Alamak!! Page Rank Dah 3

Salam 1 Malaysia!! Banyak pula blog yang update tentang Page Rank ni. Sebenarnya, aku pun kurang paham juga konsep Page Rank ni. Tapi nampak gayanya macam permainan SEO juga. Tahap Page Rank bermula dari 0 hingga 10. Page Rank aku dah 3. Boleh dikatakan tinggi juga tu. haha!!

Tapi apa yang seronoknya? Seronok bila bermain dengan Search Engine Optimization (SEO) dan keyword. Tapi kalau nak tahu lebih lanjut, boleh baca artikel "Google Page Rank 2011" olahan Denaihati. Sudahkah anda periksa  Page Rank blog anda? Kalau berminat boleh >Periksa Page Rank<

122 comment on Alamak!! Page Rank Dah 3 :

A.S.T.I.N.A said... on 25 January, 2011

eh saya semak, saya dapat 0!!!
hoh.. paling glamerrr... :|

mie said... on 25 January, 2011

glamer tu..
boleh minta sign.. ehheee

Imran nyambek said... on 25 January, 2011

power ooo

MAPPIAU said... on 25 January, 2011

mencikkkk la macam ni ade ke patut die kate '0' mencikkk mencikkk mencikkk hahahaha :P.

merajuk la ngan google page rank macam nih :P.

mie said... on 25 January, 2011

imran!!!
masih xcukup power..
eheheee

mie said... on 25 January, 2011

mappiau!!!
itu mesti google xbuat keje..
ehehheeee

Prince Halilintar said... on 25 January, 2011

bende ape lah nie..tapi bila aku cek...aku pon terkejut sbb aku pon dpt kosong..hahaha..ape daa!

kakngah said... on 25 January, 2011

PR aku 0..
oh! sedey....

shida mj said... on 25 January, 2011

haha..tak nak check, gerenti dapat -0
menyerah kalah sebelum cuba hehe..

mie said... on 25 January, 2011

halilintar!!
itu lah permaianan dunia internet..
ehhehee

mie said... on 25 January, 2011

kak ngah!!
amek masa nak dapat 1 pun..
eheheee

mie said... on 25 January, 2011

shida!!
awal menyerah kalah nampak..
eheheee

Farhana Sahri said... on 25 January, 2011

'0' je..huhu

niesz said... on 25 January, 2011

page rank ni 2 je..hahaha...

mie said... on 25 January, 2011

farhana!!!
xpe, nanti naik la...
heheee

mie said... on 25 January, 2011

niesz!!!
ok la tu..
eheheee

E.d.Y said... on 25 January, 2011

untuk apa page rank ni?

mie said... on 25 January, 2011

cuba baca kat denaihati...
gue nak terang pun masih sedang memahami
ehheeeee

nelly said... on 25 January, 2011

wah ..
bagsu2 ..
thniah ..:)

mie said... on 25 January, 2011

ye ke, biasa je tu..
eheheeee

miss nina said... on 25 January, 2011

kena minta tips dari mie
boleh?

HonEyBuNNy said... on 25 January, 2011

fuyohhhh...hebat2...;-)

CikLilyPutih said... on 25 January, 2011

ala org dah lama blogging pun PR blom naik2 lagi, inikan plak blogger baru kan.. so bersabar dan berusaha lah

mie said... on 25 January, 2011

nina!!!
xde tips apa2 pun...
eheheee

mie said... on 25 January, 2011

honeybunny!!
biasa2 saja...
eheheee

mie said... on 25 January, 2011

cik lily!!
betul tu...
eheheee

admin said... on 25 January, 2011

fuiyo.. powerlah. Pasni but keje kuat2 boleh dapat PR6 plak. Nanti ramai yg nak beriklan disini. Itulah salah satu gunanya PR tu..

pipoq said... on 25 January, 2011

tak terkata encik google tu bila aku check blog aku..hahaha..dia tak leh nak bagitau ape ape..
lepas tu dia bagi alasan mungkin blog aku bla bla bla..hahahaha...

mie said... on 25 January, 2011

admin!!
rasanya susah nak sampai tahap tu..
eheheheee

mie said... on 25 January, 2011

pipoq!!
google tengah malas tu..
ehehheee

nora said... on 25 January, 2011

aku takmo check

nanti aku kecik ati ngan google

mie said... on 25 January, 2011

gue dah agak dah..
mudah sangat kecik hati..
ehheeee

zulkbo said... on 25 January, 2011

salam..
tahniah..blogspot
sekarang mendapat tempat
di mat google..

mie said... on 25 January, 2011

itu la, blogspot pun ditrima..
eheheee

Eazy Izzuddin said... on 25 January, 2011

tahniah2
aku baru dua
huk3

mie said... on 25 January, 2011

thankz, nanti naik la tu..
ehehheee

iN said... on 25 January, 2011

guwe dpt 1 je..hahahaha

Betta sp said... on 25 January, 2011

tinggi la jugak 3, blog redmummy pon 4 je. tahniah2:)

cheQmOomOo said... on 25 January, 2011

0 means plg glemer ke T_T huhuu

ArELeEz said... on 25 January, 2011

oo.. means, kite buleh tau rankin' kite la, ek? best2!

mie said... on 25 January, 2011

ubie!!!
bagi kat gue...
heheheee

mie said... on 25 January, 2011

betta!!
tinggi ke?gue xnampak pape kelebihan pun..
ehehhehee

mie said... on 25 January, 2011

cheqmoomoo!!
xla, gue xkejar glamer..
gue mencari rakan

mie said... on 25 January, 2011

areleez!!
lebih kurang la..
tapi itu pandangan google la..

khairunnisa ♥ said... on 25 January, 2011

mie, dapat dua ^__^

iekabean said... on 25 January, 2011

Apasal iekanya satu jer?

donny said... on 25 January, 2011

tahniah Mie,
saya kurang arif pasal PR ni,kalau sesiapa yang tahu how to up our PR boleh share dan beritahu saya... hehe tq anyway

mie said... on 25 January, 2011

khairunnisa!!!
bagus tu..
heheeee

mie said... on 25 January, 2011

ieka!!
ntah, mana gue tau...
hahaaaaa

mie said... on 25 January, 2011

donny!!
thankz, gue pun tahu serba sikit dari blog denaihati...
heheheee

BaNs Abd.Aziz said... on 25 January, 2011

tahun lepas dapat 1. tahun ni pagerank naik 2 da.

mie said... on 25 January, 2011

uih!!
bagus la ada peningkatan..
eheheee

NOOR FATIN said... on 25 January, 2011

baru 1.. ahhhhahah sedih3

ANATI SOKI said... on 25 January, 2011

page rank? apakah? anat baru tau.. T____T... nmpk sgt anat ketinggalan :(

d_LA said... on 25 January, 2011

tq 4 sharing this..dah check dapat 1 je..hehe

julietchun said... on 25 January, 2011

tak penah cek :D

papabear said... on 25 January, 2011

alamak!!! tahniah!!!

Nadia Mashuri said... on 25 January, 2011

huhuu..
teror tu..
tahniah..

nabilah_2908 said... on 25 January, 2011

huhu..sedih...dpt telo ayam je...

jom ke APA KATA HATI pulak,
SI PENGGEMAR NASI GORENG

princess laila said... on 25 January, 2011

wah..hebat lah..!! tp blom ckup um0 kot na check :)

aNnE said... on 25 January, 2011

fuyyoh hebat..congr8s :)

suri said... on 25 January, 2011

tahniah..moga akan terus naik lagi

biskut said... on 25 January, 2011

masih tak faham tentang benda macam nih.main belasah jer kot.

dnoBiz said... on 25 January, 2011

Wah tahniah Mie...
Dah tahap Sarjen tu :D

puteri ain said... on 25 January, 2011

congrats ! :)
but mine is 0 ..hehe

MataHati @ MH said... on 25 January, 2011

aku punya 1 jer..hahaha
hampel betul google ni

zik said... on 25 January, 2011

power2 bro... aku pun naik jugak..hehe..

mr.syazwan said... on 25 January, 2011

PR ku 2

hahahaha

nur ikhyar dee said... on 25 January, 2011

helmie zahari

ada tag untukmu

hehe sori tak tau nak tinggal msg kat mana...

join ye :)

RedBoys said... on 25 January, 2011

ok. pr aku 0. haha.
lambat lagi nak naik tu. tapi aku seronok dapat belajar dan praktis SEO ni. hehe

mie said... on 25 January, 2011

fatin!!
xde apa nak sedih2 la..
eheheee

mie said... on 25 January, 2011

anati!!!
kalo dunia IT ni..
macam2 permainan sebenarnya...

mie said... on 25 January, 2011

d_la!!
dah tersenarai, kira ok la tu..
ehehehee

mie said... on 25 January, 2011

juliet!!!
cuba la try cek, hehehee

mie said... on 25 January, 2011

papabear!!!
thankz, heheheee

mie said... on 25 January, 2011

naida!!
teror dekat mana plak tu..
ehehehee

mie said... on 25 January, 2011

nabilah!!
telur ayam pun ok...
goreng pun sodap...

mie said... on 25 January, 2011

laila!!
xpe, tunggu sampai tahap matang...
ehehheee

mie said... on 25 January, 2011

anne!!!
thankz, xde hebat mana pun...

mie said... on 25 January, 2011

suri!!!
dengan harapan akan terus naik..
eheheee

mie said... on 25 January, 2011

biskut!!!
xpe, slow-slow...
ehehheeee

mie said... on 25 January, 2011

dnobiz!!
bila nak sampai tahap comander ni..
ehehheee

mie said... on 25 January, 2011

puteri ain!!!
slow2 naik... heheee

mie said... on 25 January, 2011

matahati!!!
google busy la tu..
ehehehee

mie said... on 25 January, 2011

zik!!!
sama-sama kita naikkan lagi...
ehehehee

mie said... on 25 January, 2011

syazwan!!!
wow, semakin menghampiri...
heheheee

mie said... on 25 January, 2011

qeat!!!
nanti aku try buat...
ehehehee

mie said... on 25 January, 2011

redboys!!!
kalo de info, share2 la..
eheheeee

Raji berkata said... on 25 January, 2011

0/10 T____T

mie said... on 25 January, 2011

dah nak naik la tu..
eheheee

saiful said... on 25 January, 2011

syabas bro

Amirrah Zawani said... on 25 January, 2011

tak tau sgt pasal page rank ni..
kira hebat lah dpt 3..
i punya 0 je.. haha :D

mR.sYaH said... on 25 January, 2011

xtahu sgt pun ttg page rank ni.. tapi tadi check.. blog aku 2/10..

puanbee said... on 25 January, 2011

wahaha jeles nih....!

Rie said... on 25 January, 2011

hebat tu mie!
dah setanding justkhai n ariffshah
dlm diam je kan

tabik byk la kat ko!

Mohd Ridhuan said... on 25 January, 2011

kosong gak....
huuhuhuhuh

tehr said... on 25 January, 2011

aku memang selalu terbaik
dapat kurang dari 1
hahaha

Solihin Zubir said... on 25 January, 2011

paling tinggi 10 eh?
aku pon tak paham gak..
byk lg nk kena kaji pasal ilmu blog ni.. huhu..

cikpuanhady said... on 26 January, 2011

tahniah..memang tinggi tu..nak-nak lagi guna blogspot kan..nak tny, blog ni guna meta gak ek? blogspot pon boleh ek? kalau sudi reply kat blog me..

Jom skodeng :Pendapatan Sampingan Berblog dengan HeartBeat.my

mie said... on 26 January, 2011

saiful!!
thankz ya..., heheee

mie said... on 26 January, 2011

amirrah!!
biasa je tu, yang lain pun hebat juga

mie said... on 26 January, 2011

syah!!
ok la tu, heeheee

mie said... on 26 January, 2011

puan bee!!
apa nak dijeleskan...
eheheeee

mie said... on 26 January, 2011

rie!!!
iye ke? diorang lagi hebat...

mie said... on 26 January, 2011

ridhuan!!
x lama lagi naik la tu...
eheheeee

mie said... on 26 January, 2011

tehr!!!
lepas ni terus naik kot... heheehee

mie said... on 26 January, 2011

solihin!!
itu la, sebenarnya banyak mende..
eheheeee

mie said... on 26 January, 2011

cik puan hady!!!
gue xde la guna meta sangat...
cuma bermain dangan seo je, heheee

~ch@wi~ said... on 26 January, 2011

waaa..dasyat la bro..
thniah2..huhuhu...



New

Entry: Mark Zuckerberg Promote Blog Aku? !!

New

Entry : Kesilapan Besar Di Gengblogger

mie said... on 26 January, 2011

ch@wi!!
tahnkz, hehee

sissyira said... on 26 January, 2011

salam

tahniah,,,syira 0 je banyak tak? haks....

mie said... on 26 January, 2011

wasalam...
banyak juga tu, ehheee

shida saje said... on 26 January, 2011

shida 0 la mie..camne nk wat eh naik 1 or 2 or 10?huhu..

mie said... on 26 January, 2011

uihh!!!!
itu gue belum ada tips2nya lagi...
heehheee

Afzainizam said... on 26 January, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kajang Pak Malau kajang berlipat,
Kajang hamba mengkuang layu,
Dagang Pak Malau dagang bertempat,
Dagang hamba Tumpang lalu


EEEEMMMM bila tekan dapat 2/10 ajerrrrr... adoiiii....

tak aperr lahhhh pasal blog aku mmg tak popular punnnnn

mie said... on 26 January, 2011

afzainizam!!
itu bukan menetukan kepopularan blog..
eheheee

Mohd Ridhuan said... on 26 January, 2011

banyak tu...
ku punya masih zero...
hehehhe

mie said... on 27 January, 2011

xde la banyak sangat..
eheheee

Adzriel AB said... on 29 January, 2011

pagerank 1 je. TQ mie dtg jenguk blog saya.

mie said... on 01 February, 2011

ur welcome...
heheheee

samsularifin said... on 05 March, 2011

ok la tu dapat 0 aku punya masih N/A sebab blog baru tak sampai lagi 3 bulan pun. [18SX] Polis Rakam Pelacur dalam Keadaan TELANJANG BULAT!

mie said... on 05 March, 2011

xpe, slow slow..
lama2 naik la rank tu..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new