Keyword Hot Bulan Mac 2012

Salam 1 Malaysia!!
Sudah lama tak review keyword dalam blog ni. Untuk bulan Mac 2012 kita menyaksikan kemenangan keyword kuih tradisional. Ini juga persamaan dengan keyword makanan tradisional sabah. Ini pasti entry Mengidam Kuih Tradisional Sabah kiriman percuma dari Puan Sarinah

Senaman Punggung masih mengungguli carta hot keyword. Rama juga yang impikan punggung yang cantik rupanya. Agak-agaknya, ada tak yang praktikkan senaman punggung ni. Tahniah kepada yang berjaya dan yang ingin mencuba boleh lihat entry ini Senaman Untuk Punggung Menarik.

Diikuti pula dengan senaman kuruskankan badan. Tidak dinafikan, malaysia terkenal dengan warga obesiti yang comel. Jom kuruskan badan dengan Senaman Kuruskan Badan Untuk Wanita. Heliza Helmi juga sentiasa menjadi perhatian. Ini bukan bermaksud Heliza itu anakku, cuma nama ayahnya saja yang sama. Mungkin kerana entry Lirik Cuma Aku Dari Heliza Helmi.

Trak tentera pun ada juga yang search ke? Rasanya esti search gambar trak tentera atau lebih dikenali sebagai feri sekolah. Tiba-tiba teringat zaman sekolah pula. Jom tengok gambar trak tentera. beberapa tahun ini, banyak betul kejadian tak di duga. tsunami, tanah runtuh, gempa bumi dan sebagainya. Keyword gempa bumi berkaitan dengan entry Gambar Gempa Bumi di Myanmar.

MMHE Pasir Gudang pun ada dalam hot keyword? Aku bukanlah pekerja disana, tapi mungki ddisebabkan entry Berkampung Di Pasir Gudang ataupun Family Visit @ MMHE, Johor. Tak ketinggalan juga bagi penggemar kek di Malaysia. Siapalah agaknya yang sedang mencari resepi kek osaka ni ye? Nak tahu resepinya, cuba tengok entry ni Osaka Cake Kini Di Malaysia.

Cukuplah untuk bulan Mac 2012. nasib baik terselamat dari keyword lucah. Dengan ini, blog ini masih disahkan HALAL. Tanpa cop dari JAKIM saja ye. hehehe!!

32 comment on Keyword Hot Bulan Mac 2012 :

hidayah said... on 03 April, 2012

Heliza Helmi. Haha!!

mie said... on 03 April, 2012

gue bukan ayah Heliza...
tapi ingin mencuri hatinya..
hahahaaaa

tehr said... on 03 April, 2012

agaknya kalau blog juga perlukan logo halal
berapa peratus yang akan disahkan tidak halal?
agaknya la...

mie said... on 03 April, 2012

hmmm
sebolehnya xde langsung...
tapi mesti susah kan..
heheheee

Puteri Iqa Izyan said... on 03 April, 2012

senaman punggung tak menahan tuh. huhuhu ^_^

Iza Teratak Usang said... on 03 April, 2012

Assalam..
Masih HALAL. Sikit masa lagi, mungkin kena ada cop HALAL pulak kat blog.

p/s: Hadiah dah sampai. Terima kasih. Cantik sangat. Suka.

suri said... on 03 April, 2012

ha mmg menawan tag dia tu..

pipoq said... on 03 April, 2012

kategori tontonan Umum la ni..hehehe..

mie said... on 03 April, 2012

puteri 1qa!!
yang tu memang hot keyword...
hehehee

mie said... on 03 April, 2012

iza!!
itu la, terselamat dari ancaman luar..
nasib baik selamat sampai..
eheheee

mie said... on 03 April, 2012

suri!!
menawan dan tertawan..
ehehehee

mie said... on 03 April, 2012

pipoq!!
yup, sesuai untuk semua lapisan masyarakat..
ehehehe

NurMisnan said... on 03 April, 2012

Senaman punggung tuh yang tak tahan.. gelek2 semua kasi bulat itu buntu... hik3

mie said... on 03 April, 2012

menggelek je xcukup..
kena ada teknik2 nya..
ehehehee

puanbee said... on 03 April, 2012

hehe kite pun tk de lagi keyword lucah tu ..

mie said... on 03 April, 2012

kira terselamat la..
ehehheee

rahman said... on 03 April, 2012

kalau blog apply logo halal pening mufti nak bersidang :)

hazfee said... on 03 April, 2012

haha, banyaknya keyword. macam2 org search :)

mie said... on 04 April, 2012

rahman!!
itu la, berapa banyak blog skrang..
macam2 ada..
eheheee

mie said... on 04 April, 2012

hazfee!!
dunia internet sekarang..
semuanya menggunakan internet..
eheheee

Paragass said... on 04 April, 2012

what a LOL! senaman punggung..pffft..nice google lol.

salam kenal =D

Bro Zulkbo said... on 04 April, 2012

salam..
ha ha..macam-macam
orang datang cari di sini
ye? :)

mie said... on 04 April, 2012

paragass!!
salam kenal...
senaman feveret tu...
hehhehee

mie said... on 04 April, 2012

bro!!
itu la, macam2 pencarian..
ehehehehe

chii said... on 04 April, 2012

senaman punggung? ada mcm sin chan buat tu dak..ehheehe

mie said... on 04 April, 2012

ada juga...
shin chan tu basic je..
ehheheee

Puan Kutu said... on 04 April, 2012

klu kawen boleh lalu bawah pedang ke.serius dia tnya soalan tu?hehe..dulu sy keja dengan tldm..:)

macam2 keyword..

mie said... on 04 April, 2012

itu masalahnya, siap dah nak kawen...
walaupun arah tuju xtentu lagi..
eheheeee

Yas y said... on 04 April, 2012

Nampak...kuih pun ada ramai yg dok mencari juga tuu..caya laa

mie said... on 04 April, 2012

itu la..
sekarang order dalam internet je
hehehee

najmi^^ said... on 05 April, 2012

haha..mcm2

mie said... on 05 April, 2012

macam2 ada..
itulah gunanya internet..
hehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new