Gambar Sekitar Petronas Malaysia Grand Prix 2012

 Salam 1 Malaysia!!
Petronas Malaysia Grand Prix 2012 baru saja melabuhkan tirainya. Fernando Alonso dinobatkan sebagai juara di Sepang International Circuit. Nasib baik tahun ni dapat lagi tengok formula one secara live dengan tiket murah. Thankz!!

Malas nak cerita panjang, sebab banyak gambar nak dipamerkan ni. Tapi ada satu gambar special yang khas untuk blogger merebut souvenir. Hendak tahu lebih lanjut, mari kita saksikan gambar-gambar Petronas Malaysia Grand Prix 2012

 IKLAN : Puan Ubie dan Cik Iza, souvenir anda sudah dipos.
 Harga tiket RM0.00 untuk Hillstand covered
 Nasib baik sempat rebut mini Fan ni. Dapat 3 sekaligus!!
 Tahun ni, telinga terselamat dari pencemaran bunyi
 Marussia F1 Team Autograph
 Fernando Alonso yang sempoi dan stylo
 KUIZ : Pelumba F1 manakah empunya tangan ini?
 PETRONAS
 FERRARI
 MERCEDES MCLAREN
 RED BULL
Geng payung yang sporting!!

32 comment on Gambar Sekitar Petronas Malaysia Grand Prix 2012 :

peace289 said... on 02 April, 2012

nak teke...Lewis Hamilton,,kan3..huhu

mie said... on 02 April, 2012

wah!!!
cepat dan tepat...
dengan automatik, kuiz tamat...
nanti emailkan nama, alamat & no telefon

carlitos_yan@yahoo.com

iN said... on 02 April, 2012

Wah...dpt ngorat umbrella girl yg comey2 x..
Hahahahahaha

aLya maNip said... on 02 April, 2012

nak jawab gak soklan tu tp xtaw pape sal f1..sadis betul..huhu

Edy Zaidi said... on 02 April, 2012

ini tidak adil...dah tamat

madammondoq said... on 02 April, 2012

harga tiket RM 0.00!!! wah.. syoknya!!!

redlomo said... on 02 April, 2012

mesti peminat fanatik F1 ini...

mie said... on 02 April, 2012

ubie!!
ada, gambar nya seksi2...
malu nak letak..
ahahahaaaa

mie said... on 02 April, 2012

alya!!
dah de jawapannya...
hehehhee

mie said... on 02 April, 2012

edy!!
seapa cepat dia dapat...
hehehehee

mie said... on 02 April, 2012

madammondoq!!
itula, harga tiket yang paling menarik..
eheheheee

mie said... on 02 April, 2012

redlomo!!!
xde fanatik sangat..
tapi xnak lepaskan peluang...
ehhehee

chii said... on 02 April, 2012

erhhh..baru nak jawab,,da ada pemenang plak..aisey..lambat >___<

hurm..camne harga tket jadi camtu... ini tidak adil tidak adil

mie said... on 02 April, 2012

itu special kes...
nak buat macam mana...
tahun depan harap dapat lagi harga tu..
heheeee

Ibu Mifzal Arsyad said... on 02 April, 2012

x pernah lg berpeluang tgk live..mesti best kan

mie said... on 02 April, 2012

best memang best..
tapi bunyi kereta tu boleh buat pekak 2-3 hari,....
hehehe

peace289 said... on 02 April, 2012

hah? betol ker jawapan tu??
maen teke je...hehe

p/s: da send kat email,tq..(x saba nak adiah..hehe)

mie said... on 02 April, 2012

betul la!!
senang je, dari baju pun dah boleh kenal...
nanti bila dah sent, baru inform ye..

tehr said... on 02 April, 2012

geng payung tu nampak macam best jugak tu, bro
Mungkin bahang panas tak terasa sangat

mie said... on 02 April, 2012

geng payung tu yang menarik perhatian...
bila kitaorang buat sorakan sambil angkat tangan...
geng payung ikut juga, tapi angkat payung...
memang sempoi..

yastro said... on 02 April, 2012

Laaaa....dah dapat jawab dah? Mak aihhhh...lewat la plakk

azura said... on 02 April, 2012

tak pernah pegi acara begini sebab takut pitam...

mie said... on 02 April, 2012

yastro!!
itu la, soalan senang sangat...
cepat je ada yang teka..
ehehehee

mie said... on 02 April, 2012

azura!!
kenapa pitam?
heheheee

pipoq said... on 02 April, 2012

tak sempat aku nak jawab..takpe la..takde rezeki..

NurMisnan said... on 02 April, 2012

choiiiii.. dah tak sempat ler nak teka.. hik3
next time contest musti hello2 dgn aku dulu.. har3

mie said... on 02 April, 2012

pipoq!!
biasa la, saja buat kejutan skit..
heheheheee

mie said... on 02 April, 2012

nurmisnan!!
gue jarang hello2 ni...
ini pun ikut tangan je bila gatal nak buat contest..
ehehehee

Myra Jay said... on 02 April, 2012

Kalau peminat fanatik F1 pastinya dapat meneka..
Tahniah pada peserta pertama komen terus tepat :)

mie said... on 02 April, 2012

itu la...
dapat kenal melalui baju tu je...
jersey mercedes mc laren..
ehehee

peace289 said... on 03 April, 2012

tak fanatik pon...
just naseb jer...rase cam tak caye jer....huhu...

mie said... on 04 April, 2012

percayalah...
soalan simple je tu..
ehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new