Blog Review 2011 By Nurulchumel

 Salam 1 Malaysia!! Kali ini rasa macam nak join blog review la pula. Baru saja lepas review blogger, nak juga rasa di"review". Tambah-tambah dari si gadis come "nurulchomel". Lagipun, minta pendapat orang lain lebih molek. Kalau nak kritik diri sendiri, jangan haraplah.

So, harap berpeluang di"review". Untuk maklumat lanjut, klik je banner bawah ni.

36 comment on Blog Review 2011 By Nurulchumel :

::..Dia daYa..:: said... on 05 January, 2011

memang comel blog tu :)

|| iekabean || said... on 05 January, 2011

comelnyaa!
suka la banner diaa~
nnti ieka review passal blog pakcik.

mie said... on 05 January, 2011

secomel orangnya..
heheeee

mie said... on 05 January, 2011

ieka!!!
tiba2 plak,bagus2...
hahahaaa

MAPPIAU said... on 05 January, 2011

good luck yea dik, insyaallah suatu hari nanti geng mappiau akan mereview blog ni pulak,

memang dah pasang niat ni untuk azam 2011 boleh?? hihihihi

mie said... on 05 January, 2011

bagus2...
niat dah ada pun dah cukup..
ehheeee

Norasikin said... on 05 January, 2011

dia memang kreatif

mr.syazwan said... on 05 January, 2011

bgs peraduan ni

sambil itu leh tahun kelemahan yg boleh di baiki masa akan dtg kan

ermmmm

gud2

emieysandra said... on 05 January, 2011

betoi2..kite nk jgk tgk pndapat org len mngenai blog kite kn :D

kiwi said... on 05 January, 2011

blog review ni cne??

hans said... on 05 January, 2011

yups
moga tercapai hajat mu saudara Mie :)

P/S : Pandang Kemana Tu? Rimaslah!

Faaein Himura said... on 05 January, 2011

wah.. bestnya.. =]

khairunnisa ♥ said... on 05 January, 2011

whoa ;) rasa nak buat contest tapi tak tau nak wat contest pe.. ^__^

tehr said... on 05 January, 2011

comel sangat2
saling membantu dengan memberi cadangan dan pendapat

efa said... on 05 January, 2011

bestnya btw comel la banner tu like it huhu

Amirrah Zawani said... on 05 January, 2011

sekali sekala best gak kan org review kita :)

brat2104 said... on 05 January, 2011

aku xsuka terima kritikan. hahaha!! aku suka pendapat je sebab jiwa aku halus. nnti aku terluka kalau dikutuk... lalala

Puteri Iqa Izyan said... on 05 January, 2011

selamat di review oleh si comel.. hehe :P

mie said... on 06 January, 2011

norasikin!!
memang kreatif..
heheheee

mie said... on 06 January, 2011

syazwan!!
eh, peraduan ke??
hehee

mie said... on 06 January, 2011

emieysandra!!
itu la, lain orang lain pendapat...

mie said... on 06 January, 2011

kiwi!!!
hanya sekadar memberi kritikan atau pujian tentang pembangunan blog saja..

mie said... on 06 January, 2011

hans!!!
harap2 tercapai la hendaknya...

mie said... on 06 January, 2011

faaein!!!
memang best...

mie said... on 06 January, 2011

khairunnisa!!
tengok je contoh2 yang buat contest..
ehheee

mie said... on 06 January, 2011

tehr!!
betul tu...
saling menolong....

mie said... on 06 January, 2011

efa!!!
rekaan tuan blog tu sendiri..
ehheee

mie said... on 06 January, 2011

amirrah!!
betul tu, sekali sekala je..
xleh berkali kala...

mie said... on 06 January, 2011

brat!!
tu dia!! halusnya jiwa...
ehheee

mie said... on 06 January, 2011

puteri iqa!!
harapa2 di review la ek..
ehheee

IntanBerlian said... on 06 January, 2011

huhu teringin orng review blog den.hee rasa macam nak join juga!

mie said... on 06 January, 2011

join jangan xjoin..
ehheeee

Che Kay said... on 06 January, 2011

Hi Mie! Hang asal Yan jugak ka? Dok belah mana?

mie said... on 06 January, 2011

Tiba2 tertukar loghat Kedah..
Yup, dengan lain perkataan..
Sungai Yan...

Che Kay said... on 06 January, 2011

ooo kampong aku ataih skit dari sedaka sebelum sungai limau, nama Kg Sungai Kering. =)

mie said... on 06 January, 2011

penah dengar nama tu..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new