:: megamind 3D vs harry potter ::

 Dah lama rasanya tak update blog ni. Siap ada yang suruh update blog. Terasa macam ada secret admirer pula. hehe!! so, jom review sikit movie yang baru layan ni. Megamind 3D!! memang best tapi tapi tak boleh tengok 2-3 kali. harga tiket untuk 3D terlalu mahal la pula. Maklum la, 1st time tengok wayang 3D. Itu yang rasa jakun sikit

 Harry Potter and the Deathly Hallows!!! agak menarik dan jalan cerita pun panjang. Tapi suasana nak tengok movie ni tak berapa best plak! Ada pula orang berdengkur bila wayang ni dalam suasana suspens!! Yang menariknya berdengkur sambil sendawa. Tiba-tiba pula ada bunyi baby menangis!! Bagus betul mak bapak zaman sekarang ye, baby pun bawa tengok wayang. Boleh pula lepas masuk wayang walaupun cerita ni PG13. So, siapa yang nak bawa baby tengok wayang, boleh la pergi ke GSC SP. hohoho!!!
Antara dua-dua movie ni, watak dobby la paling menyerlah sekali. Tapi sayang, umur dobby tak panjang. Agak-agak, part 2 nanti ada tak pengganti dobby? hehe

28 comment on :: megamind 3D vs harry potter :: :

koru said... on 22 November, 2010

megamind bestt!!~XDharry potter tak tgk ag..=P

Mknace said... on 22 November, 2010

:) :) :)

- zuriey - said... on 22 November, 2010

saya pun dah tngok..tak sbr nak tunggu sambungan

||| PöJìé PööH ||| said... on 22 November, 2010

Wahh lama xupdate.. Welcome back..
Pojie pun lama giler x tgok movie..
Tp Megamind dah ada dalam list, tggu masa ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

Cik Gallus Gallus said... on 22 November, 2010

bile la nak jejak cinema ni..

KimiCnoL said... on 22 November, 2010

dua2 best ;)
JOM BACE ENTRY BARU
"Kelebihan Ayat Ruqyah"

brat2104 said... on 22 November, 2010

igt'n review.. =p bluwekk!!!

mie said... on 22 November, 2010

koru!!!!
layan je, janji happy..
hehehe

mie said... on 22 November, 2010

mknace!!!
hohohooo

mie said... on 22 November, 2010

zuriey!!!
yang sambungan2 ni yg penat nk tggu...

mie said... on 22 November, 2010

pojie!!!
cepat2 sebelum kehabisan stok..
hehehe

mie said... on 22 November, 2010

gallus!!!
esok bole?hehheee

mie said... on 22 November, 2010

kimicnol!!!
memang best tapi....
hohohohooo

mie said... on 22 November, 2010

brat!!!
niat mmg nak review..
tapi terbebel plak..
hahahaa

etomyam said... on 22 November, 2010

memang mengagumkan imej 3d yg dihasilkan tu

iN said... on 22 November, 2010

jom tgk rapunzel pakcik ^_^

mie said... on 23 November, 2010

etomyam!!!
itu la, rasa macam nak buat filem 3d sendiri..
hehehe

mie said... on 23 November, 2010

ubie!!!
jom, dah lama gue ttgu ni..

E.d.Y said... on 23 November, 2010

lama tak tgk wayang

nurkaloi@jane said... on 23 November, 2010

waahhh rindu mie...memg lme dah hang tak update blog hang nie,,,takpe aku phm kesibukan ko...=p

megamind memg the best...ekeke sronok lyn citer nie
alamak harry potter tak tgok g...
tak sbr rasenye

mie said... on 23 November, 2010

edy!!!
pergi je, maklum la tgh ada masa...

mie said... on 23 November, 2010

nurkaloi!!!
xde la sibuk mana pun...
malas je, hahahaa

kulanz said... on 23 November, 2010

layan movie macam ni pun best juga..
cuma tak tahanlah pula kalau tengok 3D.. kalau kami 1 family pegi tengok dekat RM100 habis..

mie said... on 23 November, 2010

itu semestinya!!!
xtahan bab fulus la..
heheee

Insan Marhaen said... on 26 November, 2010

thanks bro, komen blog IM! muga sukses dalam hidup...

mie said... on 26 November, 2010

welcome...
moga2 hendaknya..

tehr said... on 26 November, 2010

dah lama rasanya tak tengok cerita 3D
best ke citer ni, mie?

mie said... on 26 November, 2010

best la juga....
layan je..hehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new