Five Stones Hostel Pilihan Ramai Di Singapore

 Salam 1 Malaysia!!
Akhirnya, percutian di Singapore berjalan lancar walaupun tidak semua tempat dikunjungi. Hotel-hotel di Singapore memang agak mahal. Jadi pilihan terbaik, semestinya tinggal di hostel yang menjanjikan penginapan yang selesa. Five Stones Hostel telah menjadi pilihan dan pasti ramai suka jika melihat suasana hostel di sana.

Lokasi yang strategik dan perkhidmatan yang ditawarkan memang sesuai untuk menginap. Walaupun hanya 3 hari 2 malam sahaja, penginapan disana tetap selesa. Tambahan pula, semua penginap datang dari pelbagai pelusuk negara dan sporting. Gambar Five Stones Hostel ini diambil dari laman facebook!!

 Ruang tamu yang selesa untuk melepak
 Dorm dengan pelbagai tema
 Dorm pink hanya untuk wanita sahaja
Ingin mebuat tempahan? www.fivestoneshostel.com
 Terdapat bilik-bilik private
 Sarapan disediakan percuma di sini
 Pelbagai bijiran dan tempat berehat
Souvenier dan kek semasa pelancaran hostel
Lokasi dan tempat menarik di persekitarannya

40 comment on Five Stones Hostel Pilihan Ramai Di Singapore :

the malay male said... on 22 January, 2013

cantik dan nampak selesa walaupun bertaraf hostel je

iekabean said... on 22 January, 2013

gila cantik bilik dia! warna warni, i loike :D

mie said... on 22 January, 2013

the malay male!!
itu la, bila tengok gambar dah tertarik...
hehehehhe

mie said... on 22 January, 2013

ieka!!
bukan warna warni je..
yang penting ada pink..
ahahahhaaa

Amirez said... on 22 January, 2013

hotel yang menarik. pandai bermain dengan warna.

mie said... on 22 January, 2013

ianya hanyalah sebuah hostel...
bukan hotel..
eehhehehe

boni kacak said... on 22 January, 2013

kaler dia sangat2 meriah..hehehe. rasa macam dalam kindergarden je..hehehe

mie said... on 22 January, 2013

meriah dan menrik..
sebab tu selalu full house je..
ehehehehe

nUR_rOsALiNdA said... on 22 January, 2013

Entry yg sangat membantu..Kebetulan saya mmg tgh mencari2 hotel nak ke Spore...TQ for sharing

suri said... on 22 January, 2013

salam pagi!!
sudah nmp seperti dlm rumah sendri pula.gya sungguh menggujakan bila masuk ke bilik ni.

mie said... on 22 January, 2013

rosalinda!!
ini hanyalah hostel...
kalau hotel ambil rangkaian fragrance...
murah juga..

mie said... on 22 January, 2013

suri!!!
rumah suri colourful begini ke?
hehehehehe

iN said... on 22 January, 2013

bilik pink utk pompuan je???
kesian pakcik...
hahahahhaa

mie said... on 22 January, 2013

kesian gue kan...
kalau x, memang dah pilih bilik pink tu...
hahahahaha

Knor said... on 22 January, 2013

menariknya..dah pg kota singa ni..kak pilih pink..cantik

mie said... on 22 January, 2013

itu la,
memang cantik pink tu..
ahahhahaha

eita said... on 22 January, 2013

ok jugak tu....

QA's ~ mamapapa said... on 22 January, 2013

belum smpai singapore lg :(

pipoq said... on 22 January, 2013

tak pernah lagi menginap kat hostel camtu..tapi memang nampak sangat menarik konsep yang hostel lima ketul batu ni buat..

mie said... on 22 January, 2013

eita!!
bukan ok je..
memang terbaik..
ehehehe

mie said... on 22 January, 2013

mamapapa!!
insyallah, akan ada peluang nti..
ehehehe

mie said... on 22 January, 2013

pipoq!!
selalu hostel untuk golongan bujang atau backpacker je...
hotel kat sana mahal2 la..
ehehehee

Miss A said... on 23 January, 2013

auwww, comelnyaa! macam batu seremban je bantal-bantal warna warni tuh! hehe

mie said... on 23 January, 2013

Miss A!!
tepat sekali....
memang konsep batu seremban pun..
ehehehhee

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 23 January, 2013

Dah lama tak pi Singapore ehhh.. Dulu2 selalu. Mmg tak tahan kemahalan brg-brg di sana. Kawe makan roti canai kat sana pon dekat RM 6 sekeping.. adehhh.. Kedai mamak lagi tu!

mie said... on 23 January, 2013

masalah mahal tu yang susah nak ke sana...
nasib baik ada hostel...
peluang stay sana senang skit..
hehehehee

Sharidawati Shahrudin said... on 23 January, 2013

yg penting u selesa.. mesti syok jln2 singapore!

Nadot said... on 23 January, 2013

waahh.. cam cool gile n cantik je...seronok tengok..best best... ;)

eimah siti said... on 23 January, 2013

bestnya hostel kat sna....huhu...cantik!

Cikgu Ma said... on 23 January, 2013

wah...cool dan ceria dorm dorang

mie said... on 23 January, 2013

sharidawati!!
semua orang pasti selesa kalau begini...
syok juga. hehehe

mie said... on 23 January, 2013

nadot!!
memang cool habis...
hehehehe

mie said... on 23 January, 2013

eimah!!
itu salah satu daya penarik..
ehehehehe

mie said... on 23 January, 2013

cikgu ma!!
boleh buat kat dorm sekolah juga..
ehehehehe

tehr said... on 23 January, 2013

pandai mereka pilih warna
nampak sungguh ceria

mie said... on 23 January, 2013

pilihan warna...
tujuan menarik perhatian...
sebab tu nampak ceria..
ehehehee

nadia said... on 25 January, 2013

berapa RM satu malam ni?

akubiomed said... on 25 January, 2013

Berwarna-warni memang menarik. :-)

mie said... on 25 January, 2013

nadia!!
ikut juga la dorm yang ditawarkan...
hehehee

mie said... on 25 January, 2013

akubiomed!!
salah satu tarikan untuk hostel itu..
ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new