Universal Studios Singapore Memang Menarik

 Salam 1 Malaysia!!
Universal Studios Singapore? Orang cakap, sia-sia datang Singapura kalau tidak singgah ke USS. Walaupun hanya singgah di depan pintu masuk, cukuplah sekadar bergambar dengan globe Universal yang lebih popular dari artis. Jutaan pengunjung pasti tidak melepaskan peluang bergambar.

Apa yang menarik di dalam Universal Studios Singapore ni? Panjang kalau hendak diceritakan. Kalau hendak dipendekkan, rancanglah percutian ke Universal Studios Singapore. Banyak pakej yang ditawarkan. Jom kita melawat sebentar permaian yang terdapat di Universal Studios Singapore ini.

 MADAGASCAR!! agak menarik tapi tidak terlalu mencabar
 Dinasihatkan jangan memakai topi atau benda yang boleh berterbangan
 Istana Shrek "Far Far Away" wayang 4D je
 Pengembaraan ke dunia Dinosaur
 Kesan daya gelongsuran yang . Siapa yang BASAH?
 Dinasihatkan memakai baju hujan atau bawa pakaian tambahan.
 Menarik juga Canopy Flyer ni
Ala-ala tengah dating di awang-awangan
 Pengembaraan ke dunia padang pasir
 Memang gagah, patung batu mengangkat batu
 Antara permainan yang paling diminati. beratur panjang la nampaknya
 Bersedia dengan roller coaster yang mencabar kegayatan anda?
 Nak biru atau merah? Dua-dua mencabar
Transformer pun antara yang menjadi pilihan. 
 Persembahan Monster Rock. Lagu "Nobody" pun ada.
Menarik juga!! macam mana sebuah kapal dimuatkan dalam bangunan kecil ini?

24 comment on Universal Studios Singapore Memang Menarik :

pipoq said... on 27 January, 2013

kalau bawak budak2,diorang seronok la..

ahsfantasy Ryu said... on 27 January, 2013

eh mie !!
cantiknya template baru! :D

mie said... on 27 January, 2013

pipoq!!
memang sesuai untuk budak...
orang tua nak berseronok pun boleh..
ehehehee

mie said... on 27 January, 2013

ahsfantasy!!
ehh, gue pun hensem..
ahahahhaaa

NAL said... on 27 January, 2013

memang teringin nak pergi...belum berkesempatan lagi..

mie said... on 27 January, 2013

pasti ada kesempatan nnti..
ehehehe

tehr said... on 27 January, 2013

memang macam2 ada tu
tak cukut sehari ni, bro
kalau betul2 nak puas hati

mie said... on 27 January, 2013

memang xpuas sehari...
bajet kata sehari cukuplah..
ehehehehe

Fazrol said... on 27 January, 2013

menariknya...
bila aku boleh sampai nie...

Zehan Ilyana said... on 27 January, 2013

teringin nak pergi..:D

Miss A said... on 28 January, 2013

jelesssssss

mie said... on 28 January, 2013

fazrol!!
ada rezeki lebih nanti..
sampailah...
ehehehehe

mie said... on 28 January, 2013

zehan!!
boleh saja pergi...
ngara jiran sahaja...
heheheheh

mie said... on 28 January, 2013

miss A!!
janan jeles2..
nnti cepat tua..
ehehehehe

Knor said... on 28 January, 2013

HABIS MENJELAJAH YE..LUAS PENGETAHUANNYA..

dwaty said... on 28 January, 2013

Walawei... Awak pun dah sampai sana... Best kan... Untungla... P time cuaca ok... Saya gi dulu hujan d petang hari... Sib baik banyak game dah main...

محمد رازيق said... on 28 January, 2013

menarik tu bro. tak tau bila dapat gi. heehe. apepun nice pic2 kat USS. terbaik

Syira Qahira said... on 28 January, 2013

salam,,

kos semuanya berapa? kalau masuk budget hujung tahun boleh g...hahaha

CiKPuaNLawA said... on 29 January, 2013

saya singgah ni...

saya nak g studio jalan ampas...

yg studio ni kena kumpul banyak wang lagi baruuu boleh masuk... hehe....

mie said... on 29 January, 2013

Knor!!
masih belum puas menjelajah ni..
ehehehehe

mie said... on 29 January, 2013

dwaty!!
masa pergi pun hujan..
tapi time dah hujan ...
nasib baik sekejapa saja..
eehehheee

mie said... on 29 January, 2013

محمد رازيق!!
thankz....
kalau ada kesempatan, pergi la nnti..
eehehheee

mie said... on 29 January, 2013

shira!!
kalau sebut pasal kos....
kena tgk website nya la..
susah nak bajet ni..
ehehehehee

mie said... on 29 January, 2013

cikpuanlawa!!
untungla dapat gi studio jalan ampas,,
ehehehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new