:: projek rahsia malam pertama ::

 إن من أشر الناس عند الله منزلة يوم القيامة الرجل يفضي إلى امرأته وتفضي إليه ثم ينشر سرها

Dari Abi Said Al-Khudhri ra berkata: Aku mendengar Rasulullah SAW bersabda, Sesungguhnya seburuk-buruk tempat bagi manusia pada hari kiamat di sisi Allah adalah seorang yang berhubungan dengan isterinya kemudian menyiarkan rahsia itu. Jadi beringatlah semua!! rahsia rumah tangga, janganlah dijaja ataupun di post dalam "wall" facebook.


Bertuah sungguh tahun ni, aku dapat pergi majlis kawen member-member. Tahun-tahun sebelum ni, asyik terlepas saja. Habis kenduri, takkan nak pergi basuh pinggan mangkuk pula. So, ada la projeknya bila jumpa member-member lama. Maklum la, projek tengah malam. ahaha!!!

Apalagi!! bowling time la. Tak sangka, hebat juga aku rupanya.walaupun dah lama tak membelai bola-bola api yang berwarna-warni tu. Tak percaya?? tengok la aksi-aksi ni dan resultnya sekali. Majlis kahwin kita sambung bulan Disember ni pula. Kalau nak tengok gamabr-gambar kahwin, check la entry-entry ni
 Nahmar, aksi balingan sireh pulang ke kayangan
 Hairy, dengan gaya peace but warning!!!
 Coper, dengan feeling saranghae + kecewa
 Faris, aksi putaran lurus sebengkoknya
 Tuan blog, dengan hembusan pengasih maut
Keputusannya boleh didapati di muka depan Kosmo!!!

50 comment on :: projek rahsia malam pertama :: :

iN said... on 29 November, 2010

nih mesti exercise perut lepas makan byk ms kenduri kawen kan...
gud job :P

mie said... on 29 November, 2010

awalnya bangun!!!
biasa la, gue kan jejaka idaman...

iN said... on 29 November, 2010

itulah rahsia guwe kiyut dan awet mude...
sentiasa bgn awl...

mie said... on 29 November, 2010

patut la!!!
makin lama gue tgk makin cute...
hahaaa

Cik Gallus Gallus said... on 29 November, 2010

kasi pecah lemak dulu..
lepas ni smbg lagi pergi kenduri

iekabean said... on 29 November, 2010

bontot besar!!!! akibat makan kenduri banyak sgt!

mie said... on 29 November, 2010

galluus!!!
jom kumpul lemak sama-sama..
hahaaa

mie said... on 29 November, 2010

ieka!!
bontot besar itu sexy...
hahaaa

aTan aHmad said... on 29 November, 2010

Post terbaru: Loading blog lembap??

Jom lawan bowling dgn aku.. hehe

mie said... on 29 November, 2010

no problem!!!
ada berani..hehee

intankuterpilih said... on 29 November, 2010

wah tuan blog, montot je tonggek lebey ek...

mie said... on 29 November, 2010

bukan slalu dapat tonggek..
hahhaaa

hans said... on 29 November, 2010

tiba2 rasa dengki
aku dah lama xmain bowling
hahaha

P/S : Alhamdulillah! 1st Time Traffic Blog Nih Banyak Macam Nih!

P/S : Followers Blog Tu Banyak! Komen Beratus - Ratus! Tapi Apa Yang Hebatnya Blog Tu?

..hizamirahim.. said... on 29 November, 2010

haha.
aku baru main boling.
lepas gian sudah.
XD

Redbloodsnow said... on 29 November, 2010

MIE, AKU SETUJU DGN YG TANG 1ST PERENGAN KO TUH. ITS SOOOO TRUE! RAMAI KAN YG "MENGANTUNGKAN" HAL RUMAHTANGGA KAT WALL FB...HERMPHHH

Clarky Afif said... on 29 November, 2010

owh hal rumah tangga, dalam bilik tidow, kat mami dedi weolls pun weolls tabley cerita taw!

mek takpe. mek n hubby masih bujang. harhar!

-ROCKprincess- said... on 29 November, 2010

pernah main bowling skalik jerk...
haha...

iekabean said... on 29 November, 2010

perghhhh! u are so sexy, pakcik!

KID LEARNS TO FLY™ said... on 29 November, 2010

ko kire oke lagi hahaha..

aku dah 5 kali kot dalam bulan ni jadi pengapit hahaha...xberbini la aku kalau cukop 10 kali hahaha

brat2104 said... on 29 November, 2010

aku mmg xreti main bowling... cuci longkang je

etomyam said... on 29 November, 2010

wah sape yg banyak strike n dapat turkey tu? hehe

mie said... on 29 November, 2010

hans!!!
banyak pusat bowling tgh tggu tu..
ahhaaa

mie said... on 29 November, 2010

hizami!!!
bagus2, lps ni main lagi..
hehee

E.d.Y said... on 29 November, 2010

lama tak main bowling

mie said... on 29 November, 2010

redbloodsnow!!!
itu la sebabnya kes penceraian semakin menjadi-jadi..
ehheeee

mie said... on 29 November, 2010

clarky!!!
bagus2, org bujang ke..
hahaaa

mie said... on 29 November, 2010

rockprincess!!!
pesal xgi main lagi..
hehee

mie said... on 29 November, 2010

ieka!!!
of course....
hohohooo

mie said... on 29 November, 2010

kid!!!
itula sebab gue slalu tolak tawaran jadi pengapit..
heheee

mie said... on 29 November, 2010

brat!!!
untung bawa ni...
boleh buat keje part time cuci mencuci..
hehehee

mie said... on 29 November, 2010

etomyam!!!
itu la, spa la yang hebat tu..
hahaaaa

mie said... on 29 November, 2010

edy!!!
sila pergi ke pusat bowling berdekatan...
heheee

Cikbelog said... on 30 November, 2010

okei gak tu kan. Pas makan kenduri kenyang2, then maen bowling.hehe senaman ringan gitue kan.hehehe

mie said... on 30 November, 2010

betul!!!!
xde la memboroi nnti...
hehe

nama.aku.lynn said... on 30 November, 2010

teror2=)

mie said... on 30 November, 2010

tiba2 ter"teror" plak..
ehheee

mR.sYaH said... on 30 November, 2010

fuh lama xmain boling..

mie said... on 30 November, 2010

sekarang pun boleh pergi..
hehehee

Amirrah Zawani said... on 30 November, 2010

lama dh tak main bowling.. =_=

mie said... on 30 November, 2010

ramainya xgi main bowling...
boleh buat game ni..
heheee

Zulfahmi Abidin said... on 30 November, 2010

haha.dari majlis kawin ke majlis main boling.ape la ko nie.^_^

Terkini:
1. Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie
2. Besok Kau Dah Tua Kau Tahu Lah
3. Contest Makan Ayam

mie said... on 30 November, 2010

dah kenyang..
kena la exercise...
ehheee

::NelyLeyana:: said... on 30 November, 2010

ni citer pasal kawen ke pasal boling... uhuhu

mie said... on 30 November, 2010

dua-dua bole...
hohohooo

Gayahspears said... on 30 November, 2010

wah!!! bowling2!!! jum lawan.. tibe2 hahahah

mie said... on 30 November, 2010

jom jom!!!
hehhehee

Wana De'Amor said... on 30 November, 2010

ahaks...perenggan 1st tu buatkan wana ingat kat student wana..dia da kawen da...cikgunye yg x kawen lagi...ade ke gado laki bini kat wall fb..ades~

mie said... on 30 November, 2010

ye ke!!!
apa la pasangan camtu...

☆aDihAys☆ said... on 30 November, 2010

mm..kenduri tuan empunyer blog ble plak..
hehe..

thnkz for the info..

bekalan diri sendiri..

mie said... on 30 November, 2010

insyallah!!!
kalo dah sampai seru..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new