Cenderahati Menarik Di Tokyo Tower

 Salam 1 Malaysia!!
Rugi rasanya jikalau datang ke Tokyo Tower dan pulang dengan tangan kosong. Beli cenderahati yang mana mampu dan selebihnya ambil gambar cenderahati pun sudah berbaloi. Memang tak dinafikan, kosnya agak mahal tapi berbelanjalah ikut kemampuan.

Di "Main Observation", Terdapat kedai cenderahati yang  pasti buat kita tertawan. Selain itu, Di bahagian lobi Tokyo Tower juga terdapat banyak kedai cenderahati. Jangan risau untuk berfikir panjang dalam membeli belah. 

 Kedai cenderahati yang terdapat di "Main Observation"

 Fridge Magnet Tokyo Tower 

 Keychain Tokyo Tower. Terdapat dalam 3 jenis warna iaitu emas, perak dan gangsa

 Cenderahati ni paling romantik rasanya

 Keronsang TokyoTower

 Mini Tokyo Tower 

 Mineral water berbentuk Tokyo Tower

 Gula-gula di dalam balang Tokyo Tower

 Maskot Tokyo Tower iaitu Noppon Brother

 Soft toy Tokyo Tower

 Tokyo Chocolate Tart

 Shintokyo Potato Tart

 Kek berintikan pisang

Kek Pisang versi Tokyo

21 comment on Cenderahati Menarik Di Tokyo Tower :

eita said... on 27 September, 2014

waaaa...comel2 belaka..geram nyer tengok..

iN said... on 27 September, 2014

Agaknya ape cenderahati yg pakcik belikan utk gue ye...hurm..hurm...

nohas said... on 28 September, 2014

sedap nampak kek & tart tu..

pergi jg Tokyo Tower, tapi dah nak tutup, just ambik gambar saja..

cik peanut said... on 01 October, 2014

waaa comel2 betul ole2 dari jepun ni. teringat dulu encik mie rajin buat contest n hadiahnya mesti ole2 dari oversea.

p/s: old blogger buddies.

teh ramuan said... on 17 October, 2014

kek pisang tu aku memang berkenan
lain gayanya tapi sangat menarik

m.u.l.a.n said... on 20 October, 2014

woowwww... best best semuanya... belum sampai jepun... insya Allah satu hari nak jugak ke sana...

Jane said... on 04 November, 2014

ada jual roti canai x atas tu ? kih kih kih

mie said... on 15 November, 2014

eita!!!
memang comel, tu yang rasa nak beli semua tu...
ehehehhee

mie said... on 15 November, 2014

ubie!!
agak2 ada ke cenderahati untuk diberi?
hehehehe

mie said... on 15 November, 2014

nohas!!
Nampak sedap, rasanya xtau la pula...
boleh pergi lain kali...
ehehhehe

mie said... on 15 November, 2014

cik peanut!!!
dulu masa aktif berblogger la..
skrang ni dah kurang, sedekah kat kawan2 je..
ehhehehe

mie said... on 15 November, 2014

the ramuan!!
memang famous kek pisang tu...
berbentuk pisang dan dlam nya mcm pisang fresh...
hehehehe

mie said... on 15 November, 2014

mulan!!
inshallah akan sampai juga..
jangan lepaskan peluang...
hehehehe

mie said... on 15 November, 2014

jane!!
ada kot, cuma xtau ada stok ke x?
hehehehee

Najib Ariyan said... on 23 December, 2014

Tokyo Tower? rupanya macm Eiffel Tower ker?

Razfira said... on 22 January, 2015

lamanya x update blog.. hhehe

Melancong Ke Jepun said... on 23 January, 2015

Salam, kami adalah pelajar Malaysia yang menetap di Jepun. Kami menawarkan perkhidmatan Tour Guide, Penginapan Guest House dan juga Pakej Budget dengan harga yg murah. Misi kami adalah untuk membantu rakyat Malaysia melancong ke Jepun sambil dapat mempelajari budaya masyarakat Jepun.

Sila hubungi melalui :
Website : http://www.melancongkejepun.com/
Facebook : Melancong Ke Jepun
Phone : +818088695448 (Adib, Tokyo)
Email : melancongkejepun@gmail.com

mie said... on 27 January, 2015

najib!!
memang Nampak macam Eiffel tower...
hehehe

mie said... on 27 January, 2015

Razfira!!
agak sibuk sikit..
entry lepas pun banyak tak pos lagi..
hehehee

mie said... on 27 January, 2015

Melancong ke Jepun!!
thankz for sharing...
bole buka peluang untuk org Malaysia bercuti ke sana ni..
ehhee

souvenirs from Japan ของฝากญี่ปุ่น said... on 18 March, 2016

5 souvenirs from Japan I buy most of their deposits!

 

Many people have had the chance to visit Japan. Toured various beautiful places. I had to eat Japanese food. Sleep tight But to return Do not know what to buy to leave his parents. Japan, good friends, good brothers? Today we introduce the five largest deposits of Japan. Buying of Japanese You should buy back their deposits. You can buy Choose your shopping cheap buy souvenirs from Japan to people like me. Do what I do?

 1. Japanese sweets

ขนมญี่ปุ่นของฝากน่าซื้อญี่ปุ่น Yenjaitravel
ขนมญี่ปุ่นของฝากน่าซื้อญี่ปุ่น YENJAITRAVEL
ข้อมูลขนมญี่ปุ่น

Japanese sweets Japanese souvenir shop Yenjaitravel.
Japanese sweets Japanese souvenir shop YENJAITRAVEL.
Information Japanese sweets

Products are bought as souvenirs as possible. Because everyone likes to eat sweets, chocolate, though, especially children and teenagers Japanese sweets There are many brands to choose whether Pocky, Pretz, Friend Bakery, Bitte, and so you can buy sweets Japanese stores. general Department store Convenience Stores in Japan

ขนมญี่ปุ่น ของฝากจากญี่ปุ่น Yenjaitravel
ขนมญี่ปุ่น ของฝากจากญี่ปุ่น YENJAITRAVEL
ขนมญี่ปุ่น ซื้อเป็นของฝากดียังไง ?
Japanese sweets, souvenirs from Japan Yenjaitravel.
Japanese sweets, souvenirs from Japan YENJAITRAVEL.
Japanese sweets bought as souvenirs better?

Because stored for Japanese sweets, chocolate specialties and delicious Japanese would make Royce has intense flavor. Not too sweet, it's beautiful Packege affordable too. Japanese eat crispy sweet and makes me think of childhood flashback. When we played the day. Eat happily Eat a sweet snack sitting watching TV, computer games in their free time. It's nothing, really happy.

kitkat ขนมของฝากญี่ปุ่น Yenjaitravel
KITKAT ขนมของฝากญี่ปุ่น YENJAITRAVEL
ซื้อของฝากให้ใครดี ?
kitkat Japanese sweets, souvenirs Yenjaitravel
KITKAT Japanese sweets, souvenirs YENJAITRAVEL
Who better to buy souvenirs?

Japan bought sweets for the children to leave my friends, because the fans are easy to eat sweets at the sweet taste good, it was like a gift from the most popular purchases relative to do it.

 

2. Clothes, shoes, bags Japan.

Japan shoes -new-balance- souvenirs Japan -Yenjaitravel.
-NEW-BALANCE- shoes Japanese souvenirs Japan -YENJAITRAVEL.
Japanese Data

Clothes, shoes, famous brand of Japan will Play Comme Des Gracon, Onitsuka Tiger and New balance, which the Japanese are selling cheaper than Thailand. The bag I have a brand Bao Bao, Issey miyake, Pleats Please have the opportunity to visit Japan. Shoppers should not miss shopping in clothing, shoes, bags, shopping in Japan is strictly prohibited. Guarantee you will certainly overtake Japan Trend. Go shopping for souvenirs from Japan do.



credit. http://www.yenjaitravel.com/บทความญี่ปุ่น/5-อันดับของฝากจากญี่ปุ่น/

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new