:: jogging @ pantai murni ::

 aduh!!! letih semacam pula hari ini. dah lama tak berjogging, tiba-tiba hari ini rasa hyperactive pula. so, jogging sambil menghirup angin laut best juga. terus menuju ke destinasi, Pantai Murni. ada la dalam 4-5 round je jogging tu, pastu exercise sikit. then, cuba juga praktikkan senaman punggung dan senaman kempiskan perut. hehehe!!!

penat jogging dan exercise, masa untuk menghayati keindahan alam flora dan fauna. nasib baik camera sentiasa di bawa. maklum la, tengah berjinak-jinak dalam dunia fotografi ni. lagipun, bukan selalu nak jogging di Pantai Murni ni. jom kita terjah gambar-gambarnya.

 Pemandangan Pulau Bunting dari Pantai Murni
 Kawasan rehat berlatarkan suasana kampung
 Bunga raya mula berkembang
 jejarum merah jambu
 bunga apa ye??
melegakan saraf kaki

22 comment on :: jogging @ pantai murni :: :

yanmie said... on 02 May, 2010

wah bestnya dia gi jogging, aku dh lama x jogging wei..jogging kt blog je..ehehe

weh gmbr2 ko amik nie kan, siyes aku suka sgt :)indah!!

ko guna kamera ape weii dslr ke?? cantek betul terang :) ehehe aku guna hset cap ayam je amik gmbr..kuikuikui

E.d.Y said... on 02 May, 2010

jogging ke amek gamba ni??hehe

mie said... on 02 May, 2010

yanmie!!!
meh la jogging skali...
saja test camre baru...
canon eos 1000d...
ehehhee

mie said... on 02 May, 2010

edy!!
lepas jogging..
ambil gambar la pula..
ehehehee

Lelord said... on 02 May, 2010

gambo syanteekkk

Aidi-Safuan said... on 02 May, 2010

nih kat morib ek?

Lin said... on 02 May, 2010

besnye.....
dh lme x joging. xde geng.. xbes sorg2 je

mie said... on 02 May, 2010

lelord!!
cantik ke??
saja ngetest...
hehehe

mie said... on 02 May, 2010

aidi!!!
morib mana??
hohohooo

mie said... on 02 May, 2010

lin!!!
nak tunggu geng...
sampai ke sudah la jogging..
masing2 sibuk...

Cik Birder said... on 03 May, 2010

ade jugak pantai nama murni..ingat kat pantai dalam je yang ada jalan name pantai murni

mie said... on 03 May, 2010

walaupun nama pantai murni..
xbape murni pun tempatnya..
hehehee

Wawa~* said... on 03 May, 2010

bestnyer joging tepi pantai... nyaman dan relax jer....

mie said... on 03 May, 2010

itu la...
sambil merasa nikmat2 angin sepoi2 bahasa...
hehheheee

Didi Nadhirah said... on 03 May, 2010

pantai murni kat mana

B@By NiN@ said... on 03 May, 2010

pantai murni kat kedahkan...owh...pnh p sekali je...nm je duk uitm merbok..huh

mie said... on 03 May, 2010

didi!!
pantai murni, kedah...

mie said... on 03 May, 2010

nin@!!!
tepat sekali, tapi nama je pantai..
xboleh mandi la..
hehhee

miss zahidah said... on 03 May, 2010

wah2....g jogging pulak...
lama dah tak jogging =P

mie said... on 03 May, 2010

best ooo...
terasa segar je badan bila berjogging..
amalkan hidup yang sihat

Kujie said... on 03 May, 2010

erh...kat mana ni?

Pantai Murni kat mana?

failed geo kak jie ni

mie said... on 03 May, 2010

alamak!!
lupa plak nak mention kat atas tu...
Pantai Murni terletak di yan, kedah
hehhehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new