Keyword Bulan March 2011

Salam 1 Malaysia!! Setiap bulan pasti dikemaskini keyword penting dalam blog ini. Hanya satu, mengharapkan tiada pencarian berunsurkan 18SX. Seperti keyword Januari dan Februari, blog ini masih aktif dalam pencarian di dunia internet ini.

Kad ucapan 3d, masih mengungguli carta keyword terhangat. Walaupun dunia IT kian berkembang, tapi masih ada yang menjadikan kad sebagai perantaraan. Bencana seperti gempa bumi di Myanmar turut menjadi topik penting. Satu-satu bencana di muka bumi ini.

Seperti biasa, senaman punggung antara senaman paling famous dalam blog ini. Bagaimana punggung anda semua? Makin mantap ke? Tidak lupa juga dengan krisis Libya yang makin dasyat peperangannya. Sama-sama kita doakan segalanya beransur pulih.

Pencarian lirik "cuma aku", lagu terbaru Heliza Helmi juga makin menjadi-jadi. Adakah akan lahir Heliza Helmi version 2. Maklum la, rancangan realiti semakin membiak. Bongsai juga salah satu keyword terpenting dan senaman kuruskan badan turut menjadi perhatian. yang penting amalkan gaya hidup yang sihat.

P/S: Jemputan untuk membuat review tentang Hotel de ART telah diterima. Boleh memilih Superior Deluxe Room dan "dinner for 2" @ Hailam Kopitiam. Siapa nak ikut? hehe

48 comment on Keyword Bulan March 2011 :

.sweet-ants. said... on 08 April, 2011

entry pasal artis paling untung sbb ramai org cari

lea said... on 08 April, 2011

nasib baik takde keyword lucah..ngeh3

amny said... on 08 April, 2011

nasib baik xde orang search plik2...

ahhaha^^

Raji berkata said... on 08 April, 2011

kira blog kau ckup berinfo nih
hohoho

MR. SYAH said... on 08 April, 2011

hahah.. xbuat2 pun senaman punggung tu... keh3..

M a W a D D a H said... on 08 April, 2011

nak ikut mie...nak ikut mie...

asalkan free...hehehe..:)

Prince Halilintar said... on 08 April, 2011

wah dpt makan free tu..bestnya..

sop said... on 08 April, 2011

Nasib baik x der keyword lucsh kan?

pipoq said... on 08 April, 2011

aku tak check pun ape keyword yang buat orang masuk blog aku tu..hehehe..

MDHAFiZ.NET said... on 08 April, 2011

meriahnya blog ini... :)
tahniah kpd tuan punya blog..

nurkaloi said... on 08 April, 2011

hahah senaman punggung eaa
teringin gak kaloi nak tawu nie

IMANSHAH said... on 08 April, 2011

i nak buat entri pasal mie bleh?? pastu mesti meletup..wehehe

mie said... on 08 April, 2011

sweet!!
itu la, xleh la selalu buat untuk artis saja..
heheheee

mie said... on 08 April, 2011

lea!!!
itu yang rasa terselamamat...
bebas dari benda negatif..
hehehee

mie said... on 08 April, 2011

amny!!
memang harap xde la...
bahaya untuk income blog..
hehehee

mie said... on 08 April, 2011

raji!!
xcukup info mana pun....
apa yang ada dikongsi..
heheheee

mie said... on 08 April, 2011

syah!!
try la dulu senaman tu...
heehehee

mie said... on 08 April, 2011

mawaddah!!
nak ikut? memang segalanya free..
hehehehee

mie said... on 08 April, 2011

halilintar!!
part tu memang best..
tambah2 dapat bilik hotel tajaan..
eheheheee

mie said... on 08 April, 2011

sop!!
memang bernasib baik...
mesti kena elakkan semua tu..
heheheee

mie said... on 08 April, 2011

pipoq!!!
saja nak tengok...
apa yang penting dalam blog ni..
heehehee

mie said... on 08 April, 2011

mdhafiz!!
x meriah mana pun....
sekadar berblogging..
ehehheee

mie said... on 08 April, 2011

nurkaloi!!
jangan nak tahu je..
cuba la try buat..
heheheee

mie said... on 08 April, 2011

imanshah!!
ada ke orang nak search nama tu...
kalo rajin buat la..
heheheeee

phreak-id said... on 08 April, 2011

tolong demo sikit. Senaman punggung tuh macam mana? hehehe


Terbaru >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh >Kecoh Fenomena Simbol Pelik >KFC Famous Bowl

fiezah91 said... on 08 April, 2011

hehe.. nasib baik tak ada keyword pelik2.huhu

NOOR FATIN said... on 08 April, 2011

senaman punggung. ekekeke


nak ikut!! haha

mie said... on 08 April, 2011

phreak!!
cuba try cek post tentang senaman punggung..
pasti ada jalan penyelesaiian..
eheehhee

mie said... on 08 April, 2011

fiezah!!
itu lah yang sentiasa diharapkan..
ehehee

mie said... on 08 April, 2011

fatin!!!
senaman feveret tu...
jom, hehehee

Nadia Mashuri said... on 08 April, 2011

nak ikut..
hehee..
=)

tehr said... on 08 April, 2011

blok aku kekadang ada gak masuk keyword 18sx
rasa pelik je

toyolkiut said... on 08 April, 2011

wah..
smua keyword yg bagus2..
evergreen gitu..
syabas..

Afzainizam said... on 08 April, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom terjah entry terbaru
kereta gear auto dan gear manual

ko teteop bersemangat nampaknya.... yupppp aku akan sentiasa mengintainya nanti.... 18sx tu yang menarik perhatian beb

Bro Fit said... on 09 April, 2011

makin meletup aku tengok blog bro ni.. tahniah :)

ada ke orang buat senaman punggung?? tak pernah aku dengar lagi.. hehe..

mie said... on 09 April, 2011

nadia!!
ramai pula nak ikut ni..
ehehehee

mie said... on 09 April, 2011

tehr!!
itu la, bahaya juga dunia searching ni..
eheheeee

mie said... on 09 April, 2011

toyolkiut!!
selamat pencarian yang evergreen..
eheheeee

mie said... on 09 April, 2011

afzainizam!!
memang menarik..
tapi xbest pula bila rezeki berkaitan 18sx..
eheehee

mie said... on 09 April, 2011

bro fit!!
x meletup lagi...
pelik juga, napa ramai mencari senaman punggung..
ehehheee

Benjy said... on 09 April, 2011

Mie saya rasa engkau seorang yang bijak, .. ramai bloger termasuk saya tak terfikir nak chech senarai key word cam u ni, mungkin tak tahu mungkin malas .... kekekeke ... tetapi secara ikhlasnya saya tak tahu ... (tunduk sambil malu) saya percaya teknik ini boleh memperbaiki rangking dan mutu sesebuah blog... Bab nak gi review hotel tu ... macam best je aku dengar ... boleh ke join ...

SyahmiFikri said... on 09 April, 2011

bro! sgt special kot senaman punggung..

meh kita ganti poco poco.. LOL

hidayah said... on 09 April, 2011

macam2 ada....

mie said... on 09 April, 2011

Benjy!!
Xde la bijak mana pun. Just isi masa update blog.
Ramai plak nak join.hheehehe

mie said... on 09 April, 2011

Syahmi!!
Itu la,mcm senaman wajib la pula...
Hehheehe

mie said... on 09 April, 2011

Yaya!!
Gue pun pelik...
Hehehehhe

Zik said... on 10 April, 2011

pergghhh banyak tuh...ada keyword emas tuh...

mie said... on 11 April, 2011

oo, inikah keyword emas yang dimaksudkan..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new