First Outlet "HiGOAT Meaty And Milky Kiosk" At Alor Star

 Salam 1 Malaysia!!
Pernah dengar HiGOAT? Pernah dengar HR Marketing? Nak tahu lebih lanjut boleh melawat website [HR Group]. Lagipun ini bukan entry sponsor, cuma nak memperkenalkan produk buatan Malaysia. Berita terbaru, HR Group baru saja membuka "HiGOAT Kiosk" pertama di Malaysia.

HIGOAT Kiosk yang pertama dibuka di Alor Star Mall. Pantang nampak makanan baru, terus cuba!! Sedap dan lain dari kiosk-kiosk yang ada. Cuma harganya tidak beberapa sesuai untung dibandingkan dengan kiosk yang ada di situ. Jom tengok menu HiGOAT dan ada juga kuiznya!!
Fuh!! 3 kotak sekaligus
HiGOAT Cocoa!! Berkhasiat dan pekat
HiGOAT Nachos!!
Nachos dicicah bersama sos daging kambing
HiGOAT Cofta Bun!! 
Ada 3 pilihan sos (Black pepper, cocktail & BBQ)
HiGOAT Meatball Canapes!!
Bahan-bahannya: Nanas, salad, tomato ceri dan meatball
KUIZ : Anggarkan nilai kos makanan yang dibeli? 2 pemenang dengan jawapan paling hampir akan dipilih.

24 comment on First Outlet "HiGOAT Meaty And Milky Kiosk" At Alor Star :

tehr said... on 14 April, 2012

benda baru ni mesti nak cuba, bro
rasanya ada gak terbang rm50 tu

mie said... on 14 April, 2012

itu la,
benda baru kena try..
RM 50 tu kira jawapan dia ke?
hehehe

azura said... on 14 April, 2012

tak pernah rasa lagi...kalau jalan2 jarang makan yang baru ada dalam pasaran...

iN said... on 14 April, 2012

ade bau2 kambeng x pakcik..
dulu gue penah demam teruk sb terlebih makan sup kambeng..terus gue fobia makan ape2 yg berunsurkan kambeng..hahahaha

jawapan gue yg ikhlas lagi tulus ialah rm32..mekaseyyyyyyyyyyyyyy

yusuflaili(Goku) said... on 14 April, 2012

salam;
mungkin dalam sekitar Rm45.

mie said... on 14 April, 2012

azura!!
ini outlet first..
so, xjupe di mana2 tempat..
ehehehhee

mie said... on 14 April, 2012

ubie!!
xde bau apa2 pun...
sedap je gue makan...
RM32 ye jawapanyaa..
ehehheee

mie said... on 14 April, 2012

goku!!
wasalam..
ok, RM 45 ye....
hehehee

Yas y said... on 14 April, 2012

Patutla tak pernah tgk...buka kt Alor staq je rupanya...

ieda said... on 14 April, 2012

pernah gak dgr ;)

pipoq said... on 14 April, 2012

agak agak dalam RM30 la..

err..hadiah kambingnya nanti tolong antar guna pos ekspress ye..hahaha

mie said... on 14 April, 2012

yas!!!
baru saja dibuka..
maybe nak tengok sambutan dulu kot..
ehehehee

mie said... on 14 April, 2012

ieda!!
wah, cepat dengar brita..
ehehheee

mie said... on 14 April, 2012

pipoq!!
xkan nak bagi kambing kot..
ehehehe..
ok , RM30 ye..
heheheee

Puan Kutu said... on 14 April, 2012

ohh baru tahu pasal nie.pernah minum higoat yg dalam peket tu je.pastu nama je mertua dok a.setar,tak pernah p a.setar mall.haha

ok teka rm26.hehe..

mie said... on 14 April, 2012

nanti balik alor star singgah la..
air HiGoart sedap juga..
Ok, RM 26 ye..
hehehe

puanbee said... on 14 April, 2012

sedapnya .. nampak menyelerakan , bila masa nak pergia lor star , patut buka di kl ni , ramai "pembeli"

saya teka RM37.80

mie said... on 14 April, 2012

bila2 masa boleh datang...
betul juga, sepatutnya buka kat kl dulu..
test market..
ehehehe
ok, RM37.80 ye...
hehehee

nahmar said... on 14 April, 2012

fuh. sedap ka? Btw, tokey HR group org kg aku la.

mie said... on 14 April, 2012

ye ke?
boleh minta diskaun nnti..
xpun belanja la, ada brani?
hahahaaa

madammondoq said... on 15 April, 2012

rsanya ramai yg suka minum higoat ni..

mie said... on 15 April, 2012

itu la!!
produk kesihatan..
mesti la suka, hehehe

gnesop said... on 15 April, 2012

wah, menu yang menarik dan tertarik :)
bila harga agak mahal, kadang rasa membazir nak makan selalu.. kalau cuba ok la..
baik makan benda murah, lagi kenyang harga pun berbaloi :)

mie said... on 15 April, 2012

itu la!!
harga perlu dititikberatkan..
baru ramai pelanggan tetap..
eehheehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new