Keyword Bulan April 2011

Salam 1 Malaysia!! Bulan April meninggalkan kita, kini kembali dengan bulan penuh kasih sayang. Seperti biasa, kad ucapan 3d sentiasa menjadi keyword emas dalam blog ni. Majoritinya menjadi entry yang sama dalam dengan keyword yang berkaitan.

Senaman kuruskan badan juga semakin diminati ramai. Mungkin kempen mencegah obesiti membuatkan ramai ingin menjadi kurus. Peminat bongsai juga tidak ketinggalan dalam blog ni. Walaupun hanya gambar-gambar bongsai saja dipamerkan.

Salah satu senaman yang sentiasa mendapat perhatian adalah senaman punggung. Senaman ini tercipta kerana ada sejarah nya yang tersendiri. Lagu Heliza Helmi cuma aku menjadi perhatian sehingga ramai mencari cuma aku lirik. Pegguna produk kopi janda juga turut tidak ketinggalan dalam blog ini.

46 comment on Keyword Bulan April 2011 :

sarah mohamad said... on 02 May, 2011

macam2 keyword yg ada. hiks

noraliza said... on 02 May, 2011

macam2..

mie said... on 02 May, 2011

sarah!!
itulah segala pencarian...
heheheee

mie said... on 02 May, 2011

noraliza!!
macam macam ada..
eheheheee

puteri ain said... on 02 May, 2011

kad ucapan still menjadi pujaan hati kami.. hehe

mie said... on 02 May, 2011

ye ke...
tapi xde sapa pun hantar kat gue...
heheheeee

pipoq said... on 02 May, 2011

hehehe...keyword sepanjang zaman kot tu..

NOOR FATIN said... on 02 May, 2011

senaman punggung xpenah dilupakan. hik hik

puteri ain said... on 02 May, 2011

nanti kami pakat dok hantaq ramai2 kat mie ye :P hehe

HonEyBuNNy said... on 02 May, 2011

senaman kuruskan badan mmg di minati la..nak kurus..ehheh

amny said... on 02 May, 2011

macam2 ada..^^

Afzainizam said... on 03 May, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maaf lama tak ziarah kamu semua….
Jom Terjah entry terbaru ??
abu nak Tanya kenapa cermin sebelh kiri

uihhhh senaman ponggung .... nampaknya kaum wanita terlalu obses tentang kurus..

aku suka keyword kopi janda... warrgghhhhhh....

Benjy said... on 03 May, 2011

Wow banyaknya key word blog kau ni mie ... macam2 ada. Blog b3njy sikit je 2-3 keywordnya ...

p/s: b3njy perlu banyak belajar lagi SEO ni nampaknya.... hehehehe

Siti Nurhayati Dollah said... on 03 May, 2011

Kalau asal kurus, laju je klik ^_^

tehr said... on 03 May, 2011

senaman punggung tu
memang ramai yang hairan dan nak tahu
bagaimana nak buat senaman punggung

Prince Halilintar said... on 03 May, 2011

senaman punggung tu kan pelik dan lain dari yang lain sbb tu ramai yg nak tahu tu..hehe

Mr PenyuBiru said... on 03 May, 2011

senaman punggung tu bagus tuk memejalkan punggung ke atau nak senang buang air besar? hehe

Mus said... on 03 May, 2011

perghhh... mantap keyword tu

aLya maNip said... on 03 May, 2011

senaman punggung pun ade gak ke?hehe

nabilah_2908 said... on 03 May, 2011

ok la..keyword elok2..

kalau sy punya...tah pape tah...huhuhu... ;)

jom ke APA KATA HATI pulak ;
HOMEMADE PIZZA

mie said... on 03 May, 2011

pipoq!!!!
sentiasa dicari bagus la..
ehehehheee

mie said... on 03 May, 2011

fatin!!!
senaman feveret tu...
sentiasa dicari..
ehehheee

mie said... on 03 May, 2011

puteri ain!!
jasamu dikenang..
gue menunggu..
hehehehee

mie said... on 03 May, 2011

honeybunny!!
nak kurus, jumpa dr Rozmey..
pasti berkesan..
eheheheee

mie said... on 03 May, 2011

amny!!
itu la, nasib baik selamat dari kisah lucah..
eheheheee

mie said... on 03 May, 2011

afzainizam!!
semua obses terhadap kecantikan...
gue pun menjadi tanda tanya tentang kopi janda ni..
ehehhee

mie said... on 03 May, 2011

benjy!!
semuanya hanyalah permainan seo...
hehheheee

mie said... on 03 May, 2011

siti!!!
nak kurus ke?
heheheheee

mie said... on 03 May, 2011

tehr!!!
gue pun pelik...
kecantikkan bergantung pada punggung ke?
heheheee

mie said... on 03 May, 2011

prince!!
pelik ke?
bahaya juga kalau disalah tafsir..
eheheheeee

mie said... on 03 May, 2011

penyubiru!!
dua2 pun bole...
banyak manfaat senaman punggung ni..
hehehee

mie said... on 03 May, 2011

mus!!
keyword biasa saja..
ehehehheeee

mie said... on 03 May, 2011

alya!!
ada, banyak lagi bentuk senaman..
ehehehee

mie said... on 03 May, 2011

nabilah!!
kira blog ni selamat dari pencemaran..
eheheheeee

MAPPIAU said... on 03 May, 2011

wah!! dah macam astro pulak blog ko ni dik "macam2 adaaa" akekeke :P

mie said... on 03 May, 2011

tapi lebih bagus dari astro..
xkena bayar..
dan xde caj tambahan...
ahhahaaaa

nelly said... on 03 May, 2011

haha .macam2 keyword ada kan ~
hahahaha

mie said... on 04 May, 2011

macam2 ada..
eheheeee

Ezay Hadry said... on 04 May, 2011

check keyword ni memang lucu...nak tergelak pun ade..tak pernah terfikir keyword pun ade...senaman kuruskan badan ok la...senaman punggung tu memang orang nak sangat tau..haha

mie said... on 04 May, 2011

ye ke...
itu contoh terbaik..
eheheeee

nurkaloi said... on 04 May, 2011

hahahah kaloi nak wat senaman pggung!!!

MataHati @ MH said... on 04 May, 2011

whatever, kad ucapan 3d tu mmg menarik ah..

mie said... on 04 May, 2011

sila la buat!!
jangan malu2..
ehehheheee

mie said... on 04 May, 2011

matahati!!!
ye ke, memang menarik..
heheheee

Fyqa said... on 04 May, 2011

senaman punggung?? errr

mie said... on 04 May, 2011

ye, senaman feveret tu..
heheheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new