Lirik Cuma Aku Dari Heliza Helmi

 Salam 1 Malaysia!! Tertarik pula dengan tweet dari Heliza Helmi kali ni. Tiba-tiba terclick dan terus terpesona dengan video "Cuma Aku". Dengan ala-ala comel ditambah pula melody lagu yang sedap didengar. Ni buat tak tido malam. haha!!

Bila cuba menyanyi sambil tengok lirik, tak comel la pula. Memang lagu ini untuk gadis-gadis yang comel sahaja. Teringin nak jadi comel? Cuba la menyanyi mengikut lirik dibawah ni, ataupun gambar-gambar untuk nampak lebih comel.

Lirik Lagu Cuma Aku (Heliza Helmi)

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Aku kenang kamu, aku bayangkan dirimu
Aku rindu kamu tapi kamu tak rindu aku

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang
Apa kata kamu, mahu undur atau maju
Mungkin cuma aku tapi kamu belum tahu

Untuk apa cinta jika tidak sudi
Untuk apa kasih jika tak memberi

Aku suka kamu, aku cinta kamu
Aku sayang kamu tapi kamu tak suka aku
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi

Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih jika tiada sayang

Untuk apa cinta, jika tidak sudi
Untuk apa kasih, jika tak memberi
Mana ada cinta, jika tiada rindu
Mana ada kasih, jika tiada sayang


74 comment on Lirik Cuma Aku Dari Heliza Helmi :

iN said... on 23 February, 2011

lagu yg sesuai utk guwe yg cumil
*blushing*

mie said... on 23 February, 2011

eh!!
cumil ke?
ahhahaaaa

Rossnie said... on 23 February, 2011

woohoo..ija..my coursemate..
lagu kau selamanya pun besh gak

DeQdEq said... on 23 February, 2011

mie...jgn sekali cuba utk menjadi comel...

nnt hilang sudah kemachoan mu...heheheh

mie said... on 23 February, 2011

ye ke?
kena layan balik lagu dia..
eheheee

mie said... on 23 February, 2011

deqdeq!!!
sshhh, jangan sebiut macho2 ni..
nanti ramai plak nak minta autograph...
hehheee

*terperasan skit...

mr.syazwan said... on 23 February, 2011

mie teringin nak jadi comel????

hahahahahaha

heliza ni kecik n keidng sgt lorh

x selera nak tgk

hohohoh

sissyira said... on 23 February, 2011

assalam


heliza memang cumel
if mie hensom
memang sepadan la tu kan =)

mie said... on 23 February, 2011

syazwan!!
ni mesti dah terlampau banyak jupe artis..
eheheeee

mie said... on 23 February, 2011

sissyira!!
sepadan? mestila..
ahahaaaaa

arep_lockermonth said... on 23 February, 2011

arep singgah tengok heliza je nih!huaaha~


arepnakbebel: Mak Dara 1st Giveaway (GA)
arepnakbebel: THIS IS MY STORY
arepnakbebel: HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA (10 mac 2011)

mie said... on 23 February, 2011

singgah2..
nak autograph, gue boleh tolong sign kan..
eheheee

[sutera kasih] said... on 23 February, 2011

hehe comel !!!

mie said... on 23 February, 2011

semestinya comel..
eheheeee

sembil9n said... on 23 February, 2011

hahah

mie said... on 23 February, 2011

kenapa?
hahhaaaa

tehr said... on 23 February, 2011

aku pun tak comel, mie
tak apa la, aku nyanyi lagu ahmad jais je

gelisah
menanti dinda
di ambang bahgia

mungkinkah...

Afzainizam said... on 23 February, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

alahaiiiii cumelllll nyerrrr.... mesti suaranya lunak merdu menikam kalbu niiii....

mie said... on 23 February, 2011

wow, lagu lama tu...
gue pun kena try ni..
ahahhaaa

mie said... on 23 February, 2011

afzainizam!!!
lunak merdu tu...
terpaksa ditapis berkali2..
eheheeee

aLya said... on 23 February, 2011

best lirik nie..ade mkne tersirat..haha

mie said... on 23 February, 2011

apa makna nya?
gue xjupe2 pun..
eheheee

lea said... on 23 February, 2011

best eh lagu heliza ni?

- zuriey - said... on 23 February, 2011

heliza memang suka buat memek muka comel gitu..

paan sabri said... on 23 February, 2011

memang comel pon.. aritu aku jumpe die dekat mcd bangi.. fuh.. sangat2 comel mata die wa cakap lu..

A.s.t.i.n.a said... on 23 February, 2011

comeyy ork heliza nehhh... sgt menenangkan..

suri said... on 23 February, 2011

suka tgok anak dara buat memeik muka cam ni sb nmpk comei..

MAPPIAU said... on 23 February, 2011

owhh akak belum penah terklik lagi video nih, hehehe kene cecube terklik la jap lagi nih hiks

papabear said... on 23 February, 2011

boleh terklik ker..? hehe...

Anati Soki said... on 23 February, 2011

xpa mie... mie dah comel dah.. toksah nyanyi lagu nih pun takpa.. comel dah tuh.. wakkakaaka

Prince Halilintar said... on 23 February, 2011

alamak..kalau lelaki nyanyi ni pon ley jadi comey ke..hahaha:p

pipoq said... on 23 February, 2011

apakah yg akan berlaku jika yang tak comel menyanyikan lagu ni ?

jeng jeng jenggg..

HonEyBuNNy said... on 23 February, 2011

nak nyayi la..nk jadi comel...hahaahha

nelly said... on 23 February, 2011

Lirik comel macam orangnya ..

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 23 February, 2011

die comel, tapi lagu die ........... erk.

Heidi Shafiq said... on 23 February, 2011

ramai blogger citer pasal heliza skrg..

iekabean said... on 23 February, 2011

HAHAHHAHA... chumel laa!
mata dia besaq.
mata betu ke idak tuh?

mie said... on 23 February, 2011

lea!!
best juga la...
tapi mimik muak tu yg best...
eheheee

mie said... on 23 February, 2011

zuriey!!
gue pun suka...
cuma gue kurang comel..
eheheee

mie said... on 23 February, 2011

paan!!
iye ke?
rasanya mata gue pun comel gak..
ahhaaaaaa

mie said... on 23 February, 2011

astina!!
tuan blog ni pun boleh tahan comel dia..
eheheeee

mie said... on 23 February, 2011

suri!!!
kalo anak teruna buat mimik camni..
comel x? heheee

mie said... on 23 February, 2011

mappiau!!
cuba jangan cuba..
mesti nanti pun nak jadi comel..
heheeeee

mie said... on 23 February, 2011

papabear!!
tangan ni tengah gatal..
tu yang terklik..
ehehee

mie said... on 23 February, 2011

anati!!
pujian anda amat dihargai..
gue terharu..
ehheeee

mie said... on 23 February, 2011

halilintar!!!
tak menjadi pun..
gue dah try..
hahahaaa

mie said... on 23 February, 2011

pipoq!!
pasti akan bertambah comel..
jangan terkejut..
eheheee

mie said... on 23 February, 2011

honeybunny!!
dah comel dah tu..
kalau nyanyi, lagi bertambah comel la...
eehheheee

mie said... on 23 February, 2011

nelly!!!
tuan blog yang tulis ni..
hampir comel juga..
eheheeee

mie said... on 23 February, 2011

lolly!!!
tapi gue rasa lolly lagi comel..
erk... hehehee

mie said... on 23 February, 2011

heidi!!
iye ke? maybe sebab dia mesra blogger kot..
eheheheeee

mie said... on 23 February, 2011

ieka!!
ada mata palsu ke?
gue nak kena order ni.. ehehee

niesz said... on 23 February, 2011

die mmg comel..pling comel mata die..ehe..

mie said... on 23 February, 2011

mata gue xcomel ke?
heheheee

fiezah91 said... on 23 February, 2011

kenapa sejak smlm semua post lagu ni.hahaha..

best ke? jap lagi nak dgr la..wakaka

mie said... on 23 February, 2011

ntah la, gue pun xpasti...
gue suka wajah comel je
sambil tolong promosi..
hehheeee

nabilah_2908 said... on 23 February, 2011

alahai....comel je lagu ni..mmg padan la dgn Heliza.. :)


jom ke APA KATA HATI pulak,
BLOG REVIEW : CITRA HATI ALIESHA KIRANA

mie said... on 23 February, 2011

heliza je ke?
gue xcomel ke?
hahaahaaaaa

zahidah dihaz said... on 23 February, 2011

sesuailah lagu ini untuk saya...hehehh



New Entry: ESTEEM to AUTOCAD

mie said... on 23 February, 2011

ye ke!!
tolong nyanyikan boleh?
heheheee

ika said... on 23 February, 2011

whoe ! sakan noh .

khairunnisa ♥ said... on 23 February, 2011

heliza memang seorang yang comel.. first time dengar lagu dia ^^,

mie said... on 23 February, 2011

ika!!
apa yang sakan ni?
heheee

mie said... on 23 February, 2011

khairunnisa!!!
memang pun, gue pun 1st time..
hehehee

KUREKURE COMEL said... on 23 February, 2011

amboi....jatuh hati ekkk..
kihkihkih....


mmg comel gile heliza....sore pun comel je....

mie said... on 23 February, 2011

hati jatuh..
tunggu ada sapa2 nak angkatkan..
eheheee

nur ikhyar dee said... on 23 February, 2011

angau ka wei???hehehe

heliza di sana sini ^_^

mie said... on 23 February, 2011

bukan slalu nak angau..
sekali sekala je...
heheheeee

TiKa LEh said... on 24 February, 2011

comel2..ptot pun angau je..hahah..pi lah ngurat..mne thu dpt..hehhe

mie said... on 24 February, 2011

malas la..
confom dapatnya...
hahahaha

Nizam said... on 24 April, 2011

suka sangat sebab dia comel... :P

mie said... on 25 April, 2011

heliza memang comel..
sesuai lagu tu..
eheheee

NORHIDAYAH said... on 07 May, 2011

hye...copy lirik bersama gambar2 ini ye. hehe tq. ini link nya:
http://920norhidayah423.blogspot.com/2011/05/lagu-lain-lah-pulak.html

oh ya! mau tanya. macam mana nk buat bird twitter uh terbang? blh share?

mie said... on 07 May, 2011

ambil je, xkisah pun...
tentang bird twitter ni cuba try google...
ada yang buat tutorial tentang ni..
gue xpandai nak bagi tutorial..
sori.. heheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new