Keyword Bulan Februari 2011

Salam 1 Malaysia!! Ulasan tentang keyword untuk bulan Februari kembali. Keyword hot kali ini semestinya mengenai "kad ucapan 3d". Ramai pula yang mencari cara-cara untuk membuat kad ucapan 3d. Tapi, kenapa tiada siapa pun menghantar kad 3d untuk aku?

Dengan kemunculan lagu Cuma Aku dari Heliza Helmi turut memeriahkan blog ini. Pencarian "lirik cuma aku" membuatkan lagu ini mulai terkenal. Semestinya, "senaman punggung" pasti antara keyword hot. Agaknya, rakyat Malaysia ni suka bersenam rupanya.

"Krisis Libya" yang masih hangat turut memeriahkan senarai keyword hot. Bagaimana agaknya krisis di Libya sekarang ini? Seperti bulan lepas juga, "tempat menarik di Vietnam" masih diminati. Adakah Vietnam memang terkenal dengan tempatnya yang menarik?

Gambar "bongsai" dan "kopi janda" juga menjadi salah satu tarikan. bagaimana pula blog anda? harap tidak menjadi sumber bahan lucah. maklum la, dunia internet ini terkenal dengan pencarian benda-benda negatif. Akhir kata "Amar Ma'ruf, Nahi Mungkar"


79 comment on Keyword Bulan Februari 2011 :

SoLy SoLicious said... on 07 March, 2011

hee~
kad ucapan 3d 2 memang lawa..

tehr said... on 07 March, 2011

jom kita pakat2 senaman punggung
hehe

mie said... on 07 March, 2011

soly!!
apa kata buatkan tuk gue..
heheheee

mie said... on 07 March, 2011

tehr!!
jom ramai2..
amalan yang sihat tu..
ehheee

NICK IRFAN said... on 07 March, 2011

best jgk tgk keyowrd ni nnt aku nak buat jgk la

Bro Fit said... on 07 March, 2011

senaman punggung?? haha kelakar je sebut perkataan tu..adeh

- Fitrihadi.com -

mie said... on 07 March, 2011

irfan!!
kita tengok, apa yang dicari..
ehehehee

mie said... on 07 March, 2011

fit!!
itu la, ramai pula yang mencari...
eheheee

iN said... on 07 March, 2011

gue cr senaman pipi tembam...tp xde plak...
hahhahahahahaha

Mohd Ridhuan said... on 07 March, 2011

tempat menarik di vietnam....
uhhuuuhhu

M a W a D D a H said... on 07 March, 2011

senaman punggung?? hurmmm...nape yer nak bt senaman punggung?? kekeke..

kad ucapan 3d?? aku pun xpernah dapat lagi...ngeee

A.s.t.i.n.a said... on 07 March, 2011

Camne nak tengok ni Mie..? cestory cestory

mijie said... on 07 March, 2011

wohooo senaman punggung tu, tengah imagane mcm mana bentuk senaman tu

niesz said... on 07 March, 2011

kad 3d untuk besday niesz ade x..hehe..esok besday niesz tau..hahaha..

KUREKURE COMEL said... on 07 March, 2011

perhhh..mina lagi ada org kejam tau...

ada pulak search adik beradik bersetubuh...adooiii...

sapa la yg seacrh tu...

mie said... on 07 March, 2011

ubie!!
nampaknya makin rabun ni...
gue jumpa, pesal xjumpa..
ahahhaaaa

mie said... on 07 March, 2011

ridhuan!!
itu yang dicari setiap bulan..
ehehee

mie said... on 07 March, 2011

mawaddah!!!
maybe ramai suka menjaga punggung kot..
ehehee

mie said... on 07 March, 2011

astina!!
gue amek dari keyword nuffnang je..
ehehee

mie said... on 07 March, 2011

mijie!!
semple saja senaman tu..
ehehehee

mie said... on 07 March, 2011

niesz!!!
hepi besday...
mungkin ada yang bagi..
ehehhee

mie said... on 07 March, 2011

kurekure!!
bahaya tu...
nanti dikategori blog lucah plak..
ehehehe

zamdotcom said... on 07 March, 2011

kad 3D? tak tahu pun..huhu ketinggalannya

p/s: camana rupa kad 3D tu?

mie said... on 07 March, 2011

kad biasa saja...
tp, ada bentuknya..
hehehe

lea said... on 07 March, 2011

senaman punggung?
cmne tuh?

mie said... on 07 March, 2011

eh!!
ada la caranya..
ikutilah cara senamannya..
eheheee

nabilah_2908 said... on 07 March, 2011

masih belum mampu nk jenguk nuff pagi ni...huhu.. :)

jom ke APA KATA HATI pulak,
NASI GORENG SABAR

sissyira said... on 07 March, 2011

salam

nanti lita bagi..hehehe

keywords pelik? ada2..banyak sgt..haha

mie said... on 07 March, 2011

nabilah!!
eh, berat sangat ke?
heheheee

mie said... on 07 March, 2011

sissyira!!
harap jangan terlampau pelik udah la..
eheheee

Raji berkata said... on 07 March, 2011

hahaha ad org berminat nk buat senaman punggung nih ;P

mie said... on 07 March, 2011

ramai berminat...
xkan xterasa nak join skali..
ehehheheee

mr.syazwan said... on 07 March, 2011

senaman itu kuatkan tenaga sbb tu org suka

=_=

Prince Halilintar said... on 07 March, 2011

jom3..kite wat senaman punggung..hehe

ramai lak org suke senaman ni kan..

pipoq said... on 07 March, 2011

kehidupan aku terlalu sibuk sampai takde peluang nak meneliti ape keyword yg buat orang masuk blog aku tu..hehehe..

mie said... on 07 March, 2011

syazwan!!
ni mesti dah cuba..
eheheheee

mie said... on 07 March, 2011

halilintar!!
itu yang orang suka..
jom sama2.. heheee

mie said... on 07 March, 2011

pipoq!!
xpe, lakukan benda yang penting dahulu....
heheeee

Warna Warni Kehidupan said... on 07 March, 2011

nampaknya kad ucapan 3d berjaya mengalahkan senaman punggung!!!

mie said... on 07 March, 2011

itu la!!
nampak sangat penduduk malaysia sukakan kad..
eheheeee

arep_lockermonth said... on 07 March, 2011

yang mane satu ek~~ arep terlepas entry ke??tak tahu pon pasal kad tuh!

mie said... on 07 March, 2011

ye ke?
klik je link tu..
ehehheeee

zahidah dihaz said... on 07 March, 2011

yang selalu kena kat blog saya adalah pramugara air asia, bunuh diri di kuching...huhuhuhu


NEW ENTRY: Lagu dalam blog

mie said... on 07 March, 2011

fuh!!
apa yang dicari agaknya..
eheheheeee

aLya said... on 07 March, 2011

ishh..suke benor rkyat mesia ngan senaman punggung..hikhik..

IMANSHAH said... on 07 March, 2011

wah senaman ponnong tu macam mana ghopenya

mR.sYaH said... on 07 March, 2011

adoi.. xsempat nak buat senaman punggung...

TiKa LEh said... on 07 March, 2011

try buat senaman lain pulak..nt tgk keyword brapa...hahah

mie said... on 07 March, 2011

alya!!
biasa la, malaysia kan banyak melahirkan model...
eheheee

mie said... on 07 March, 2011

imanshah!!
cuba la cek entry tu..
heheheeee

mie said... on 07 March, 2011

syah!!
x lama, ambil masa sekejap je..
ehehheeee

mie said... on 07 March, 2011

tika!!
senaman apa lagi ingin dicuba..
eheheeee

Mr Daha said... on 07 March, 2011

Hahahaha~ senaman punggung?? lawak siot~ :D

mie said... on 07 March, 2011

eh!!
ini betul2 senaman..
ehheheeee

puteri ain said... on 07 March, 2011

makin femes kad 3d ni upenyer..
ur post pasal senaman punngung da best ! :) tu sbb ramai yang cari tu..:)

mie said... on 08 March, 2011

best ke?
hanya senaman biasa je..
hasilnya je xtunjuk lagi...
ehehehee

MAPPIAU said... on 08 March, 2011

yang key word kopi janda tuh konpem gue huhuhu :P

Ismail N said... on 08 March, 2011

mak oii.. mana tak meletup keyword senaman punggung. Yg dtg kat sini pun asyik komen tu je..

fikryn said... on 08 March, 2011

Senaman punggung ye..
Sapa yg dah penah dtg sini, lepas ni mesti punggung diorang cantik2 kan.. hik hik

Senaman hidung bila pulak?

hidayah said... on 08 March, 2011

my id has been banned from this shoutbox >> ala taley komen iyer punyer shoutbox.... sob ! br nk buat serangan hendap.

ya pon sokong rakan malaysia suke bersenam... same cam tuan blog.... errrrrrrr~

hidayah said... on 08 March, 2011

*rakyat

angriani said... on 08 March, 2011

waaaaaaaaaa :-p

toyolkiut said... on 08 March, 2011

TK dh bc artikel kad 3d tu..
tp sampai ke sudah mmg x paham..

NOOR FATIN said... on 08 March, 2011

ramainya org search kad ucapan 3d! hehe

Siti Nurhayati Dollah said... on 09 March, 2011

Assalamualaikum..


Ramai peminat heliza lah yang singgah sini :P

Senaman punggung, hehe dah tau dah keyword dia apa yang dicari,

suri said... on 09 March, 2011

kad ucapan..itu yag tertarik sebab hari kekasih kan...

nora said... on 09 March, 2011

aku pun tunggu gak kad 3D dari ko ni..takda pun =(


ENTRY HOT : Senyum ^_^

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 09 March, 2011

kat sini ade jual kopi janda ke ? nak beli wakakakak

mie said... on 10 March, 2011

mappiau!!
wow, peminat kopi janda rupanya..
eheheee

mie said... on 10 March, 2011

ismail!!
itu la, dah jadi macam tarikan pula..
eheheee

mie said... on 10 March, 2011

fikryn!!
senaman hidung?
untuk mancungkan lagi ke?
heheeee

mie said... on 10 March, 2011

yaya!!
ye ke, gue pun xphm shoutbox ni...
gue memang suka bersenam..
eheheeee

mie said... on 10 March, 2011

angriani!!
hehehheheee

mie said... on 10 March, 2011

TK!!
ye ke, kena try dulu baru paham..
eheheee

mie said... on 10 March, 2011

fatin!!
itu la, pelik juga..
heheheee

mie said... on 10 March, 2011

hayati!!
peminat gue pun ramai..
eheheheeee

mie said... on 10 March, 2011

suri!!
akhirnya, ada juga point yang bernas..
eheheeee

mie said... on 10 March, 2011

nora!!
sama-sama la kita menunggu..
eheeheee

mie said... on 10 March, 2011

lolly!!1
ada, jemput la cuba dulu..
ahahahaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new