Menerima Hadiah VS Hadiah Diterima

 Salam 1 Malaysia!!
Tak tahu nak letak tajuk apa, tapi yang pasti semua berkaitan dengan hadiah. Baru-baru ini, dapat souvenir dari orang Paris!! Terima kasih Puan Ieka, "La Rochelle" sangat menarik. Dapat juga voucher makanan "RM30 set meal" di Roast Kitchen.

Itu bab menerima hadiah, kini bab memberi hadiah pula. Hadiah kahwin untuk member-member yang baru melangsungkan perkahwinan. Hendak post malas, tunggu diorang datang claim hadiah sudah la. Hadiah untuk Kuiz HiGoat pun sudah tersedia. Siapakah pemenangnya?

Kuiz HiGoat!!
Menu yang di order adalah "Set Combo Canapes (Air + Canapes + Nachos) = RM 14.80" dan "Cofta Bun   = RM 7.50". jadi, jumlahnya, adalah RM 22.30. Pemenang yang hampir tepat adalah Puan Kutu dan Pipoq. Sila email nama, alamat dan nombor telefon kepada 

 RM26 tekaan Puan Kutu
 RM30 tekaan Pipoq
 La Rochelle ssalah satu tempat di Perancis
 Klip kertas rupanya
 Kalau bagi hadiah kahwin ini, ok ke?
Voucher RM30 dari Roast Kitchen

26 comment on Menerima Hadiah VS Hadiah Diterima :

iN said... on 16 April, 2012

dr bagi pengantin baucer tuh..
baek bg gue..
gue pun kuat makan gak...
hahahhaa

mie said... on 16 April, 2012

lebih baik gue yg mkn..
lagi untung...
hahaha

fiezaradzi said... on 16 April, 2012

boleh je, yg penting tu ingatan..

nak juga voucher tu, leh? ehehe

pipoq said... on 16 April, 2012

cantik jam tu..

tak sangka pulak bertuah jadi pemenang hampir tepat kuiz kambing tu..ahahaha

p/s : laju je aku antar butiran lanjut tu..

ieda said... on 16 April, 2012

cantikkk
waaa dpt hadiah dari pariss lagiii ;)

Saya Disini said... on 16 April, 2012

cntiknye

mie said... on 16 April, 2012

fiezaradzi!!
alamak, voucher tu kena pikir banyak kali juga..
eehheee

mie said... on 16 April, 2012

pipoq!!
ye, tapi hadiah bukan jam atau kambing ye..
ehehehee

mie said... on 16 April, 2012

ieda!!
rezeki orang bagi...
eheheheee

mie said... on 16 April, 2012

saya disini!!
memang cantik..
tapi xtahu nak guna..
ehehehee

Puan Kutu said... on 16 April, 2012

bg voucher mmg lain dr yg lain hadiah kawen.tp ok gak bley pengantin p melantak time honeymoon.kihkih..

wah ada sipi2 gak jawapan sy.siap tilik harga dekat pic ok untuk agak2 harganya.haha.

ok sy hantar detail.btw TQ..:)

mie said... on 16 April, 2012

ok!!
patut la hampir2, dah menilik rupanya...
tukar style hadiah pula..
eehehee

puanbee said... on 16 April, 2012

Oh tahniah puankutu , rezeki murah ni ..

NurMisnan said... on 16 April, 2012

Tahniah.. mcm2 blogger buat contest yerk..

mie said... on 16 April, 2012

puan bee!!
tahniah simple saja...
bukan dapat iphone...
tahniah tuk puan bee..
eheheee

mie said... on 16 April, 2012

nurmisnan!!
saja2 suka je ni..
eehehheee

peace289 said... on 16 April, 2012

aduyai..tak perasan plak de kuiz br..terlepas sudah..hihi...anyway tahniah pd pemenang...

madammondoq said... on 16 April, 2012

wah.. dapat La Rochelle!!! bestnya!!!

mie said... on 16 April, 2012

peace289!!
nak rebut peluang lagi ke?
hehehee

mie said... on 16 April, 2012

madammondoq!!
kalo dapat pergi sana lagi best..
eheheheee

chii said... on 17 April, 2012

blog ni slalu gak wat kuiz..dan slalu gak chii terlepas..aisey..

Jai Montana said... on 17 April, 2012

pergh,,,hadiah stailll ;-)

iekabean said... on 08 May, 2012

kenapa puan ieka?

mie said... on 08 May, 2012

chii!!!
kadang2 je kalau teringin nak buat...
hehehehee

mie said... on 08 May, 2012

jai!!
hadiah memang stylo..
xleh lepaskan...
ehehheeee

mie said... on 08 May, 2012

ieka!!!
betul la tu...
bukan kah sesuai dengan status puan ieka sekarang...
hahahaaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new