:: othman wedding day ::

 salam 1 malaysia!! salam hari jumaat. Hari jumaat, kena la ceria-ceria selalu. Tahun ni saja, berpuluh-puluh member aku menamatkan zaman bujang. Agak-agaknya, tahun 2010 ni tahun "seruan perkahwinan" kot. Tapi, bila la seuan untuk aku pula. hehe!! 20 November lepas, Othman!! member SMKAY melangsungkan kenduri di sebelahnya.

Tahun ni, sempat juga la pergi majlis kawen member ni. Maklum la, setiap kali kenduri kawen member, mesti ada tengah laut. Macam dah dirancang pula. Seperti biasa, biar gambar je la meceritakan segalanya. Selamat berbahagia buat Othman dan isteri. Semoga kekal hingga ke titisan terakhir...









P/S: dialog hanyalah rekaan semata-mata. tidak ada kena mengena dengan pengatin mahupun bakal pengantin

32 comment on :: othman wedding day :: :

deqdeq said... on 26 November, 2010

hahaha...yg ni ka ka yg mai kenduri othman?

- zuriey - said... on 26 November, 2010

yang tuan punya blog dah kawen lum..kalau lum bila lagi

E.d.Y said... on 26 November, 2010

sekarang dah start banyak jemputan kawen

mie said... on 26 November, 2010

deq deq!!!
ada lagi, diorang datang lewat sikit...

mie said... on 26 November, 2010

zuriey!!!
niat memang nak kawen, tapi xsampai seru lagi..
heheee

mie said... on 26 November, 2010

edy!!!
musim cuti skolah = musim kawen....
hehehee

Cik Gallus Gallus said... on 26 November, 2010

hang bile pulak nak kawen ni

shazika said... on 26 November, 2010

hye mie..
kamu pula bila mau kawen :P

qhaseh said... on 26 November, 2010

kamu bile lagi??hehehehe

brat2104 said... on 26 November, 2010

ko kawen jgn lupa bg kad

etomyam said... on 26 November, 2010

wah meriahnya majlis..semuanya berseri2

Redbloodsnow said... on 26 November, 2010

hahaha tergelak z bc dialog tuh weh... :D

iekabean said... on 26 November, 2010

nnt ieka kawen pakcik ambik gambar yeeee!!!
hehehe, pastikan FREE dan cantek ye...

Amir Said said... on 26 November, 2010

selamat pengantin baru utk kawan bro... semoga berkekalan sampai ke anak cucu..

mie said... on 27 November, 2010

gallus!!!
soalan menarik...
bila dah sampai seru la.. hehe

mie said... on 27 November, 2010

shazika!!!
jawapan yang sama..
bila sampai seru... hehe

mie said... on 27 November, 2010

qhaseh!!!
penat nak jawab soalan yg sama...
bila sampai seru la.. hehe

mie said... on 27 November, 2010

brat!!!
xlupanya, janji datang..
heheee

mie said... on 27 November, 2010

etomyam!!!
biasa la tu..
bila jadi raja dan permaisuri..
heheee

mie said... on 27 November, 2010

redbloodzsnow!!!
hanyalah rekaan semata-mata
hehehee

mie said... on 27 November, 2010

ieka!!!
bole saja...
cantik tu semestinya tp free tu kena pikir dulu..
hahaaaa

mie said... on 27 November, 2010

amir!!!
thankz, moga berkekalan hendaknya..

Frodo Baggins said... on 27 November, 2010

ehkekekekke ...
semoga kekal hingga ketitisan dara yg terakhir!
ehh??? tahniah!!! wooohaaaaa


>>____<<

E.d.Y said... on 27 November, 2010

anda bila lagi??hehe


PESANAN PENAJA :

Undi blog "THE BEAUTY IN UGLY" untuk Blog Personal Lelaki Pilihan (nombor 9 dari atas) kat sini
-------> http://bpm-undi.blogspot.com/

brat2104 said... on 27 November, 2010

aku mesti dtg.. tp disebabkan jauh, aku nk goodie bag lebih.. klu pengapit ko single, aku nk pengapit gak. lalalalla

mie said... on 27 November, 2010

frodo!!!
moga2 hendaknya....

mie said... on 27 November, 2010

edy!!!!
coming soon, boleh ke jawapan mcm tu..
hehe

mie said... on 27 November, 2010

brat!!!
fuyooo, permintaan yg hangat...
hehe

brat2104 said... on 27 November, 2010

=p

mie said... on 28 November, 2010

haha!!
:)

Cik Su said... on 28 November, 2010

ops lupa plak dah cuti sekolah
tu la ramai orang kawen..
huuhu..cik su je tak abes exam lagi ni..huhu
wish me luck

mie said... on 28 November, 2010

lps habis exam...
cik su plak kawen ..
hahaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new