Ujibakat Akademi Fantasia 9

 Ujibakat Akademi Fantasia 9 kini dibuka. Jom ramai-ramai menghabiskan pergi audition!! Ini hanya gimik sahaja. Hanya kerana ingin mengejar glamour, sanggupkah anda meninggalkan kerjaya yang memang sedia mantap? Mungkin tidak!! Tapi pasti ada yang sanggup.

Bila dah terlampau glamour, tiada lagi privasi. Jika sudah memang berbakat, pasti akan bertahan lama. Jika tidak, terpaksa la cari income lain. Masuk Akademi Fantasia pun boleh jadi pelakon. haha!! Terima kasih untuk awek cun (gambar atas) yang menyerikan "Bachelor Bowling Day". Jom saksikan bakat-bakat baru yang akan lahir. 

Send AFUNDI CHOPER to 100
 Send AFUNDI MIE to 999
 Send AFUNDI HAIRYZ to 994
Send AFUNDI FARIS to 991

44 comment on Ujibakat Akademi Fantasia 9 :

mR.sYaH said... on 28 December, 2010

undi jgn xundi.. hehe..

mie said... on 28 December, 2010

bagus bagus...
undi anda amat dihargai...

yantz-yeem said... on 28 December, 2010

heheheheh...dah start ke demam AF nih???slps mawi sy dah x layan AF hehehehe...

E.d.Y said... on 28 December, 2010

hohoho...AF la sngt

khairunnisa ♥ said... on 28 December, 2010

baru semalam dengar pakcik karaoke.. ^__^

NICK IRFAN said... on 28 December, 2010

ape2pun aku akan undi mie! sbb yg tu je aku kenal yg lain2 xpnh tgk pun.. hehe

akubiomed said... on 28 December, 2010

Ada yang menyanyi ke laut :-)

MAPPIAU said... on 28 December, 2010

woohaaaa mantop2 kesemua peserta AF9 kali nih hahaha

Pala Maldini said... on 28 December, 2010

apsal tinggal peserta lelaki je ?? hehehe..

suri said... on 28 December, 2010

mie yang di karoke atau main boling huuu..
celaru jap tika bca entri ni heee..

suri said... on 28 December, 2010

klu menyanyi di laut baik ada boyan pastu diikat tali kat pokok besar..

eh..eh...tetiba plak teringat nak balik melaka..blh jumpa mmber ALAM heee

mie said... on 28 December, 2010

yantz!!
akademi fantasia angan2 je..
hehheee

mie said... on 28 December, 2010

edy!!!
semangat af tu..
heheheee

mie said... on 28 December, 2010

khairunnisa!!
join laskali nanti..
heheee

mie said... on 28 December, 2010

irfan!!
bagus tu..
undi gue....hehehe

mie said... on 28 December, 2010

akubiomed!!
menyanyi ke laut itu adalah bonus..
ehhee

nora said... on 28 December, 2010

aku undi ko ni

aku tak kira
ganti balik prepaid aku

mie said... on 28 December, 2010

mappiau!!!
memang mantap...
jangan lupa undi..
heheee

mie said... on 28 December, 2010

pala mandini!!!
biasa la tu..
peserta lelaki lebih diminati....

mie said... on 28 December, 2010

suri!!!
dua2 dibuat...
tapi fokus pada nyanyian...
hehee

di laut xde pokok..
hahaaa

mie said... on 28 December, 2010

nora!!!
bagus2...
undi sampai gue menang...
baru boleh ganti...haha

Afiefah Safieni said... on 28 December, 2010

nak join juga,..
afundi afiefah..!!!!!!

mie said... on 28 December, 2010

join join..
jangan xjoin..
ehheee

iekabean said... on 28 December, 2010

hahhaha...
pakcik if ieka undi pakcik bnyak2, bleh dapat hadaiah x????

mie said... on 28 December, 2010

xde,
gue je dapat hadiah.. hahaaa

NICK IRFAN said... on 28 December, 2010

anda dpat award sila ambik di http://nickirfan.blogspot.com/2010/12/aku-jutawan-award-thanzk-atikadya.html

mie said... on 28 December, 2010

ye ke!!
award saja?hadiah sampingna xde ke..
heheee

iN said... on 28 December, 2010

spek barukah pakcik oit..
mane lens dan rayban yg hot itu

emieysandra said... on 28 December, 2010

dah ntr AFUNDIMIE, ade komisen tak, ehehe :P

Amirrah Zawani said... on 28 December, 2010

AFUNDI MIRRA..
haha!! nyanyi depan kawan2 pun malu, cam na nak masuk AF ni =_=

Puteri Iqa Izyan said... on 28 December, 2010

undi2.. aku pun join jgk tau..

utk penyumbang sore2.haha

mr.syazwan said... on 28 December, 2010

ni AF ke BIG LOSSER???

kompius

hahaha

=_=

zik said... on 28 December, 2010

aku dah undi... siapa?? hehe.rahsia2x..

mis twit said... on 28 December, 2010

haha.. memang best.. nnt saye undi gak.. i folo u.. slm perkenalan.. :)

mie said... on 29 December, 2010

ubie!!!
boleh perasan ek...
yang bukan lens tapi gue...

mie said... on 29 December, 2010

emieysnadra!!
komisen nya, boleh dapat autograph gue..
heheeee

mie said... on 29 December, 2010

amirrah!!
mau audition skali ke?
heheee

mie said... on 29 December, 2010

puteri iqa!!
join jangan xjoin...
afundi iqa...

mie said... on 29 December, 2010

syazwan!!
ade beza ke AF dgn Losser...
heheheeee

mie said... on 29 December, 2010

zik!!
bagus2, undi adalah rahsia...
heheee

mie said... on 29 December, 2010

mis twit!!!
thankz,undian anda amat dihargai..
hheehehehe

miss nina said... on 30 December, 2010

undi ke 999-994 pun ada mie?
hehehe.. korang lepas tensen ye masa ni?

mie said... on 30 December, 2010

mesti la ada...
no khas tu.. hehehe
tensen sbb xdapat ngorat awek atas tu..
ehheee

DeQdEq said... on 28 January, 2011

ooooo....pi karaoke tak ajak DeQdEq pun...huhuhuh

terkejut nih tgk FARIS pun join...DeQdEq AFUNDI FARIS....jgn marah mie..hehehhe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new