Top 4 Dari Blogger Untuk Blogger

Salam 1 Malaysia!!
Kini sudah pertengahan bulan Januari. Alhamdulillah, bulan Januari ini kembali aktif berblog walaupun ada unsur-unsur "kemalasan" dalam badan ni. Walaupun sebelum ini kurang aktif, tapi masih ada juga yang sedia mengunjungi blog picisan ini.

Untuk menghargainya, seperti biasa top 4 pengomen tegar telah dipilih. Bersesuaian juga cenderamata lebihan yang ada. siapakah agaknya yang dipilih itu? Kepada [Upin], [Ipin], [Latipah] dan [Rogayah], sila berikan nama dan alamat kepada

 Top 4: tehr, pipoq, Knor dan iN
WOW Taiwan pin!!
 The Japanese Kyomaiko Bookmark
Cenderahati from ????

26 comment on Top 4 Dari Blogger Untuk Blogger :

Miss A said... on 17 January, 2013

wuiyoo, tahniah lerrr pada mereka yang lucky. :)

BW here, hai awak ^.^

iN said... on 17 January, 2013

wah...
ade eh utk gue...
gue nk yg bawah sekali la..
pasport pakcik...
berani x bagi....
haahahhahahaa

nUR_rOsALiNdA said... on 17 January, 2013

Wahhhhhhhhh
Untungnya mereka..

QA's ~ mamapapa said... on 17 January, 2013

wah,....tahniah pada yg bakal memnerrima :)

Knor said... on 17 January, 2013

tahniah pada mereka..:)

Hazmin Hamudin said... on 17 January, 2013

Tahniah la yang dapat hadiah tu ye..

pipoq said... on 17 January, 2013

ipin ? hahaha..

terima kasih didahulukan..

p/s : siapa tok dalang ?

eimah siti said... on 17 January, 2013

wahhhh...tahniah kpd diaorang...

tehr said... on 17 January, 2013

haha
selama ni aku tahu nama upin dan ipin je
latipah dan rogayah tu aku tak tahu

selamat kembali aktif, bro

istiqomah said... on 18 January, 2013

wah,,bertuah la mereka kan :)

Hans said... on 18 January, 2013

walawehhhhhhhhhhhh
seronoknya diorang dapat keychain

Puteri Iqa Izyan said... on 20 January, 2013

ohhhh rajinnye dieorg. kite ni dah mls dah. kihkihkih.

mie said... on 21 January, 2013

Miss A!!
hai, thankz blogwalking..
ehehehe

mie said... on 21 January, 2013

ubie!!
amek la pasport tu..
kesian kat warga asing...

p/s: address plz..

mie said... on 21 January, 2013

rosalinda!!
untung ke?
saja je beri memberi...
ehehehe

mie said... on 21 January, 2013

mamapapa!!
tahniah juga yang mengucapkan tahnia...
ehehhehee

mie said... on 21 January, 2013

Knor!!
tahniah je?
address xbagi pun...
ehehehehe

mie said... on 21 January, 2013

hazmin!!
sekadar memberi untuk rakan2 blog je...
hehehee

mie said... on 21 January, 2013

pipoq!!
sama-sama dibalas...
nasib baik adress dah trima..
ehehehee

mie said... on 21 January, 2013

eimah!!
tahniah juga kepada pemberi tahniah..
eheheheeh

mie said... on 21 January, 2013

tehr!!
aktif pun x aktif sangat la...
bila ada kelapangan je..
eheheheh

mie said... on 21 January, 2013

istiqomah!!
bertuah juga sebagai kawan2 blogger..
eheheheh

mie said... on 21 January, 2013

Hans!!
ada keychain ke?
hehehehhe

mie said... on 21 January, 2013

puteri iqa!!
itu la, semangat bloger diorang tetap ada..
eheheheh

fiezaradzi said... on 07 February, 2013

tahniah kepada yg berjaya..

mie said... on 07 February, 2013

thankz...
baru sorang je bagi alamat ni..
ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new