Keyword Bulan Januari 2011

 Salam 1 Malaysia!! Rasanya tidak terlambat untuk review tentang blog ni sempena bulan Januari lepas. Seperti keyword bulan sebelum ini, ujibakat akademi fantasia 9 masih mengusai blog ini. Maklum la, AF9 ini adalah yang terakhir.

Bulan Januari semestinya hari bertuah di negeri Kedah. Bulan kelahiran Sultan Kedah!! Ramai juga yang mecari Sultan Kedah ini. Aktiviti senaman juga tidak ketinggalan. Ramai berminat dengan senaman punggung dan senaman untuk kuruskan badan.

Adakah sekarang ini musim mendapat anak? Ramai yang suka mencari nama-nama anak yang berunsurkan panduan Islam. Tidak dilupa kes kapal MT Bunga Laurel yang hampir dirampas lanun Somalia. Ada juga yang sedang mencari tempat menarik di Vietnam. Honeymoon kah?

Alamak!! Follower aku dah melebihi 1000. Ada yang bertanya, "Tak berniatkah nak buat giveaway ni? Kesian dekat follower tu." Akan dibuat giveaway tu, tapi ada idea kah? hehehe

71 comment on Keyword Bulan Januari 2011 :

Puteri Iqa Izyan said... on 05 February, 2011

haih.bile agaknya dpt merasa 1000 jugak.hahah :P

Siti Fatimah Fuzz said... on 05 February, 2011

anda di tag http://eimah2328.blogspot.com/2011/02/contest-ich-liebe-meine-familie.html
and tahniah sebab dapat follower smpai 1000

MAPPIAU said... on 05 February, 2011

masih jauh lagi perjalanan ini...

-papairfan-

ARieF said... on 05 February, 2011

wah..
tahniah la bro..
trafficc melimpah ruah..
hehe

mR.sYaH said... on 05 February, 2011

wah byk tu.. tahniah.. xtry ke nak masuk af.. hehe..

A.s.t.i.n.a said... on 05 February, 2011

giveaway itu apekah?

Saya mak budak baru belajar..

mr.syazwan said... on 05 February, 2011

TAHNIAH

SELAMAT BERBLONGGING

=_=

Zik said... on 05 February, 2011

aku pulak dekat akaun blogspot.. ada orang cari petua nak sedapkan suara.. hurm.. yelah nak masuk af lah tuh kot.. huhu

Solihin Zubir said... on 05 February, 2011

senaman punggung? cmna tu?hahaha..

Afzainizam said... on 05 February, 2011

۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞
Saya menyeru kepada semua sahabat untuk sama-sama kita berdoa bagi keselamatan dan kesejahteraan para pelajar dan rakyat Malaysia di Mesir.Semoga Allah swt melindungi mereka semua dari segala malapetaka dan bahaya
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞۞

iN said... on 05 February, 2011

wah..pakcik dh glame skrg..
nak sainnnnnnnnnnn..

mie said... on 05 February, 2011

puteri iqa!!
itu hanyalah rezeki..
ehehee

mie said... on 05 February, 2011

fatimah!!!
ye ke, nanti gue try buat...
ehheee

mie said... on 05 February, 2011

papairfan!!!
xpe, slow2 akan sampai juga..
ehehee

mie said... on 05 February, 2011

arief!!
xde la melimpah ruah..
ehehee

mie said... on 05 February, 2011

syah!!!
malas la nak try..
aklo try sure dah tau pemenangnya..
eheheee

mie said... on 05 February, 2011

astina!!
hanyalah simple contest..
eheheee

mie said... on 05 February, 2011

syazwan!!
thankz, happy blogging juga..
ehehee

mie said... on 05 February, 2011

zik!!!
ada ke petua tu..
ehheee

mie said... on 05 February, 2011

solihin!!!
senaman special tu..
ehehehee

mie said... on 05 February, 2011

afzainizam!!!
amin.. moga diberi kebahagiannya

mie said... on 05 February, 2011

ubie!!
meh gue sain..
ehehee

DeQdEq said... on 05 February, 2011

cayalah mie....deqdeq masih merangkak lagi...heheheh

mie...jom join contest 5-5-5 deqdeq...

selain berhibur, contest ni bertujuan utk mendidik juga....jom la meriahkan

E.d.Y said... on 05 February, 2011

wah..dah cecah 1000..mantap tu beb

Mohd Ridhuan said... on 05 February, 2011

tahniah la dah cecah seribu...
kalau dah buat giveaway jangan lupe jemput ak ye...
huhuuhuhuhuhuhuh

mie said... on 05 February, 2011

deqdeq!!
thankz, kalo sempat join la..

mie said... on 05 February, 2011

edy!!
baru 1000..
belum 2000

mie said... on 05 February, 2011

ridhuan!!!
ok, jangan risau..
datng la singgah slalu..

papabear said... on 05 February, 2011

AF dah tak da lagi ke lepas ni?

mie said... on 05 February, 2011

yang terakhir..
begitu la nampaknya..
heheh

NOOR FATIN said... on 05 February, 2011

ramai yang search senaman punggung. hik3

mie said... on 05 February, 2011

biasa la..
senman paling hot sekarang ni..
hehehee

papabear said... on 05 February, 2011

eh ko ada banner 125x125 kat link exchange tu. tak mo guna ka? kalau mau guna that one let me know ya.

Anonymous said... on 05 February, 2011

Directory of restaurants organized by states Kiku Garden

Rie said... on 05 February, 2011

congrats!
blog hang mmg sempoi!

puteri ain said... on 05 February, 2011

hey congrats !! :)
ur entry really good ! :)

CIK TOM said... on 05 February, 2011

tahniah..follower 1k..keyword byk masuk tue..jeles2...heheh

happy blogging ye..


cik tom dah curik banner sini...apa yg xfaham psl tutorial banner tue ye? ;)

puanbee said... on 06 February, 2011

wah best best2

Amirrah Zawani said... on 06 February, 2011

traffic dari apesal mmg banyak kan :)

aNnE said... on 06 February, 2011

apesal terbaekkk..haha

Mr. TN_SkY said... on 06 February, 2011

hehehe..wah wah..dah 1k..terbaek :-D

popular lah dye..haha..xmo join AF ka? :-p neway keyword2 tuh lagi ok dari terkua keyword yg macam2 hahaha..:-D

KENALI CIRI PENGIKUT DAJJAL, ADAKAH KITA?

r-5 said... on 06 February, 2011

hahaha macam2 yang diariya kat blog a ang mie ni~ huhu

MDHAFiZ.NET said... on 06 February, 2011

wow.. meriah blog ini ya..

mie said... on 06 February, 2011

papabear!!!
aaah, baru dapat banner tu...
nak gunakan juga...
ehheee

mie said... on 06 February, 2011

rie!!
thank, sama juga blog ko..
ehheeee

mie said... on 06 February, 2011

puteri ain!!!
tiba2 gue terharu...
ehheheee

mie said... on 06 February, 2011

ciktom!!
belajar main keyword sekarang...
banyak xpaham ni..
ehehee

mie said... on 06 February, 2011

puan bee!!!
gue pun best best..
ehehee

mie said... on 06 February, 2011

amirrah!!!
itu la, trafik apesal je ni..
ehhee

mie said... on 06 February, 2011

anne!!
xsia2 guna apesal...
eheheee

mie said... on 06 February, 2011

tn_sky!!
selamat semua keyword elok2...
eheheee

mie said... on 06 February, 2011

r-5!!
itulah, jangan dicari yang bukan2 sudah la..
ehehee

mie said... on 06 February, 2011

mdhafiz!!!
sikit2 je meriahnya..
eheheee

nur ikhyar dee said... on 06 February, 2011

wuiyo sudah 1k woo...hehe
tahniah2!

mie said... on 06 February, 2011

thank..
terlebih la pula..
heheheee

Mijoe99 said... on 06 February, 2011

kunjung mas, maaf baru bisa membalas komentar! di blog saya!

mijoe99

Faiz said... on 06 February, 2011

pernah gak dftr kat apesal.com tu..tp html die cm x matching gn blog..xleh nk save...

p/s: Terima Kasih kerana sudi memberi komen di blog saya..Sebagai balasan saya membuat kunjungan balas ini ke blog anda..=)

****KLIK GAMBAR FOTOGRAFI TERKINI DISINI****

nelly said... on 06 February, 2011

tahniah ..teruskan berblogging .
=)

NICK IRFAN said... on 06 February, 2011

nnt aku nk check aku punya plak...

SUZIE APAI said... on 06 February, 2011

yoooo.....pak cik kayo ke pak cik glamer ni....

bravo!!! bagusssss

Azmi said... on 06 February, 2011

dah lama tak check keywords...

mie said... on 06 February, 2011

mijoe!!
no problem.. hehee

mie said... on 06 February, 2011

faiz!!
ye ke, gue pun kurang arif tentang html ni..
ehehee

mie said... on 06 February, 2011

nelly!!
sama-sama la kita berblogging..
ehehee

mie said... on 06 February, 2011

irfan!!
cek jangan x cek..
eheheee

mie said... on 06 February, 2011

suzie!!
gue lebih suka kaya dari glamer...
eheheee

mie said... on 06 February, 2011

azmi!!
xde apa2 pun dengan keyword..
ehehee

tehr said... on 06 February, 2011

aku pun heran, apasal la ramai yang mahu senaman punggung
pelik2 - hehe

mie said... on 06 February, 2011

ntah la...
memang tiap2 bulan mesti senman punggung antara paling meletup..
eheheee

Raji berkata said... on 07 February, 2011

woahhh nk join gak giveaway nnti ;P
tahniah2
bila lah nk merasa follower 1k keatas ni o.O

mie said... on 07 February, 2011

insyallah!!
semua ada peluang untuk join nya...
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new