Pertandingan Ratu Cantik Kanak-Kanak

 Salam 1 Malaysia!! Selamat bercuti kepada yang sedang bercuti dan selamat bekerja kepada yang gigih bekerja. Ratu Cantik!! Kenapa perlu diadakan pertandingan Ratu Cantik? Benarkah semuanya cantik-cantik? Ataupun hanya sekadar seksi.

Kali ini, ada pula Ratu Cantik khas untuk kanak-kanak. Kecil-kecil juga telah didedahkan. Nasib baik bukan di Malaysia. Jom kita lihat calon-calon peserta yang comel ini.







106 comment on Pertandingan Ratu Cantik Kanak-Kanak :

nub said... on 31 January, 2011

macam2 naa laa ni...haiyhhh

mie said... on 31 January, 2011

itu la, mamcam terjadi..
ehehehe

Prince Halilintar said... on 31 January, 2011

ratu kanak2 la plak..lepas ni ratu baby pon ade gak kot..haha

A.s.t.i.n.a said... on 31 January, 2011

Huhu risaunya.. pengaruh pada anak2 nehhh...

mie said... on 31 January, 2011

itu la!!
tengah tunggu ni..
hehee

mie said... on 31 January, 2011

astina!!
betul tu, pengaruh di mana2 pun ada

ch!natsu said... on 31 January, 2011

haii nasibla kat malaysia xde..

mie said... on 31 January, 2011

begitu la...
biasa la, bdk2 sekarang..
pantang ada pertandingan..
ehheee

mia.lia said... on 31 January, 2011

tua je muke..hehe

mie said... on 31 January, 2011

ye ke!!
itu kesan make up la

::..Dia daYa..:: said... on 31 January, 2011

salam
muka macam org dewasa lepas make up

mie said... on 31 January, 2011

itu la..
seeloknya jagan makeup kanak2..
hehehe

ayin~weeweet said... on 31 January, 2011

jap lagi malaysia pun tirulah ni huhuhu

Puteri Iqa Izyan said... on 31 January, 2011

ololo..comel2 gile kot.. geram!!! :D

mie said... on 31 January, 2011

ayin!!!
jangan lupa undi..
hahahaaa

mie said... on 31 January, 2011

puetri iqa!!
kanak2 memang comel...
hehehe

nelly said... on 31 January, 2011

huh ?
budak2 ? kecik2 dah pndai .
hehe

mie said... on 31 January, 2011

biasa la, pasti ada sokongan tu..
ehehee

LehaMY said... on 31 January, 2011

mak aihhh . ratu kanak-kanak pun dah ada~ heehe . tapi apapun mereka cumel :D

mie said... on 31 January, 2011

semestinya..
kecomelan masa kanak-kanak..

MDHAFiZ.NET said... on 31 January, 2011

macam2 dah sekarang nih....

HAZWAN17 said... on 31 January, 2011

comel budak-budak kecik tu

mie said... on 31 January, 2011

mdhafiz!!!
dunia semkin maju..
begitu lah..
ehehehe

mie said... on 31 January, 2011

hazwan!!
budak2 sentiasa kelihatan comel..
heheheh

mr.syazwan said... on 31 January, 2011

F
U
U
U
U
Y
O
O
O


semua comel2 mcm ku kan kan kan?

hahaha

tapi napa budak2 ni di makeupkan?

x namapk natural beauty nye kan?

mie said... on 31 January, 2011

syazwan!!
itula, terganggu kecomelan diorang..
ko comel ke?
hahahaaaa

Buaya-Merah said... on 31 January, 2011

salam ziarah

selamat dtg ke blog sy dan menjadi follower sekali k

mie said... on 31 January, 2011

buaya merah!!
insyallah..
keep in touch..
hahahaa

Solihin Zubir said... on 31 January, 2011

tudia aih..
yg muka sejibik cam barbie doll pon ada..
pandai depa make-up nowh..

mie said... on 31 January, 2011

ada ke cam barbie doll?
xperasan pula..
ehheee

amira afiqah bt mohd yusof said... on 31 January, 2011

comel. :)

mizzapple said... on 31 January, 2011

rupa dh mcm anak patung da. =p

mie said... on 31 January, 2011

amirah!!
gue ke yang comel..
ahhaaa

mie said... on 31 January, 2011

mizzapple!!
mainan solekan..
eheheee

Blur said... on 31 January, 2011

yang atas sekali belah kanan dah macam patong dalam cite chucky (eje betol kot)

Jom baca dan komen post terbaru Blur Fakta Menarik Part 3

mie said... on 31 January, 2011

eh ye ke?
ejaan dah betul, tapi betul ke..
ehehee

Raji berkata said... on 31 January, 2011

Kalau ak juri ak ttaw nk pilih yg mne stu =.="
sumer comel2 blake jer
(xde yg cntik pun xD)

Areef Ibn Naim said... on 31 January, 2011

salam,

nilah yg dikatakan "melentur buluh biar dari rebungnya"...

nampaknya, masyarakat hari ini kurang menitikberatkan pengisian yg baik utk kanak-kanak ni...

tgkla kat mesia pun dah ada rancangan realiti tuk kanak2...

ni kecik2 lagi dah disuruh berjoget, berpakaian yg menjolok mata,dan sbg...

berhibur tu tak salah, tp kenalah caranya...

mie said... on 31 January, 2011

kanak2 mesti la comel..
yang cantik bila dah sampai tahapnya..
eheheee

etomyam said... on 31 January, 2011

kechantekan adalah haq miliks semua insans hehehe

mie said... on 31 January, 2011

areef!!!
gue setuju..
itulah kaedah diorang merentung buluh..
sebaiknya dengan kaedah pendidikan..
ehehee

mie said... on 31 January, 2011

etomyam!!!
yup, semua dilahirkan cantik..
ehheee

MAPPIAU said... on 31 January, 2011

phewwww nasib baik bukan kat malaysia, tapi kan kiutttt miuttt nyer budak2 tu tau issshh gewamm hihihi.

dah yang tak bestnyer dieorang still kecik lagi dah terdedah muke tuh ngan bahan kimia makeup ish ish ish.

mie said... on 31 January, 2011

itu la!!
hilang kecomelan di usia muda
heehheee

mR.sYaH said... on 31 January, 2011

mcm anak patung pun ada.. tp kat malaysia ni suka mengikut.. xmustahil akan ada nanti.. tp harap2 xde.. sian budak2..

nabilah_2908 said... on 31 January, 2011

patutnya tak payah makeup...

ni dah mcm rupa org besar dh...huhu..

jom ke APA KATA HATI pulak,
HARI MENTERNAK LEMAK

NOOR FATIN said... on 31 January, 2011

comelnya diorg!!!

iekabean said... on 31 January, 2011

uichhh!
depa ni comel2 macam i lahhh~
hahhahah

Encik Psychopath said... on 31 January, 2011

malaysia ade je buat. baby paling comel.

pipoq said... on 31 January, 2011

hehehe..tu semua nak menambah dosa mata orang ramai je..

khairunnisa ♥ said... on 31 January, 2011

hope diorang dapat didikan yang cukup masa kecil :) sayang muka kena make-up.. tak pakai make up diorang pasti comel lagi :)

puteri ain said... on 31 January, 2011

kecik-kecik dah terdedah dgn bnde macam ni..but rasanya diorg kalau comel tulen lagi cute rase nyerr..:)

epaa chenta said... on 31 January, 2011

aiyaaa. comel2 nya diorangggg !

btw jwpn hari dah kuar :)
kalo free p la jenguk k ? hee

http://epaachentalova.blogspot.com/2011/01/answer-pleaseeeee-haha.html

princess laila said... on 31 January, 2011

eeee..comelnyerrr!! mcm barbiee!! tp jgn lar ade kt mlysia..rusak! huhu~ ckuplah...

Rie said... on 31 January, 2011

muke comel2 dah jd cun2
ada pro n cons jugak kan ptandingan camni

jgn ramai jd pedophile sudah le
huhuhuhu

FATIN SYAFIQA said... on 31 January, 2011

Uih. Ni patot buat ratu comel! Comel tho budak2 tu!

d_LA said... on 31 January, 2011

mak aihhh, kecik2 dah ade pertandingan ratu cantik bagai..hoho

aLya said... on 31 January, 2011

pergh!! memang mantap ar..hehe
tapi seme comei2..:)

E.d.Y said... on 31 January, 2011

kecik2 dah giler glamour..huhu

::NelyLeyana:: said... on 31 January, 2011

rosak muke budak2 tu...

kecik2 dah mekup tebal cmtu

Amirrah Zawani said... on 31 January, 2011

amboi... comel2 belaka :)

Mohd Ridhuan said... on 31 January, 2011

budak2 pun ada ratu cantik...
uhhuuhhuuhuh

cikpuanhady said... on 31 January, 2011

comel...tapi kalau tak makeup, natural beauty gitu, mesti lagi comel..

Jom skodeng : Jom guna banner HeartBeat.my tanpa Valentine

NICK IRFAN said... on 31 January, 2011

aku suka yg atas sekali sebelah kanan pakau baju hijau perghh! mcm anak patung tu!!!

anamizu said... on 01 February, 2011

aah yg bju ijau tu mcm anak ptung..hihi

recent post : |drama gemilang buat kat mane???|

Nadhirah-chan said... on 01 February, 2011

haish , kanak2 pun ramai dah tepengaruh dgn benda mcm ni . kalut je semua nak buat reality show untuk kids . buat la cam kuiz ke ape ke . baru educated kan :)

aNnE said... on 01 February, 2011

ala comelnya..haha

Balqish Shafiqa Bajury said... on 01 February, 2011

budak budak ni sebenarnya tak nak ikut serta pertandingan tapi mama dia yang suruh!

sissyira said... on 01 February, 2011

salam pagi selasa =)


kat malaysia belum ada lagi pertandingan ni, tapi nyanyi punya program banyak dah....huhuhu

Mr. TN_SkY said... on 01 February, 2011

adess...dari ke dewasa..sudah ke kanak2 =_=

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA???

MataHati @ MH said... on 01 February, 2011

suatau masa nanti pertandingan ini akan menyusul dimalaysia. orang malaysia jenis mudah terpengaruh

mie said... on 01 February, 2011

syah!!!
ntah la, boleh jadi akan ada..
eheheee

mie said... on 01 February, 2011

nabilah!!!
biasa la, diorang tak percaya kecantikan natural..
ehehee

mie said... on 01 February, 2011

fatin!!!
gue pun comel gak..
eheheee

mie said... on 01 February, 2011

ieka!!!
eh, comel ke?
ahahaaaaa

mie said... on 01 February, 2011

psychopath!!!
tu baru peringkat baby...
ehehheee

mie said... on 01 February, 2011

pipoq!!!
itulah hiburan dunia..
ehehee

mie said... on 01 February, 2011

khairunisa!!!
betul tu, gue sokong..
hehhee

mie said... on 01 February, 2011

puteri ain!!!
diorang tak cari yang comel kot..
ehehhee

mie said... on 01 February, 2011

epa!!
gue pun comel gak...
ehehhee

mie said... on 01 February, 2011

laila!!!
tunggulah kemunculan di Malaysia..
ehehhee

mie said... on 01 February, 2011

rie!!!
pedophile??gue kurang paham...
heheheee

mie said... on 01 February, 2011

fatin!!!
diorang cari kecantikan..
bikan kecomelan... hehee

mie said... on 01 February, 2011

d_la!!
kononnya nak melentur buluh tu..
ehehhee

mie said... on 01 February, 2011

alya!!!
kanak-kanak semstinya comel...
ehehehe

mie said... on 01 February, 2011

edy!!
dunia glamour, macam ni la..
ehehee

mie said... on 01 February, 2011

nely!!!
adakah kecantikan itu akan kekal..
kita tunggu dan lihat..

mie said... on 01 February, 2011

amirrah!!!
gue pun comel gak..
ehheheee

mie said... on 01 February, 2011

ridhuan!!
budak2 pun expert juga skrg ni..
eheheee

mie said... on 01 February, 2011

cipuanhady!!!
gue sokong 100%...
ehehhee

mie said... on 01 February, 2011

irfan!!!
ye ke? gue baru perasan...
ehehehee

mie said... on 01 February, 2011

anamizu!!
itu tanda kecomelan masih kekal..
eheheee

mie said... on 01 February, 2011

nadhirah!!
rancangn educated mesti ramai kurang minat..
eheheee

mie said... on 01 February, 2011

anne!!
gue pun comel..
heheheee

mie said... on 01 February, 2011

balqis!!
nak anak popular la tu..
ehehehe

mie said... on 01 February, 2011

sissyira!!
betul tu, terutama nyanyian..
ehehehee

mie said... on 01 February, 2011

tn_sky!!
dunia semakin berkembang....
ehheee

mie said... on 01 February, 2011

matahati!!!
kita tunggu dan lihat...
ehehhee

FarhanahNazri. said... on 01 February, 2011

budak-budak nie cute sebenarnya .
tapi bila dah di makeupkan terus nampak cam orang tua . langsung tak comell . siann .

mie said... on 01 February, 2011

hilang kecomelan mereka..
eheheee

nur ikhyar dee said... on 01 February, 2011

budak2 ni...kalah aku...hehe

Cantik said... on 01 February, 2011

Cantik bebudak tu, tapi kalau nak tengok perempuan yang betul-betul cantik, jom tengok blog saya!

http://wanita-tercantik-di-dunia.blogspot.com

Jumpa di sana!!!

cik nur said... on 02 February, 2011

amboi kecil2 nie dah melaram habis dah budak2 nie..tapi sume pn lawa2 jer :)

mie said... on 02 February, 2011

qeat!!
hang pun comel lagi..
ehehee

mie said... on 02 February, 2011

cantik!!
betul ke mereka lebih cantik...
ehehee

mie said... on 02 February, 2011

cik nur!!
kecik2 je melaram..
besar2 dah x laku..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new