Upin Dan Ipin The Musical Memang Terbaik

 Salam 1 Malaysia!!
Kini Upin dan Ipin kembali menggegarkan pentas Istana Budaya dengan teater "Upin & Ipin The Musical". Jangan lepaskan peluang menyaksikan teater musikal ini. Upin & Ipin The Musical bermula dari 14 April hingga 6 Mei 2012 di Panggung Sari, Istana Budaya.

Harga tiket pula bermula dari RM33 hingga RM453 bergantung kepada tempat duduk. Ada kejutan juga di sesetengah tempat duduk. Nak tahu? Pergilah saksikan sendiri di Istana Budaya. Tiket juga boleh dibeli secara online di [ticket2u] atau terus ke Istana Budaya. Jom saksikan siapa Upin & Ipin.

Aku lebih tertarik dengan persembahan Mei Mei, Ijat, si labah-labah kecil dan abang Sally!! Yang lain pun mantap, tetapi persembahan pada 20 April nampak diorang ini lebih menonjol. Cikgu Yasmin pun nampak seksi dengan kebaya ketatnya!! hahaha. Sesuai ditonton semua lapisan masyarakat. Dari yang belum tumbuh gigi hingga yang pakai gigi palsu.

 Pintu depan Istana Budaya
 Upin dan Ipin
 Mentadak mentadu....
 Masing-masing sibuk diminta autograph
 Puteri Cenonet yang mencari kegembiraan
 Susanti, Upin dan Ipin
 Figurine Upin & Ipin
 Mug Upin & Ipin The Musical
 Pameran di luar Panggung Sari, Istana Budaya
 Basikal siapa ye?
Di tepi jalan Istana Budaya!!

50 comment on Upin Dan Ipin The Musical Memang Terbaik :

RazFiRa said... on 22 April, 2012

eh upin ipin betul pon ade ke.. hmmm memang comel lah. hehehe. orang dewasa tgok x bosan ea? hehehe

mie said... on 22 April, 2012

sesuai untuk semua peringkat umur...
rugi kalo x tgok..
hihi

nizamghazi said... on 22 April, 2012

Wuaah pergi Upin Ipin the Musical tu. Rasa macam rugi tak join. Minat kat dorang.

Eh comel lah upin ipin yang real tu. Botaakkk...

mie said... on 22 April, 2012

itu la!!
bukan budak2 je minat...
sempar lagi ni..
hihihi

Syira Qahira said... on 22 April, 2012

salam


suka layan dalam tv je...tp x puas...sbb sekejap sgt...

mie said... on 22 April, 2012

wasalam..
dalam teater musical lama..
mesti puas hati...
jemputlah tengok..
hehehee

Nora Karim said... on 22 April, 2012

wah... macam best je... nak tengok la jugak!

mie said... on 22 April, 2012

memang best..
bawa la anak2 skali..
ehehehee

Bro Aim said... on 22 April, 2012

sang kancil dan buaya takder wat teater ke??

bebeldotsorang said... on 22 April, 2012

Haha kelakar plak tgk upin & ipin dia versi sebenar ekeke..

NurMisnan said... on 22 April, 2012

kalau aku kat Mesia lama dah bawa anak2 sedara aku 9 orang pegi tgk.. diorang memang suka Upin Ipin.. ehhhh budak botak.

gnesop said... on 22 April, 2012

wah... mesti best..
nak juga pergi

iN said... on 22 April, 2012

Sebelum stat teater ade sesi bersama peminat ke pakcik...
Menarik menarik menarik...

mie said... on 22 April, 2012

bro aim!!
ada kot..
cuba gi istana budaya..
macam2 teater ada nanti..
ehhehee

mie said... on 22 April, 2012

bebeldoksorang...
tu baru tengok muka..
belum tengok real algi..
ehehee

mie said... on 22 April, 2012

nurmisnan!!
cepat2 la balik..
sempat lagi nak tengok ni..
ehehehee

mie said... on 22 April, 2012

gnesop!!
pergi la, budak2 sure suka ni...
ehehehee

mie said... on 22 April, 2012

ubie!!
selepas la teater la...
tapi xsemua yang ada...
huhuu

Encik Anif said... on 22 April, 2012

Ini baru "The Real Upin & Ipin!" :D

mie said... on 22 April, 2012

memang real...
tapi suara je lain skit...
hihihi

Yas y said... on 22 April, 2012

Bila keluar budak dua org ni, aku rasa mcm tak best lak....dh beso sgt dahhh...

mie said... on 22 April, 2012

ye ke...
tapi tetap ramai peminat tu..
ehehehehe

tehr said... on 22 April, 2012

Selalu gak layan kat tv dengan anak
Tak sangka mereka boleh buat kat pentas juga
Tahniah untuk mereka

mie said... on 22 April, 2012

itu la!!!
sambutan animasi di tv...
menggalakkan ke arah filem dan teater..
ehehhee

Myra Jay said... on 22 April, 2012

Bestnye..

Kalaulah ada kat Penang jugak, sute terjah :)

mie said... on 22 April, 2012

itu lah!!
tapi buatnya kat KL saja..
terjah la KL..
hehehee

donnyien said... on 22 April, 2012

Upin dan ipin jadi fames skrg walaupun masih budak2,tahniah kpd mereka..

Mr PenyuBiru said... on 22 April, 2012

waa..bestnyer...kalau bawak anak aku ni mesti diorang suka...

tak silap aku ada 3 pasang pelakon kut tuk watak upin ipin tu..

cik najiha said... on 22 April, 2012

wah jelesnya tk pegi. memang menarik lhaa.

chii said... on 23 April, 2012

lamanya x g tgk teater..lgi2 musikal..nak g tade geng la plak T____T

mie said... on 23 April, 2012

donnyien!!
itu la, pengarruh kanak2 pun kuat..
xperlu adegan seksi2..
eheheee

mie said... on 23 April, 2012

penyubiru!!
betul tu, tapi xsure la berapa pasang..
ada juga terserempak dengan upin ipin yang lain..
eheheee

mie said... on 23 April, 2012

cik najiha!!
rugi ooo...
sempat lagi kalo nak pergi tengok..
heheee

mie said... on 23 April, 2012

chii!!
xperlu geng..
bawa je budak jiran sebelah rumah tu..
eehhehee

Raz Veinz said... on 23 April, 2012

Ni dok promo, ada percent ka? Kot2 dapat tiket free, haha

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said... on 23 April, 2012

dengar citer teater musical upin ipin ne memang gempak.. :)

suri said... on 23 April, 2012

salam..
figure dia mmg ctik cam ni setanding dg kertun2 luar negara

mie said... on 23 April, 2012

raz!!
tiket pun beli duit sendiri..
ada ke orang nak bagi tiket free?
sebab cerita best, mestilah promote skit..
eheheee

mie said... on 23 April, 2012

taufiq!!!
jangan dengar cerita je..
kena saksikan..
baru tau kegempakkannya..
eheheee

mie said... on 23 April, 2012

suri!!
itu la, harapa setanding dan diingati...
tapi mahal la pula..
eheheee

Edy Zaidi said... on 23 April, 2012

muka xsama la upin ipin..xbest

mie said... on 23 April, 2012

memang xsama...
tapi ada yang sama...
best....

kulanz said... on 24 April, 2012

tumpang tengok gambar je lah.. nak datang tengok sendiri memang tak dapat

mie said... on 24 April, 2012

gambar xpuas..
kalo dapat tengok teater..
lagi puas,...
ehehhee

Ryu on ahsfantasy24.com said... on 24 April, 2012

aduhai lama betul tak jenguk
istana budaya.. pentas dia sangat superb ! ^^

mie said... on 24 April, 2012

itu la...
ni pun pertama kali pergi istana budaya..
pertama kali tengok teater..
hehehe

Mus said... on 25 April, 2012

kalau dapat bawa anak-anak ni.. pasti seronok mereka ni..

mie said... on 25 April, 2012

betul2...
dalam panggung sari tu..
penuh denga kemeriahan budak2..
ehehehee

anis eixora said... on 08 October, 2015

comel nye susanti!!!

mie said... on 19 October, 2015

semua cantik2 belaka...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new