Exclusive!! Kilang Kondom Diterjah

 Salam 1 Malaysia!! Bulan Februari ni, mesti sale kondom meningkat. Apa kata kita tanya pekerja-pekerja Watson dan Guardian. maklum la, sekarang ni macam-macam perisa ada. Memang betul-betul nak promosi penggunaan kondom.

Tapi, ada juga yang digunakan untuk aktiviti-aktiviti berfaedah. Kononnya, bulan cinta ni adalah bulan penggunaan kondom. Astaghfirullah!! Tahukah bagaimana kondom diproses? Jom kita terjah kilang kondom.

 Sesi pembentukkan dalam acuan
 Proses pembersihan dan  ujikaji
Pemeriksaan terakhir dan pembungkusan

88 comment on Exclusive!! Kilang Kondom Diterjah :

Syafiq Rosli said... on 13 February, 2011

fuh..first time tgk kilang kondom ni..

mie said... on 13 February, 2011

oh, gue pun st time...
hehehe

pipoq said... on 13 February, 2011

kondom ? ape kelas pakai kondom..hahaha..

kalo tak kawen lagi tu, simpan je la dulu DNA tu bebaik..tak baik membazir tak kena tempat..

mie said... on 13 February, 2011

betul tu!!
gue sokong...
eheheheee

khairunnisa ♥ said... on 13 February, 2011

pernah buat verifikasi stok ttg kondom ni mie. ada tempat khas untuk simpan. ni guna untuk kesihatan and bagi patient yang ada problem. esp yang perancang kehamilan. tapi ada gak yang salah guna =.="

have a nice day ^_^

mie said... on 13 February, 2011

itula, tujuan nya lain..
slalu disalhguna je..
eheheeee

arep_lockermonth said... on 13 February, 2011

huhu :P kali pertama melawat kilang kondom!!

mie said... on 13 February, 2011

tunggu lawatan sambil belajar la pula..
eheheeee

nelly said... on 13 February, 2011

baru tahu .hehe

Jom baca :
Geli dengan cicak !!

NOOR FATIN said... on 13 February, 2011

1st time tngok gak! terkejut! huhu

mie said... on 13 February, 2011

nelly!!!
akhirnya segala terbongkar
heheeee

mie said... on 13 February, 2011

fatin!!!
terkejut ok, jangan terpesona sudah...
eheheeee

TiKa LEh said... on 13 February, 2011

1st tyme tgk..tp ad kwn kepada akak pnh bgtau kondom yg jual kat mlysia ni yg xpired punya..so2, fkir2 kan lah..hoho

mie said... on 13 February, 2011

kalo expired..
ada effect ke?heheeee

KUREKURE COMEL said... on 13 February, 2011

perhhh...ape bezanya yg ade perisa tu..pelik la mina...ishh2

Prince Halilintar said... on 13 February, 2011

siap ade perisa lagi tu...xbleh blah..haha

mie said... on 13 February, 2011

kurekure!!
biasa la, dunia makin pelik..
eheheheeee

mie said... on 13 February, 2011

halilintar!!
begitu lah nampaknya..
ehheeee

•§ðþhïêllå• said... on 13 February, 2011

oke.
penyataan y same jugak cm dorg smue..
" 1ST TIME LA TGK KILANG KONDODM =.=" .. haahaha "
hebat ~ hahahah

mie said... on 13 February, 2011

jom buat lawatan sambil belajar..
eheheee

Azmi said... on 13 February, 2011

herm......laku la sape jual kondom bulan nih....bala pun tak lama lagi akan turun la tu

mie said... on 13 February, 2011

itu la..
untung dapat..
kerugian melimpah ruah..
eheheee

transformed housewife said... on 13 February, 2011

mcm nak buat sarung tgn getah jugak nampaknya. hehe

mie said... on 13 February, 2011

itu la..
prosesnya lebih kurang..
eheheee

Raji berkata said... on 13 February, 2011

aku ttaw nk ckp apa psl bnder nih =.="
nak kata makin byk penjualan dia makin byk seks bebas xjuga
sebab kalau x ada nnti makin byk pulak pembuangan bayi2
nauzubillahi min zalik

mie said... on 13 February, 2011

dunia terlampau maju..
macam2 perkara jadi..

Anati Soki said... on 13 February, 2011

jap2... kondom ada mcm2 rasa? apa maksud ko? abes tuh kalau masuk dalam pmpuan punya bleyh rasa ka weyh? rasa tuh maksudnya apa?

mie said... on 13 February, 2011

anati!!
perisa tu macam2 ada,
maksudnya penggunaaan kondom telah disalahguna..
eheheee

E.d.Y said... on 13 February, 2011

kondom sngt laku time valentine ni...huhu

mie said... on 13 February, 2011

kalau berniaga kat pasar malam..
lebih untung dari jual dvd ni..
eheheee

Nadia Mashuri said... on 13 February, 2011

fuyooo..
lawatan smbil belajar..

mie said... on 13 February, 2011

jom sertai..
ehheheee

Alynna said... on 13 February, 2011

owh..
mcm ni upenya diorg proses bt kondom..
baru tahu..
hehe..

papabear said... on 13 February, 2011

sama macam kilang sarung tangan :)

Afzainizam said... on 13 February, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh ingat kondom ni macam perasa gula-gula apa..... ade pisang ade stoberi ade durian...

ni kondommmmm lahhh..... bukang kilang sarung kaki....

Sham said... on 13 February, 2011

salam kenal bro...

er kondom tu ape...?yang rumah bertingkat-tingkat ada kolam renang tu ye...?

princess laila said... on 14 February, 2011

errr...1st tyme nengok! huhu~
macam2 tol info incik mie nih..bgos2~
ad kbaikan gk tau mnda nih kan.

mR.sYaH said... on 14 February, 2011

canggihnya kilang dia.. selalu tgk benda alah ni kat 7e jer..

tehr said... on 14 February, 2011

mungkin kita boleh buat plan lawatan ke kilang ni satu hari nanti
hehe

iekabean said... on 14 February, 2011

perghhhh....
mmg infomasi la blog ni.

M a W a D D a H said... on 14 February, 2011

first time nengok kilang kondom nih..aisshh...

siap de perisa lagi tue...

nabilah_2908 said... on 14 February, 2011

oooo..begitu ke....

jom ke APA KATA HATI pulak,
BILA MOOD KE LAUT

darkbatman said... on 14 February, 2011

hahaha.. xleh blah!

mie said... on 14 February, 2011

alynna!!!
begitulah peroses sebenarnya..
eheheee

mie said... on 14 February, 2011

oaoabear!!
lebih kurang tapi ini lebih efektif..
heeheheee

mie said... on 14 February, 2011

afzainizam!!!
meluah perasaan ke? hahaaa

mie said... on 14 February, 2011

sham!!
agak2 begitulah..
eheheeee

mie said... on 14 February, 2011

syah!!
macam-macam tempat ada
ehheeee

mie said... on 14 February, 2011

tehr!!
itulah, lawatan sambil belajar..
ehehee

mie said... on 14 February, 2011

ieka!!
baru tau ke?
ist time datang kot..
ahhahaaa

mie said... on 14 February, 2011

mawaddah!!!
itu namanya mengembangkan teknologi..
hehheeee

mie said... on 14 February, 2011

nabilah!!!
begitulah prosesnya..
eheheeee

mie said... on 14 February, 2011

darkbatman!!!
boleh dibeli je..
eheheee

mie said... on 14 February, 2011

laila!!
ada kebaikkan ke?
eheheheee

Hanim Mahali said... on 14 February, 2011

first time tengok kilang kondom... geli pulak rasanya...

mie said... on 14 February, 2011

ye ke!!!
itu belum pergi melawat lagi
hehhee

anakibu said... on 14 February, 2011

waaaaaaaaa..

aktikel terlampau nie.....hahahahahaha

mie said... on 14 February, 2011

musim melampau..
eheheeee

Anati Soki said... on 14 February, 2011

disalahgunakan? maksudnya? anat amsih tak fhm tang part perisa tuh weyh.. explain weyh explain

YATZAKIE said... on 15 February, 2011

umm..yg blm kawi jgn cube2 gune menda ni..yg dah kawin mcm sya kne palnning leh gune...heheehe

Fitrihadi.com said... on 15 February, 2011

@anati
kura-kura dalam perahu..dah tahu pura-pura tak tahu :p hahaha


erm.. kondom ni..errr.. segan eden..taktau nak komen dah hehehe

mr.syazwan said... on 15 February, 2011

time2 macam ini

ladang rose kaya

kilang kondom mewah

kedai makan berduyun

haha

mie said... on 15 February, 2011

anati!!!
nak kena explain ke?
apa kata beli dulu benda tu, try kaji..
pasti akan paham..
ehheeee

mie said... on 15 February, 2011

yatzakie!!
rasanya yg xkawen lebih ramai beli dari yang kawen..
eheheee

mie said... on 15 February, 2011

fitrihadi!!
siap berpantun lagi...
gue nak komen pun segan..
ehhheee

mie said... on 15 February, 2011

syazwan!!
jual kondom kat pasar malam pun laku ni..
eheheee

NICK IRFAN said... on 15 February, 2011

ape bnda kondom ni??? (konon2 nk jd bdk baik)

sissyira said... on 15 February, 2011

salam

dulu, p interview kerja kilang, dah dapat kerja baru tanya buat apa, katanya buat kondom.terus tak jadi kerja..hehe

suri solehah said... on 15 February, 2011

baru tahu kondom pun ada perisa..biar betul..

mie said... on 15 February, 2011

ye ke?
memang ko baik ke?
heheeee

MAPPIAU said... on 15 February, 2011

akak ingat lagi mase sesi bukak hadiah time kawen dulu, tetibe bukak satu kotak hadiah tuh alih2 dapat kondom okeyyyy, dah la bukak kotak hadiah tuh depan sume makcik atuk nenek bagai

haru haru hahahaha :P

nur ikhyar dee said... on 15 February, 2011

lawatan sambil belajar..

kalau tau sekolah dulu agak2 diluluskan tak??hehehe

mie said... on 15 February, 2011

sissyira!!!
pengalaman tu...
mesti segalanya dirahsiakan..
ehheeee

mie said... on 15 February, 2011

suri!!
banyak dah dijual...
kedai2 biasa pun ada yang menjualnya...
eheheee

mie said... on 15 February, 2011

mappiau!!
best tu, ada idea nak bagi hadiah kawen ni..
eheheheee

mie said... on 15 February, 2011

qeat!!
kalo hg yang buat..
mesti dapat lulus kot..
heheeee

aLya said... on 15 February, 2011

last sem mase blaja quality engnring, ade satu grup dak chinese g kilang kndom. memang bingit la kelas time grup diorg present tapi skunk da ciap taw ag cmne kualiti kndom check..ngeeee

HonEyBuNNy said... on 15 February, 2011

datang tgk kilang kondom jap..heheh

Amirrah Zawani said... on 15 February, 2011

oh begitu rupanya..
first time tgk kilang kondom ni,

mie said... on 15 February, 2011

alya!!
kira expert la bab kondom ni..
eheheee

mie said... on 15 February, 2011

honeybunny!!!
sila masuk, jangan malu2..
eheheee

mie said... on 15 February, 2011

amirrah!!
begitulah... heheee

ika said... on 15 February, 2011

geli nengoknye .

mie said... on 16 February, 2011

tengok pun geli..
ehehee

Solihin Zubir said... on 16 February, 2011

owhhh.. itu mcm rupanya cara2 kondom diproses..
yg taruk perisa tu plak cena? heheh..

mie said... on 16 February, 2011

begitulah..
yang perisa tu, belum sempat buat lawatan lagi..
eheheee

sawn said... on 24 February, 2011

Takde tunjuk proses nak letakkan perisa.. hahahhaa

mie said... on 24 February, 2011

proses terpaksa ditapis..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new