Rakyat Malaysia Mencari Hiburan Dan Kesihatan

 Salam 1 Malaysia!! Keyword bulan lepas menyaksikan pencarian yang berunsur hiburan dan kesihatan. Bagus juga rakyat Malaysia ni. Walaupun leka dengan hiburan, penjagaan kesihatan juga penting. Keyword yang paling hot adalah Ujibakat Akademi Fantasia 9

Agak-agaknya, berapa ramai la pergi ujibakat AF 9 kali ni. Siapa agaknya yang terpilih dan dinobatkan sebagai Juara Akademi Fantasia 9. Itu tak penting, yang paling penting hadiahnya. haha!! Dadali band juga dalam pencarian. Ini mesti ekoran entry twitter dengan vokalis Dadali Band.

Bab kesihatan pula, lebih menjurus ke arah senaman. Dua senaman yang sentiasa menjadi perhatian. Iaitu, "Senaman kuruskan badan" dan "Senaman untuk punggung". Ini pasti yang memikirkan penjagaan tubuh badan yang sihat dan mahu kelihatan menawan. Info tentang mata juling pun menjadi pilihan.

Seronok juga bermain dengan keyword ni. Nasib baik la tidak terus kepada keyword yang lucah. Kalau tidak, mesti blog ni dah disenarai putihkan sebagai "blog porn". Ok la, happy blogging dan selamat kembali ke sekolah!!!
Klik untuk tumbesaran

48 comment on Rakyat Malaysia Mencari Hiburan Dan Kesihatan :

hidayah said... on 04 January, 2011

hahaha! like ! maher zain...

Puteri Iqa Izyan said... on 04 January, 2011

twitter tuh aku jeles :P

iN said... on 04 January, 2011

knp guwe rase pakcik dah nk sail away balek..hahahaa

buDAK keCIK said... on 04 January, 2011

erk.senaman punggung?? mengapakah? bg nmpk besar lg ek. aiyoo. xphm ak ngn mereka2 nih~!

MAPPIAU said... on 04 January, 2011

senaman untuk punggung??? hurrrmmm macam mane tuh eh, nak tau jugak la, nanti nak terai search konpem terus g blok ko kan dik hahahaha

mr.syazwan said... on 04 January, 2011

ku pun hepi baca blog kamu!

kalau kdg kala lucah apa slh nye

hahaha

;p

NICK IRFAN said... on 04 January, 2011

aku doakan smoga ko masuk AF9 nnt mie!!! amin... hehe

~boy @ Mr. K~ said... on 04 January, 2011

ni kira info jgk ni..
info pasal keyword..hahah

Magrib said... on 05 January, 2011

agak tak minat la dengan af... lagi lagi realiti show nyanyian.. da x da keja da ka?? haddoi.. anyway.. blog anda sungguh menarik buat saya tertarik.. suka dan follow anda

Ini entry terbaru saya..
Cara cepat tingkatkan traffic
Ranking of Malaysian's Heroes, Safee, Shahrul and Fahmi
Skuad MALAYSIA berjaya Benam CHELSEA 3 - 0 
Al Fatihah untuk Faizal Yusof
Saya Jamin Shampoo anda guna boleh bawa Penyakit!
Tahun Baru Ramai Orang Buleh Mati!
Tahun Baru? - Nah Lubang Hidung
Mari lah ROGOL saya!

mie said... on 05 January, 2011

yaya!!!
maher zain = mie zain
hahaaa

mie said... on 05 January, 2011

puteri iqa!!!
sekadar kenal mengenal..
heheee

mie said... on 05 January, 2011

ubie!!!
eh, nape rasa macam tu?
gue xrasa pun..
hahahaa

mie said... on 05 January, 2011

budak kecik!!
nak dapatkan shape yang cantik kot..
hehehee

mie said... on 05 January, 2011

mappiau!!!
try jangan xtry..
ada lagi kot tempat lain..
ehheee

mie said... on 05 January, 2011

syazwan!!!
itu standard la...
hehee

mie said... on 05 January, 2011

irfan!!
macam mana aku nak masuk af...
ujibakat pun xkan pergi..
hahaaa

mie said... on 05 January, 2011

boy!!!
saja jenguk2 keyword...
xbanyak beza sangat..

mie said... on 05 January, 2011

magrib!!!
thankz, hanya sekadar blog...
kadang2 menarik..
kadang2 tidak...

maCy said... on 05 January, 2011

mie. hai mie. wawa

mie said... on 05 January, 2011

ye macy!!
hiii...

Afzainizam said... on 05 January, 2011

Welcome..Happy..New..Year
╔══╦══╗╔╦╗  
╚═╗║╔╗║║║║ 
╔═╝║║║║║║║ 
║╔═╣║║║║║║    
║╚═╣╚╝║║║║    
╚══╩══╝╚╩╝
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Selamat Maju Jaya... Di harapkan Tahun ini adalah terbaik dari sebelumnya...

Bulatkan tekad mencapai impian ... Bukan sekadar manis dimulut.. Bukan sekadar hangat-hangat tahi ayam

kat umah aku tak ade astro jadi tak tengok pun AF9 ke apa....

senamaman bungkok atau senaman ponggong.... punggung eeemmmmm kena try nanti

mie said... on 05 January, 2011

uihh!!!
gue xkan masuk af....
senaman memang kena buat..
hahaaa

Azuan said... on 05 January, 2011

AF..tak minat le...

::..Dia daYa..:: said... on 05 January, 2011

salam
Dah tak suka ngan AF...!!

Hidup mesti sihat .

Faaein Himura said... on 05 January, 2011

wah.. macam2 dia orang cari kat sini yer..
bagus2.. asalkan jgn yg bukan2 udah ler.. =]

- zuriey - said... on 05 January, 2011

rakyat m;sia memang sukakan hiburan

MAPPIAU said... on 05 January, 2011

dik akak tertag ko sudah huhuhu http://mappiau.blogspot.com/2011/01/best-follower-award-dari-cik-yana-d.html

Mr PenyuBiru said... on 05 January, 2011

senaman tuk naikkan berat badan takde ke? hehe

puteri ain said... on 05 January, 2011

hidup kena sihat..jadi bersenam la slaloo..;)

iniialahaku said... on 05 January, 2011

sihat bnyak mksud..hidup sihat cmna 2??ngtif ke positif??hahaha

JIJI YU said... on 05 January, 2011

senaman betis takde ke bro

mie said... on 05 January, 2011

azuan!!
gue pun kurang minat...
saja je nak bermain dengan keyword

mie said... on 05 January, 2011

daya!!!
rancangan yang membosankan..
hidup kena sentiasa sihat

mie said... on 05 January, 2011

himura!!!
itu la, jangan yang bukan2 dah la..

mie said... on 05 January, 2011

zuriey!!
betul tu...
heheee

mie said... on 05 January, 2011

mappiau!!!
ayoyo, tgk la kalo rajin..
heheheee

mie said... on 05 January, 2011

penyu biru!!!
xyah senmana, makan je..
heheee

mie said... on 05 January, 2011

puteri ain!!
semua org inginkan bdn yg sihat..
heheee

mie said... on 05 January, 2011

iniialahaku!!!
mestilah yang positif..
kalau negatif, dah menyimpang tu

mie said... on 05 January, 2011

jiji!!!
nanti gue usahakan..
heheee

nora said... on 05 January, 2011

ko nk masuk akademi fantasia ke???

dah glame nanti jgn lupa kan aku tau
aku nk mitak autograph ko siap2 ar lallalala ;)

Raji berkata said... on 05 January, 2011

hohoho alhamdulillah org yg masuk blog ni pun suma baik2 xP
terasa sat* =.="

hollowgram said... on 05 January, 2011

senaman punggung pun ada..haha

tehr said... on 05 January, 2011

wah,
macam2 anggota boleh disenamankan
hahaaha

mie said... on 06 January, 2011

nora!!!
gue memang nak masuk pun..
tapi jadi pengkritik je..
heheee

mie said... on 06 January, 2011

raji!!!
itu la, terselamat dari segala bencana

mie said... on 06 January, 2011

hollowgram!!
semestinya ada..
heheeee

mie said... on 06 January, 2011

tehr!!
semua ada caranya..
cuma tunggu kemahuan saja..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new