:: honeymoon di vietnam ::

 panas sungguh sekarang ni!!! sampai bila agaknya "global warming". terasa pula nak berendam sambil menikmati pemandagan yang indah. teringin pula nak pergi ke "six sense hideaway Ninh Van Bay" di Vietnam. bila tengok gambar-gambar pun dah selesa. boleh juga dijadikan salah satu tempat honey moon ni.

 resort ala-ala kampung
 luas dan teratur
 air laut yang jernih
 simple tapi kemas
kolam dan laut

untuk lebih banyak gambar six sense hideaway ninh van bay >>click here<<

40 comment on :: honeymoon di vietnam :: :

kacang said... on 04 May, 2010

bestnyee.
tenang jee.=)

mie said... on 04 May, 2010

itu la...
tenang je bila disana..
heheee

djambu puadovich said... on 04 May, 2010

vietnam belanja murah kn? boleh a cuba...tp lps kawen a...:P

cikmin said... on 04 May, 2010

uhhh..tak sabar nak jejak vietnam..3 bulan je lagi... :)

Didi Nadhirah said... on 04 May, 2010

turun2 dr tangga bilik leh terus berenang seronok tul

mie said... on 04 May, 2010

djambu!!!
itu la, belanja murah..
tempat menarik...
hehehee

mie said... on 04 May, 2010

cik min!!!
wah, nak kena vietnam..
jgn lupa survey ye..
hehehee

mie said... on 04 May, 2010

didi!!
betul tu..
sapa la x tergoda dgn kejernihan air laut ut..
heheheheee

meo188 said... on 04 May, 2010

erm... lawa siot...

rilek sikit kalau dpt g situ...

rhapsody LiN said... on 05 May, 2010

besnye!!!

ada plan p lngkawi.. hols kat sana. jom2~
hehe :p

mie said... on 05 May, 2010

meo188!!!
masa yntuk relax...
kena cari tempat yang menarik..
hehehee

mie said... on 05 May, 2010

lin!!!
jom jom...
langkawi pun menarik juga..
tapi nak cari tempat baru plak..
ehhehee

papabear said... on 05 May, 2010

cantik tempat tu... mahal ke?

mie said... on 05 May, 2010

rasamya agak mahal...
7 star..
heheheee

Wan Perlis said... on 05 May, 2010

wah aku amat2 teruja dengan air yg jernih tu
dapat mandi best ni

mie said... on 05 May, 2010

sama la...
teramat teruja..
hehehe

Wawa~* said... on 05 May, 2010

bila la dpt gi tempat cantik camni :)

s h e e said... on 05 May, 2010

beshnyew...nampak sgt tenang dan privacy...ni yg terasa nk pg ni...

mie said... on 05 May, 2010

wawa!!!
bila-bila masa saja...
cuma kn kumpul modalnya..
heheheee

mie said... on 05 May, 2010

shee!!!
jom la pergi skali..
heheheeee

Mommyyus said... on 05 May, 2010

damai n tenang. seronoknye..nanti boleh tanye u bile i nak pegi sini. berape agak2nye cost nak pegi n enjoy kat sini. memang plan nak cari tempat bercuti, tp xde idea...

mie said... on 05 May, 2010

nak kena survey dulu...
kalau terlampau mahal..
xdapat la nak pergi..
hehehehe

Sir Marcello said... on 05 May, 2010

boleh tahan gak suasana dia...

mie said... on 05 May, 2010

suasana nya memang menarik..
sedap maat memandang..
hehehee

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 05 May, 2010

j0m p anymun kat sane? ?

rizputra7 said... on 05 May, 2010

best giler kalu umah aku macam tue..bagun jer pagi2 terus aku terjun kat tingkap hehehe

etomyam said... on 05 May, 2010

wow...menarik..terus nak cari airasia hehehe

E.d.Y said... on 05 May, 2010

xsesuai kot..kalau honeymoon perlukan tempat yg sejuk..baru la sentiasa dalam bilik je...hahaha

mie said... on 05 May, 2010

miss lolly!!!
jom, bila...
excited sungguh nak pergi ni..
heheee

mie said... on 05 May, 2010

rizputra7!!!
maklum la, skrang banyak dah tercemar...
tengok luar tingkap je, nampak sungai klang..
heheeee

mie said... on 05 May, 2010

etomyam!!!
masalah nya, banyak tempat menarik ni..
tiket flight juga..
ehheee

mie said... on 05 May, 2010

uiihh!!!
tepi laut sejuk ni....
tambahan pula angin sepoi2 bahasa..
tambah nikmat romantik..
hehehheee

Kujie said... on 05 May, 2010

eeeee........... tak kisahlah
kt mana...hehehe


kak jie dulu berhoneymoon kt cameron highland... kemudian ke pulau kapas

tapi kalau dpt g tempat2 cantik tu...mesti 'sayang lebih' ni

mie said... on 05 May, 2010

ye ke!!!
niat hati memang nak cari yang lebih cantik..
hehehhee

husnazainal said... on 07 May, 2010

ngah survey tmpat nak honeymoon ni..leh consider la tempat ni..

mie said... on 07 May, 2010

wahh!!!
kalo banyak survey tu..
share2 la skali..
heheheee

Fiq bukan satria said... on 08 May, 2010

mie..
ini sangat bez..!

mie said... on 08 May, 2010

semestinya..
tengok gambar pun dah best...
belum pergi lagi...
ehheee

Mohd Ridhuan said... on 07 March, 2011

lawa2 gak pmndgn n tempat dia...
uhuhuh

mie said... on 07 March, 2011

maybe sebab tu yang menjadi tarikan..
eheheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new