Petronas Malaysia Grand Prix F1 2011

 Salam 1 Malaysia!! Formula 1 GP  malaysia kembali menggegarkan arena litar Sepang. Pasti ramai peminat F1 tidak melepaskan peluang untuk menyaksikan pasukan pilihan mereka. Seperti biasa, pilihan aku semestinya Lewis Hamilton (McLaren).

Bagaimana pula pilihan anda? Jom ramai-ramai saksikan Formula 1 yang akan berakhir pada 10 April ini. Terima kasih buat abang ipar aku yang sudi belanja tiket yang bernilai RM???. Adakah ini balasan untuk tiket konsert Maher Zain ? Bukan satu tiket tetapi, saksikanlah sendiri!!

Rasa-rasa ada lagi ke nak belanja aku tiket event yang menarik ni?

 4 tiket Formula 1 GP malaysia 2011
 Berapa nilai semuanya?
 Gambar Formula 1 Petronas GP Malaysia 2011
Tiket F1 (Tiga hari berturut-turut)

72 comment on Petronas Malaysia Grand Prix F1 2011 :

NICK IRFAN said... on 09 April, 2011

wah! tiket F1!

mie said... on 09 April, 2011

ops!!!
tiket je....
hheheee

Mohd Ridhuan said... on 09 April, 2011

best lur...
org belanje...
bg kat aku satu....
ehhehheh

mie said... on 09 April, 2011

alamak!!!
gue hanya dapat satu tiket saja..
yang lain dah berpunya..
ehhehee

amny said... on 09 April, 2011

ko xpayah pwgi r..

meh aku ganti..hahaha..^^

mie said... on 10 April, 2011

uihh!!
gue 1st time dapat pergi ni..
excited la.. ehheeee

KUREKURE COMEL said... on 10 April, 2011

murah rezeki betul....sokmo jeles..hehehe....


nnti dpt masuk tv...hihihi

mie said... on 10 April, 2011

ye ke..
jangan lupa saksikan gue di tv ye..
heheeheee

khairunnisa ♥ said... on 10 April, 2011

*jeles weyy*

^_^

mie said... on 10 April, 2011

ye ke..
jangan jeles lama2..
eheheheee

arep_lockermonth said... on 10 April, 2011

bukan satu tapi empat lebih lagi tiga!nak satu bole??hehe

arepnakbebel: aku tade BE! kau ade??

Faaein Himura said... on 10 April, 2011

best ke tgk formula 1? hahaha... tak minat jadi tak feel apa2.. huhuhu..

mie said... on 10 April, 2011

arep!!!
fah berpunya ke semua tiket tu..
ehehehheee

mie said... on 10 April, 2011

faaein!!
nasib baik x minat...
ehheheheee

nelly said... on 10 April, 2011

wah !!
nak pergi !!
=='

Ismail N said... on 10 April, 2011

He he kawe sokong Lotus.. Errr apa? Ada dua team Lotus? Lotus yg mana satu nih?

etomyam said... on 10 April, 2011

memang betul2 grade A punya racing kali ni hehe

MDHAFiZ.NET said... on 10 April, 2011

seumur hidup aku belum pernah lg tengok real..harap2 satu hari nanti akan tmakbul :)

Shazmiey Abdurahman said... on 10 April, 2011

sponsor ahh satu tiket.hihi..btw aku pilih kimi raikkonen...tapi sejak dia dah takde ni,aku dah tak ikut perkembangan f1 nih..hihi..

Mr PenyuBiru said... on 10 April, 2011

adeh! ingat kan nak buat contest dpt tiket f1 tadi.hehe

suri said... on 10 April, 2011

brpa bayaran sekli masuk ya heee..sb sy tak pern masuk ke sana lgi :(

afique said... on 10 April, 2011

tak ngajak pongg. :P

best usha awek litar? hehehe

IntanBerlian said... on 10 April, 2011

oh? tiket freee. siapa bagi tu? banyak pula tu.

NOOR FATIN said... on 10 April, 2011

byknya! nak satu! :P

pipoq said... on 10 April, 2011

tensen owh takde live kat astro..cuma kat astro sport je ada..tapi tak langgan..

tehr said... on 10 April, 2011

3 hari berturut tu, mie
meriah2

puteri ain said... on 10 April, 2011

xde tiket extra ke ? hehe

IMANSHAH said... on 10 April, 2011

vettel juara

iekabean said... on 10 April, 2011

hai abg ipar!
tadak tiket utk saya... gagaggaga

mie said... on 11 April, 2011

nelly!!
jom la join skali..
eheheheee

mie said... on 11 April, 2011

isamlil!!
sokong je dua2..
ehehehee

mie said... on 11 April, 2011

etomyam!!
betul tu, membingitkan telinga..
eheheee

mie said... on 11 April, 2011

mdhafiz!!
sama la, 1st rime dapat pergi litar sepang ni..
eheheheee

mie said... on 11 April, 2011

shazmiey!!
ooo, banyak lagi pelapis F1..
eheheeee

mie said... on 11 April, 2011

penyubiru!!
xsempat nak baut contest..
ehehehehee

mie said... on 11 April, 2011

suri!!!
bayaran ikut harga tiket..
gue pun xpasti..
eheheeee

mie said... on 11 April, 2011

afique!!
baru nak ajak ni...
jauh nak nampak awek litar tu..
eheheee

mie said... on 11 April, 2011

intanberlian!!
abang ipar gue la..
ehehehehee

mie said... on 11 April, 2011

fatin!!
semua dah di booking..
eheheheee

mie said... on 11 April, 2011

pipoq!!
nanti kluar la kat internet..
eheheheee

mie said... on 11 April, 2011

ther!!
xsempat pergi kesemuanya..
eheheheee

mie said... on 11 April, 2011

puteri ain!!
xde la, nak pergi ke?
ehehehee

mie said... on 11 April, 2011

imanshah!!
vettel memang mantap...
sentiasa dihadapan...

mie said... on 11 April, 2011

ieka!!
cari la abang ipar sendiri..
rugi xde abg ipar..
ahaahhahaa

MR. SYAH said... on 11 April, 2011

fuh! mmg best dpt tgk F1 tambah2 klu ada org belanja...

mie said... on 11 April, 2011

itu la...
tambah2 first time pula dapat pergi tengok..
ehehehe

Amirrah Zawani said... on 11 April, 2011

bestnya mie..
mai satu =p

aLya maNip said... on 11 April, 2011

bro mie selalu je ade tuah kan..
seronoknya dapat jalan2 lagi..dapat free tiket lak tu :)

nurkaloi said... on 11 April, 2011

waaa...bestnyer
eah mane pic kat sne...upload pic mat salleh ensem2 ea hahaha :P

JAI said... on 11 April, 2011

Wow..best wehh...mie tahun depan kita konvoi..hehe

Sharinginfoz said... on 11 April, 2011

so far tak pernah tengok lagi, mesti seronok sakan

mie said... on 11 April, 2011

amirrah!!
memang best..
tapi dah tamat la..
eheheee

mie said... on 11 April, 2011

alya!!
xde la bertuah s;lalu..
eheehheee

mie said... on 11 April, 2011

nurkaloi!!
pic? nanti..
tapi gue amek pic awek2 je..
eheheheee

mie said... on 11 April, 2011

jai!
insyallah kalau ada peluang..
ehehehee

mie said... on 11 April, 2011

sharinginfoz!!
mesti la, first time plak ni..
ehehehe

Prince Halilintar said... on 11 April, 2011

best nya dpt gi tgl F1..aku xpernah tgk live pon F1 ni..

mie said... on 11 April, 2011

baru first time dapat pergi ni..
ehehehee

iN said... on 11 April, 2011

dh tgk skill diorg tuh nnti atas jln raya jgn nk test skill sendiri plak... :P

Siti Nurhayati Dollah said... on 11 April, 2011

Bagusnya abg ipar dia. :) (Layan kat tv je kita mampu huhuhu)

nabilah_2908 said... on 11 April, 2011

uish...macam mana..best tak tgk F1 ? :)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
PULUT PANGGANG

fiezah91 said... on 11 April, 2011

wah wah! best ke tgk f1 tu?huhu

mie said... on 11 April, 2011

ubie!!
gue nak test calit2 je..
biar kereta bercalar..
ahahahaa

mie said... on 11 April, 2011

siti!!
gue xmampu layan kat tv..
xde astro..
eheheee

mie said... on 11 April, 2011

nabilah!!
memang best..
ehehehee

mie said... on 11 April, 2011

fiezah!!
memang best..
rugi xpergi..
ehehheee

phreak-id said... on 11 April, 2011

Rm? berapa jumlahnya?


Terbaru >Special Post : Apa Yang Menarik Tentang Air Asia >Rosdan Keropok Losong @ Ketereh >Kecoh Fenomena Simbol Pelik

mie said... on 11 April, 2011

nak tau ke jumlah nya?
hehehe...

Afzainizam said... on 11 April, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Jom Terjah entry terbaru ??
enjin wira enjin apa lepas jpj


tahniah dapat masuk tiket orang belanjerrr



Tahniah sekali lagi kepada Pasukan F1 Lotus Renault kerana telah berjaya catat kemenangan kali kedua naik ke podium sebagai tempat ketiga pada Perlumbaan Kereta Formula Satu (F1) 2011 di Sepang semalam.

MAPPIAU said... on 11 April, 2011

miee....oooo mieee...akak kan tak penah tau tengok live f1 tuh, miee... oooo miee...ape kate ko sedekah 2 3 tiket kat akak jugak haaaa, boleh la yea mieeeee ko kan hensemm!!!

muahahahaa :P

mie said... on 12 April, 2011

afzainizam!!
tahniah buat yang berjaya..
tahniah juga untuk diri sendiri sebab dapat pergi..
eheheheee

mie said... on 12 April, 2011

mappiau!!
bab hensem tu memang benar2 belaka..
f1 live dah habis..
eehehehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new