Kenali Duta Kopi Janda & Kopi Jantan

 Salam 1 Malaysia!! Sudahkan menonton iklan terbaru kopi janda? Pasti ramai mengenali duta baru kopi janda iaitu Anne Ngasri. Ada sesiapa pernah mencuba kopi janda? Boleh kongsi pengalaman, mana tahu akan dipilih menjadi duta kopi janda tahun depan.

Bukan setakat kopi janda saja sekarang ni. Kopi jantan juga tidak kurang hebatnya. Rasa ingin mencuba minum kopi tapi mitos zaman kanak-kanak sentiasa bermain di fikiran. "Kalau minum kopi nanti jadi hitam" hehe!! Jom kenali duta kopi jantan pula

Agak-agak boleh jadi duta Kopi Jantan tak?

86 comment on Kenali Duta Kopi Janda & Kopi Jantan :

nub said... on 16 February, 2011

aaahhaha..adoiii.. boleh punya laa.. hehe

ladyrose said... on 16 February, 2011

Haha...you jadi duta kopi jantan alamat tak laris company tu.lol

papabear said... on 16 February, 2011

hahahaha... ingatkan betul2 la tadi ada kopi jantan... rupanya jantan jer...

A.s.t.i.n.a said... on 16 February, 2011

kopi duda.. tade?

ika said... on 16 February, 2011

adoiyai . x kesah la . asalkan ko bahagia . :D

SyahmiFikri said... on 16 February, 2011

lol!!

nak jugak jadi duta rupanya!!

bloeyhh!! berbakat tuh.. hee =)

puteri ain said... on 16 February, 2011

duta ek?? hmmm let me think first..hehe..

tak de la..gurau je..boleh boleh..
mie berbakat...

Kazaztan Team said... on 16 February, 2011

salam,

boleh tahan...

far_east said... on 16 February, 2011

anne cun bila jumpa in person...

Azmi said... on 16 February, 2011

mie boleh kot aku rasa..dah cukup jantan dah nak jadi duta kopi jantan tuh

pipoq said... on 16 February, 2011

ko punya pose tangan tu silap la..nanti orang ingat "minum kopi jantan membuatkan anda tercekik"..

hahahaha..

MAPPIAU said... on 16 February, 2011

hahahahaha wakakakakka muahahahaha hahahahahahahaha uhuk uhuk (tetiber tercekik ayaq suam :P)

tapi ape motip duta kopi jantan pogang leher pulak tuh akekekekeke :P. ni duta kopi leher ade la nih hahahahaha

haaa haaa jangan mare nanti tak jantan la wakakakaka :P

mie said... on 16 February, 2011

nub!!
boleh ke? nak apply la lepas ni..
hahaaaa

mie said... on 16 February, 2011

ladyrose!!
bagus la xlaris...
janji saham naik... haha

mie said... on 16 February, 2011

papabear!!
memang ada, cuma xde duta lagi..
ehheee

mie said... on 16 February, 2011

astina!!!
dalam perancangan..
eheheeee

mie said... on 16 February, 2011

ika!!
sentiasa bahagia..
ehehehee

mie said... on 16 February, 2011

ayahmi!!
memang ada bakat terpendam..
eheheee

mie said... on 16 February, 2011

puteri ain!!
ye ke? kena pergi audition ni..
hhahahaaa

mie said... on 16 February, 2011

kazaztan!!
boleh tahan je?
heheheee

mie said... on 16 February, 2011

far_east!!
gue pun teringin jupe dia..
eheheeee

mie said... on 16 February, 2011

azmi!!!
itu je ke syarat nak jadi duta,...
eheheeee

mie said... on 16 February, 2011

pipoq!!
itu la tagline kopi jantan..
minum sehingga mencekik..
eheheee

mie said... on 16 February, 2011

mappiau!!
salah pose ke?
xkisah janji boleh jadi duta...
coolnya!! no angry angry...
heheheee

neyra shazeyra said... on 16 February, 2011

kalau u realize masa mula2 kopi jantan keluar dulu, duta dia seorang atuk tua. itu my grandfather and formula kopi jantan ni from my late uncle. but since diorang ni tak bayar royalti and just bagi kereta sebijik, no model for kopi jantan dah till now i think. =.=

iN said... on 16 February, 2011

guwe tgk cm nk promot jam je..
bkn promot kopi :P

athirah said... on 16 February, 2011

hahahahha... sengal.... kopi jantan.. kena bt gaya jantan laaa.. tp cena ek? aduihhhh... heheheheh

mie said... on 16 February, 2011

nyra!!
ye ke, gue baru tau...
heheeee

mie said... on 16 February, 2011

ubie!!
mana de kopi kat situ...
hahaaaaa

mie said... on 16 February, 2011

tra!!
xyah buat..
panggil cikgu shida pun boleh jadi duta..
eheheeee

buDAK keCIK said... on 16 February, 2011

ape brg minum kopi janda? minum air bliss perasa strawberry lg heaven~! syiok tu...

mie said... on 16 February, 2011

try dulu...
baru tau khasiatnya..
eheheee

suri said... on 16 February, 2011

jadi duta sndri byr diri sndri heee..

wah mmg artis skr dah ada sumber pendpatn yang baru..thniah anee

Encik Psychopath said... on 16 February, 2011

terbaik dol kopi janda. then duta lak janda. peh.

mie said... on 16 February, 2011

suri!!!
begitu la, rezeki dia tu...
hehehe

aLya said... on 16 February, 2011

nape duta kopi jantan cam sakit tekak jek lepas mnum kopi..hikhik

mie said... on 16 February, 2011

psychopath!!!
kena cari janda...
baru capai misi...
hihihi

mie said... on 16 February, 2011

alya!!!
kurang berminat dengan kopi..
dipaksa minum..
hihihi

NOOR FATIN said... on 16 February, 2011

wah. nak jadi duta kopi jantan? hik hik

mie said... on 16 February, 2011

apa salahnya cuba..
tapi jadi duta blog sendiri udah la..
ehehee

Nadia Mashuri said... on 16 February, 2011

huhuu..
best nya jadi duta produk..

mie said... on 16 February, 2011

itu la, tiap2 hari kena minum minuman sponsor..
eheheee

Prince Halilintar said... on 16 February, 2011

klu tgk kat pasaran skrg dah mcm2 kopi ade..sampai xtaw nk pilih mane satu..haha

mie said... on 16 February, 2011

itu la...
yang penting pilih duta...
eheheee

iekabean said... on 16 February, 2011

hahahhaha... nak jugak!
tak tahan btol laaa, pakcik!
lepas ni boleh la sign agreement jadi duta yaa.

Gambate.

YATZAKIE said... on 16 February, 2011

oh..teringin nak jd duta kopi rupenyer...try la g ujibakat dulu...huhu

Raji berkata said... on 16 February, 2011

hahahah boleh la weh
duta kopi jantan ;D

aah dlu ak xsuka kopi nih
skang dh macam minuman rutin =.="

Up2saya.. said... on 16 February, 2011

hehehe...lucu tol la...mati2 nk tau sape duta kopi jantannye smpi cpt2 g klik READ MORE tu...hehehe...

arep_lockermonth said... on 16 February, 2011

nak mintak kopi free ngan duta bole?haha

mR.sYaH said... on 16 February, 2011

kalau mie jadi duta kopi jantan mesti kena beli punya.. hehe..

KUREKURE COMEL said... on 16 February, 2011

hehehe...sengal je....kopi dara xde ke?kuikuikui..

mie said... on 16 February, 2011

ieka!!!
itu la, tgh tunggu surat tawaran je ni..
heheeeee

mie said... on 16 February, 2011

yatzakie!!
ujibakat xdibuka pun..
eheheee

mie said... on 16 February, 2011

raji!!
ye ke, gue kurang suka sebenarnya..
eheheee

mie said... on 16 February, 2011

up2saya!!
agak2 layak x? hehehee

mie said... on 16 February, 2011

arep!!!
boleh, doakan diambil jadi duta..
heeheee

mie said... on 16 February, 2011

syah!!!
kalo xsedap bukan salah gue ye...
hahaaaaa

mie said... on 16 February, 2011

kurekure!!
rasanya ada, tengah cari duta juga tu..
jgn lupa apply....
eheheheee

E.d.Y said... on 16 February, 2011

cukup jantan ke nak jadi duta?haha

mie said... on 16 February, 2011

xcukup?
ada petua nak bagi cukup ke?
hahahaaaaaa

nelly said... on 16 February, 2011

haha .
kelakar !

mie said... on 16 February, 2011

eh, apa yang kelakar...
duta kopi janda saja yg kelakar..
hehheee

niesz said... on 16 February, 2011

elok ke minum kopi2 mcm nie ek..ehe..sbb niesz xpnh lagi rase kopi nie..

mie said... on 16 February, 2011

ntah la, gue pun xpernah rasa...
hahahaaaaa

etomyam said... on 16 February, 2011

heran jugak kenapa nak kena guna nama janda ni...kalau ikut mat leh jadi widow coffee la kot haha

mie said... on 16 February, 2011

itu la...
kesian semua janda berhias kat luar sana..
heehehe

Solihin Zubir said... on 17 February, 2011

dh cukup jantan ka yg nk jd duta kopi jantan tu? ehehehe...

yg kopi janda tu mmg janda dh..

mie said... on 17 February, 2011

xcukup lagi...
nampaknya, ada yg teringin juga..
ehehee

lea said... on 17 February, 2011

wondering..
kopi janda tu janda-janda ke ker?
anak dara, teruna, duda, mak org..boleh minum dak?

mie said... on 17 February, 2011

xboleh kot....
sebab tu nama begitu..
eheheeeee

mr.syazwan said... on 17 February, 2011

tima nak study dulu2

mmg kopi O menjadi keutamaan

tpi la ni kopi jantan menjadi

keserasian sebab nak kahwin ngan mak janda katanya

teeeeeeeet

haha

mie said... on 17 February, 2011

ye ke?
gue baru tau tentang kopi jantan ni..
eheheee

ghost writer said... on 17 February, 2011

aku rasa yang menarik dan membuatkan aku tertarik kalau dutanya buatkan aku kopi janda satu real punya..hahaha.konfem aku beli beb.

tehr said... on 17 February, 2011

jom pakat2 minum teh
hahaha

mie said... on 17 February, 2011

ghost!!
itu sepatutnya promosi..
keje duta katakan..
eheheeee

mie said... on 17 February, 2011

tehr!!
betul tu, tukar selera kepada minuman berteh pula..
eheheee

NICK IRFAN said... on 17 February, 2011

ada kt umah aku kopi ni tp bapak aku x kasi minum sbb dia kata ni utk org tua yg dh kwin jer... kempunan aku

mie said... on 17 February, 2011

ye ke?
try la minum dulu..
baru tau feedback camna..
eheheee

nabilah_2908 said... on 17 February, 2011

hahaha...ok la...ada bakat nk jadi duta.. :)



jom ke APA KATA HATI pulak,
HANTU TETEK

Farhana Sahri said... on 17 February, 2011

cm xsuai je..hehee

mie said... on 17 February, 2011

nabilah!!!
ye ke? terus nak pergi apply..
ehheeeee

mie said... on 17 February, 2011

farhana!!
xsesuai ke? hehehee

TiKa LEh said... on 17 February, 2011

apa beza kopi2 tu ke hnya skdr nama je??

mie said... on 17 February, 2011

ntah la..
cuba la dulu, baru tau..
ehehee

Mr PenyuBiru said... on 17 February, 2011

haha..nak jadi duta kena tunjuk isyarat thumb up dan pegang cawan kopi,baru betul.hehe

mie said... on 17 February, 2011

ye ke!!
kena tukar gaya la nampaknya..
heehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new