Tokyo Tower: The Best City Landmark (Part 2)

Salam 1 Malaysia!!
Entry kali ini lebih kepada gambar-gambar di Tokyo Tower. Alang-alang sudah sampai di Tokyo, jangan lepaskan peluang untuk menjelajah Tokyo Tower. Pemandangan di "Main Observation" dan "Special Observation" pasti berasa tidak sia-sia.

Debaran gayat menaiki lif dapat diatasi dengan ditemani cik adik manis seperti gambar di atas. Selain Tokyo Tower, jika berkesempatan boleh juga mencuba Sky Tree Tower yang lebih tinggi dari Tokyo Tower. Apapun, jom menerjah ke dunia Tokyo Tower.


"Main Observation" hanyalah berketinggian 150 meter

Agak jauh untuk melihat Gunung Fuji

Dihujung nun jauh disana kelihat Sky Tree Tower

"Lookdown Window" untuk menguji kegayatan.
Pandangan dari "Lookdown window"

Pada hari tertentu, akan ada band yang menghiburkan bersebelahan cafe

Bola misteri yang dipamerkan di sini

Lif menuju ke "Special Observation"

Waktu senja memang ramai orang di bahagian "Special Observation"

Pemandangan lebih menarik dari "Special Observation"

Terdapat plat Braille disini

14 comment on Tokyo Tower: The Best City Landmark (Part 2) :

Razfira said... on 25 September, 2014

cunnya awek jepun.. pemandangan pon cantik

mie said... on 25 September, 2014

itu baru dua orang awek jepun...
belum tengok yang lain lagi...
ehehehhee

iN said... on 26 September, 2014

bile nk bawak awek cun utk pakcik zahari plak..
hagagagaga

teh ramuan said... on 26 September, 2014

aku memang tak berani pandang arah bawah
gayat

kalau arah depan, jauh
ok la sikit

Myra Jay said... on 26 September, 2014

Cantiknya pemandangan.. tapi gayat pun iya.. :)

FM Jepun takdak ka? :D

ArELeEz said... on 26 September, 2014

kenape bola tu jd misteri?

mie said... on 26 September, 2014

ubie!!
awek cun jawa je belum bawa lagi...
hahahha

mie said... on 26 September, 2014

tehr!!
gayat pun gayat la..
main redah je ni...
dalam lif pun pejam2 mata...
ehehhehee

mie said... on 26 September, 2014

Myra!!
lambat minta, dah habis...
lain kali ada lebih boleh je...
hehehhee

mie said... on 26 September, 2014

areleez!!
kalau x silap, bola tu dijumpai diatas puncak antena tokyo tower semasa pembaharuan antena...
hehehehe

Ismail N said... on 26 September, 2014

Perghh ke Jepun dia.. sempat drif pakai Nissan GTR tak?
Psstt kirim salam awek Jepun .. adehhh..

mie said... on 27 September, 2014

xsempat la pula...
awek jepun kirim salam balas..
ehehehe

Belang Tarung said... on 18 August, 2015

band girl tu menarik perhatian

mie said... on 19 October, 2015

salah satu cara nk menghiburkan pengunjung...
hehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new