Pengalaman Bersama Cable Car Singapore

 Salam 1 Malaysia!!
Kesempatan berada di Singapura pasti tidak dilupakan dengan mencuba "Cable Car Singapore". Bayarannya memang agak mahal tapi cukuplah hana sekali mencuba.Cable Car Singapore juga merupakan antara tempat  menarik yang patut dikunjungi di sini.

Untuk lebih informasi, boleh la layari Cable Car Singapore website. Terdapat juga Muzium Cable Car pertama yang terletak di stesen Cable Car Sentosa. Jadi jangan lepaskan peluang kerana muzium itu hanya dibuka sehingga jam 5 petang sahaja. Mari sama-sama kita nikmati perjalanan bersama Cable Car Singapore

 Bersedia untuk berlepas!!
 Tempat perlepasan, HarbourFront Tower 2!!
Model cable car Angry Bird!!
 Terdapat juga permainan Angry Bird
Game lastik Angry Bird!!
 Dapatkan minuman percuma di Mount Faber
 Puncak paling tinggi Cable Car Singapore
 Menuju ke Stesen Cable Car Sentosa
 Cable Car Angry Bird Special Party!!
 Cable Car Angry Bird! 
 Cable Car Jewel Edition!!
 Cable Car khas untuk VIP
 Kelihatan port Singapore yang sibuk
Terdapat Hard Rock Cafe di Sentosa

24 comment on Pengalaman Bersama Cable Car Singapore :

MAPPIAU said... on 25 January, 2013

hehehe tak pernah lagi torai naik cable car kat mane2 pun. sebab gayat!. Irfan pun same gayat ya hamat.

Tapi kalau die nampak ade gambar burung marah tuh tak tau la boleh ditipu ke tidak itu budak untuk masuk cable car tuh. hehehe.

tehr said... on 25 January, 2013

pandai betul mereka letak gambar angry bird tu
memang dapat menarik perhatian ramai terutamanya kanak2

pipoq said... on 25 January, 2013

VIP naik kereta kabel tu, gelap je pandangan..hehehe..

Knor said... on 25 January, 2013

masa kak pergi kota singa tu..pernah juga rasa cable car tu..ngri semcm aje..dlm kepala terfikir bukan2..mcm sumpah tak nak naik dah..gayat.

mie said... on 25 January, 2013

mappiau!!
sama la, rasa gayat..
tapi terpaksa cover macho skit...
hahahhaha

mie said... on 25 January, 2013

tehr!!
itu salah satu tarikan jug...
angry bird pun tengah popular sekarang..
ehehehe

mie said... on 25 January, 2013

pipoq!!1
gelap dari luar...
tapi dari dalam boleh nampak luar...
eehehhehe

mie said... on 25 January, 2013

Knor!!!
part yang msampai ke tiang atas tu yang ngeri...
kadang2 pikir movie2 aksi...
ehehehhee

nadia said... on 25 January, 2013

bro, mana lagi best. yang langkawi ke singapore punya cable car?

Dianaa said... on 25 January, 2013

ada banyak jenis cable car ek? macam best je :D tapi jauh lah pulak nak ke Singapore tu

NAL said... on 25 January, 2013

mcm best jer....singgah dan follow sini :)

mie said... on 25 January, 2013

nadia!!
langkawi la best...
sebab lebih gayat...
hahahhaa

mie said... on 25 January, 2013

dianaa!!
sama je sbenarnya, cuma dipelbgaikan corak...
dan ada yang lebih exclusive...
ehehehee

mie said... on 25 January, 2013

nal!!
memang best...
cuba la nnti..
thankz..

Kuazue Mohd said... on 25 January, 2013

as salam... cik azue datang vertandang...wah..menarik nyer...dulu pun ke kota singa ats urusan kerja...bila lah leh mkn angin plak ke sana...by the datang ni nak menjemput tuan umah join my GA..meh la..semoga ukhwah berpanjangan..
http://kuazue.blogspot.com/2013/01/kome-nak-tak-my-2013-1-give-away.html?m=1

mie said... on 25 January, 2013

insyallah akan join...
ini pun baru pertama kali berkesempatan melancong di singapore..
sebelum ni atas urusan keje saja..
ehehehe

Nadot said... on 25 January, 2013

ala..bestnye la nampak... bila la nak naik cable car spore..asek langkawi jee.. hoho

the malay male said... on 25 January, 2013

ohh nooooo...saya gayat ketinggian

mie said... on 25 January, 2013

nadot!!
nanti pergi singapore..
singgah la ye..
ehehehee

mie said... on 25 January, 2013

the malay male!!
sama tapi yang penting kontrol macho...
ahahahahhaa

Remy hazza said... on 26 January, 2013

wah...siap ada yg special...Vip.... angry bird....

mie said... on 26 January, 2013

yang special tu..
mahal skit rasanya..
ehehehee

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 26 January, 2013

Rasanya kalau pi Singapore atau Genting Highland, cable car ni something yg tak boleh ditidakkan. Satu kemestian utk naik. Mcm tak lengkap bila ke sana utk naik biarpun mahal sikit. Cuma cable car Singpore kat Pulau Sentosa tu kawe berani naik. Yg kat Genting tu, seram ehhh... bawah gaung. Erkkk...

mie said... on 27 January, 2013

betul tu....
cable car Singapore cuma untuk melihat pemandangan...
tapi cble car Genting untuk ke puncaknya..
cable car Langkawi algi gayat....
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new