Membakar Lemak Di Pulau Sentosa Singapura

 Salam 1 Malaysia!!
Kesempatan naik Cable Car Singapore, sempat lagi singgah di Sentosa Station. Bermulalah masanya untuk membakar lemak yang dah lama terkumpul. Kalau rasa tiada lemak, boleh saja naik macam-macam kemudahan di sana. 

Jika berada disini, berhati-hatilah dengan wang anda. Pulau Sentosa memang banyak aktiviti menarik dan susah nak jumpa yang percuma kecuali public tram saja. Untuk menjimatkan bajet di Singapura, hanya bergambar dan berjalan kaki saja. Nak tahu apa yang ada disana?

 Tiger Sky Tower? Auuuummm
 Tak masuk pun bangunan Images Of Singapore
 Boleh juga nikmati pemandangan melalui mulut Merlion tu
 Nampak macam ikan tapi bukan ikan
 Salah satu cara untuk ke bahagian pantai
 Boleh juga gunakan Sentosa Ekspress
 Khas yang rasa nak terbang berterbangan
 Akhirnya, sampai di kawasan pantai
 Ini pula ketibaan Cable Seat di bahagian pantai
 Pantai Siloso! Ramai orang berjemur tau. 
Dekat-dekat kapal dengan pantai disini

14 comment on Membakar Lemak Di Pulau Sentosa Singapura :

Miss A said... on 26 January, 2013

wowwww, yummmy <3

mie said... on 26 January, 2013

yummy?
hahahahhaa

NAL said... on 26 January, 2013

ohsem sangat ni !!


btw : sarah ali kan jadi akak jamal.. :)

Remy hazza said... on 26 January, 2013

nice singapore.......bila la nak sampai kesentosa tu....

mie said... on 26 January, 2013

nal!!
memang awesome..
ahhahhaa

mie said... on 26 January, 2013

remy!!
satu hari nnti akan sampai jua..
ehehehee

pipoq said... on 26 January, 2013

poket tebal syok la kalau pegi s'pore ni..hehehe

tehr said... on 26 January, 2013

ingatkan ada la sekeping dua gambar orang berjemur
memang tak ada nasib la kali ni
hehe

Knor said... on 26 January, 2013

best tapi masa tu kak rindu malaysia..rasa boring..

nazray said... on 26 January, 2013

tak pernah terfikir untuk pergi keluar negara, mudahan ada rezeki satu hari nanti berkunjung ke singapore

mie said... on 27 January, 2013

pipoq!!
itu la, kena tebalkan dulu..
xpun buat bajet je..
ehehehehe

mie said... on 27 January, 2013

tehr!!
ada ada, tapi terpaksa di buang...
hehehhehehe

mie said... on 27 January, 2013

Knor!!
sebelah negara pun dah rindu...
eeehhehehe

mie said... on 27 January, 2013

nazray!!
mudahan ada peluang tu..
ehehehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new