Koleksi Diari Orang Yang Aku Baca

 Salam 1 Malaysia!!
Seronok betul baca diari orang ni!! Ini kesinambungan dari entry [Aku Suka Baca Diari Orang] Koleksi yang ada ditambah lagi. Sebelum itu, ini bukan diari yang "budak-budak gedik" tulis . Tapi sebuah novel remaja yang bertemakan diari. 

Memang menarik membacanya!! Sesuai untuk semua peringkat umur. Jadi, bila ada bertanya "Apa petua nak nampak muda remaja?" Jawapannya "Bacalah novel remaja" hehehe!! Melalut la pula, mari perkenalkan beberapa diari yang selamat dijadikan koleksi.

 Diari Gadis Bintang - Ain Maisarah
 Diari Orang Popular - Aizam Aiman
 Diari Si Ratu Air Mata - Natasha Effyzal
 Diari Mat Kilang - Ahmad Fairuz Daud
Diari Kegemaran!!
Diari Mat Despatch - Bahruddin Bekri

26 comment on Koleksi Diari Orang Yang Aku Baca :

kiwi said... on 20 April, 2012

haha jgn baca diari kiwi dah la :P

mie said... on 20 April, 2012

gue boleh tolong tapikan...
mana tau, kot2 boleh buat novel nanti..
hehhehehe

Myra Jay said... on 20 April, 2012

MJ suka baca diari di blog orang ;)
Kira okla tu kan baca gak :D

Edy Zaidi said... on 20 April, 2012

dah lama xbaca novel2 ni...asyik baca buku teks je...huhu

mie said... on 20 April, 2012

MJ!!
ok la tu,
boleh tau serba sikit rahsia orang..
ehehhehe

mie said... on 20 April, 2012

edy!!
best la, dah lama xbaca buku teks..
pinjam buku teks boleh?
hahhaaaaa

Akulah.com said... on 20 April, 2012

hehe.. lawa dia nye design2 buku

Raz Veinz said... on 20 April, 2012

Satu-satunya diari yang aku ada, buku akaun aku, haha

mie said... on 20 April, 2012

akulah.com!!
design sebagai penarik..
bila membacanya, lagi menarik..
ehehehee

mie said... on 20 April, 2012

raz!!
mesti banyak catatan dalam buku akaun tu ye..
boleh la blanja nnti..
ehehehee

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... on 20 April, 2012

seb bek diari novel tu.. kalau diar personal remaja2 sekarg ni cm ne la ek haha

mie said... on 20 April, 2012

kalo diari remaja skrg...
sure xpaham nak baca...
dengan bahasa ala2 rempit xsekolah..
hehehee

tehr said... on 20 April, 2012

Dah lama aku tak baca diari remaja
Agaknya apa sahaja yang mereka tuliskan sekarang ni

mie said... on 21 April, 2012

macam2 ada sekarang..
remaja skrg lebih advance
hehhe

Yas y said... on 21 April, 2012

Banyak betul buku yg ko beli tu bro....yg x masuk dlm gamba mesti byk lagi nih...

mie said... on 21 April, 2012

yang lain xtau nk buat tajuk apa..
nk baca buku, dtg la rumah
hihihi

RazFiRa said... on 22 April, 2012

DIARI MAT DESPATCH TU PENAH BACA.

kelakar btol

mie said... on 22 April, 2012

memang kelakar...
tu yang jadi koleksi..
eehheee

Bardboo said... on 22 April, 2012

peh tabik spring la..byk betul diari yg dibaca..

mie said... on 22 April, 2012

sekadar mengisi masa lapang..
lagipun baca diari lebih seronok..
ehehehee

puteri kasih said... on 22 April, 2012

suka baca penulisan jenis diari..sebab dari situ kita dapat memahami perjalanan hidup seseorang :)

mie said... on 23 April, 2012

betul tu!!
disamping tu, ayat yang santai bisa menghiburkan..
eehheee

Mus said... on 25 April, 2012

saya pun dah start membaca buku..
kalau diari belum ada lagi..

mie said... on 25 April, 2012

try la baca..
memang menghiburkan..
eheheee

hidayah said... on 27 April, 2012

Nk komen apa ye haha

mie said... on 01 May, 2012

jangan komen..
malu gue..
ahahhaaa

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new