:: family visit @ mmhe, johor ::

 Selama 2 minggu kapal Seri Ayu terdampar di MMHE, pasir gudang. walaupun schedule agak pendek, kerja-kerja harus disiapkan dalam masa yang ditetapkan. selain itu, keluarga anak-anak kapal Seri Ayu dibenarkan untuk melawat persekitaran kapal. keluarga aku dari Kedah dan Selangor sanggup datang untuk melihat keunikkan atas kapal ni. disebabkan malas nak menaip, cukuplah beberapa keping gambar yang dipamerkan.
 meratah KFC @ my cabin 
 lawatan larut malam @ Seri Ayu
 cahaya lampu menerangi kapal
 bersantai @ bridge wing
barisan pelawat kapal Seri Ayu

32 comment on :: family visit @ mmhe, johor :: :

brat2104 said... on 28 July, 2010

kalau aku pon, sanggup turun JB nu kalau ada jaminan leh naik kapal.

ko xgitau aku pon!!! kita kan famili gak?? huwaaa!!!

etomyam said... on 28 July, 2010

wah selesa dan seronok tu atas kapa tu :D

mie said... on 28 July, 2010

brat--->ye ke!!!gue pun terlupa. cuba lagi tahun depan ye... hehehe

etomyam--->selesa mmg selesa... hohoho

shi3la said... on 29 July, 2010

wahhhh mesti beskan dapat kejer atas kapal nieee...

salam kenal mie..

mie said... on 29 July, 2010

salam kenal juga...
ada best ada idaknya...
hohohooo

ArELeEz said... on 29 July, 2010

bestnye makan kfc dlm kabin. ;)

mie said... on 29 July, 2010

xfeel makan kfc kat situ....
dh lama xmkn kat restoran..
heheee

iN said... on 29 July, 2010

bilik maseh lg bersepah seperti biasa
sile cuba lagi untuk mengemas bilik lepas neh :P

brat2104 said... on 29 July, 2010

huh! hampeh r ko!! mesti ko dah gemuk skrg kn?

IntanBerlian said... on 29 July, 2010

seronoknye dapat balik kg halaman.huhu

E.d.Y said... on 29 July, 2010

nak naik jugak!!

Cik Nass said... on 29 July, 2010

tak penah lagi merasa naik kapal. naik kapal terbang pernah la.ahahah.~ tah bila leh naik dan buat ala2 titanic tu. u jump i jump. haha..

mie said... on 29 July, 2010

in--->bersepah ke?? nampak cam kemas je... hohohoo

brat--->gemuk?? comel ada la... hahahaa

intan--->welcome back!!!! hohohoo

edy--->terlambat la, dah kluar dr dock...

cik nass--->titanic??? bahaya tu, u jump i see... heheeee

aque said... on 30 July, 2010

wah.. besnye.. nak kfc juge.. keh3..

mie said... on 30 July, 2010

nak ke???
sila la ke cawangan berhampiran...
heheheee

iN said... on 30 July, 2010

pak cik dh gemok??????????
hahahahahahahhahahahahaa

mie said... on 30 July, 2010

gemuk ke????
hua hua hua...

brat2104 said... on 30 July, 2010

nape?? x gemuk ke? dulu dia kata dia xleh naik kapal.. mesti gemok punya (banding dok kat darat la)

mie said... on 30 July, 2010

apa kaitan gemuk dgn xnaik kapal ni??
makin lama makin confuse gue...
hahhaaaaaaa

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 31 July, 2010

pehhh naik kapal tuuuuu!

(xpenah naik kapal)

mie said... on 31 July, 2010

ye ke!!!!
lain kali gue bawa lolly plak...
hohohooo

maisyara Pot! Pot! said... on 02 August, 2010

best yea tgk. jeles arrr. sbb tak pernah naik kapal. jeles! :P

mie said... on 02 August, 2010

xpenah juga ke???
nanti buat rombongan ye...
heheheee

::cdot the dot:: said... on 04 August, 2010

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...........syahdu jek mlm2 naik kapal...

mie said... on 04 August, 2010

shahdu????
xromantik ke??hahahaaa

Faarihin said... on 08 August, 2010

wah.. bestnya.. bila family dtg melawat kat tmpt kerja tu.. dpt naik kapal tu.. bestnya.. (^__^)

mie said... on 11 August, 2010

memang best!!!
bukan slalu bleh naik kapal ni..

Kujie said... on 12 August, 2010

Salam Ramadan - maafkan segala kekhilafan kak jie yagn ada , yang sedar atau tidak, yg nyata atau sembunyi

Afzainizam said... on 29 August, 2010

.•'´(_¸.•'´*♥♥*`'•.¸_)`'•.
----==--Kami Mengucapkan---==----
Selamat Hari Kemerdekaan ke 53
'•.¸(¯`'•.¸*♥♥*¸.•'´¯)¸.•'
buat pembaca blog kami
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com



Sorry Terlalu Lama Tak Ziarah Blog Ni but kita masih kawan sealam maya kan.... coz banyak hal sibuk ngan bagai-bagai urusan lah... Sorry...

wahhhh bestnyerrr naik kapal cam ni yeee... takj pernah plak naik kapal sebesar itewww naik sampan tu adalah tapi time kecik2 dulu

brat2104 said... on 06 September, 2010

captain hook balik kg x raya ni??

:: noremy anak rahmat :: said... on 23 September, 2010

bila bc entry awak ni,tingat tengah thn lepas sy lawat kapal tgk incik hubby..time tu kpl msuk drydock..xsure kapal anggun ke angkasa..tp bila lawat kapal,rs dekat je ngan keje incik hubby!best experience!

mie said... on 30 November, 2010

kujie-->salam ramadhan
afzainizam--->salam kenal
brat-->xbalik
noremy-->ada pengalaman, bagus2..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new