Gerai Pilihan Di Universal Studio Japan

 Salam 1 Malaysia!!
Seharian suntuk berada di Universal Studio Japan, pasti akan kelaparan. memang banyak gerai dan restoran di dalam tu. tapi faham-fahamlah harganya. Lagipun, kadet-kadet comel aku dah bawa bekalan dari kapal. Sebelum ni, mesti ramai dah lihat menu dan gerai BUN HELLO KITTY.

Kali ini, nak perkenalkan lagi gerai-gerai yang terdapat dalam Universal Studio Japan ni. Kalau restoran terlalu "high class". Lagipun gerai-gerai kat sini semuanya bermacam design dan ada unsur penarik. Jom saksikan gerai-gerai terpilih.

 Gerai donut yang pelbagai pilihan
 Hotdog specialist!!  macam-macam jenis hot dog
 Gerai baby Face!! jual apa ye?
 Gerai ni macam kurang peminat je!!
 Instant Food!! Elmo pun boleh dimakan?
Curry Rice From Chef Spiderman!!

24 comment on Gerai Pilihan Di Universal Studio Japan :

iN said... on 08 April, 2012

hmpeh la pakcik ni
gue mmg tgh lapa ni
tp mlm2 ni mls lak nk mkn...
Hahahhaha

mie said... on 08 April, 2012

gue tau..
makan malam2 ni best nya..
ahahaaa

Puan Kutu said... on 08 April, 2012

memang semua gerai nampak menarik dekorasinya.lu camnie bkn sbb makanan sedap,pegi beli sbb terpikat dengan gerai..

mie said... on 08 April, 2012

itu la...
tangkap gambar sudah..
xyah susah2 nak beli
hehee

pipoq said... on 08 April, 2012

kawai owh elmo tu..hehehe

mie said... on 08 April, 2012

kawaii sangat..
hahahaa

yastro said... on 08 April, 2012

Alamak aihh...betul2 colourfull la life derang kt sanaa...

tehr said... on 08 April, 2012

memang sungguh ceria
harap2 poket juga akan ceria sama
Hehe

APAN said... on 08 April, 2012

jauh melancong gayanya nih...bes tengok gambo2 tu.kena ada bajet besar nih :)

mie said... on 08 April, 2012

yastro!!
itulah daya penariknya..
ehehee

mie said... on 08 April, 2012

tehr!!
poket kena ceria..
kalo xceria susah juga..
ehehehee

mie said... on 08 April, 2012

apan!!
itu bukan melancong..
kebetulan samapai port berdekatan usj..
heheee

nizamghazi said... on 08 April, 2012

Nampak meriah habis. Hope kalau hujung tahun cuti masih banyak ingat nak melancong ke sana. Nak pergi anime studio dorang pulak

rahman said... on 08 April, 2012

meriah nampaknya tu... gerai comel dan colorful

mie said... on 08 April, 2012

nizamghazi!!
seronok tu..
jangan lepaskan peluang..
ehehehee

mie said... on 08 April, 2012

rahman!!
memang meriah...
kawaaiii kata jepun..
ehehehee

shameel Iskandar said... on 08 April, 2012

salam mie.
study kt japan ke.

mie said... on 08 April, 2012

wasalam....
buakn muda lagi nak study...
just kebetulan ada kat sini..
eheheee

hazfee said... on 09 April, 2012

gerai2 nampak menarik! warna warni gitu

mie said... on 09 April, 2012

itulah daya penariknya..
ehehehee

Mak Lagenda said... on 09 April, 2012

Kena berat poket mai sini nampaknya..pastu siap2 warning kat anak2 kalau mai kat sini jgn mintak yg bukan2..noleh tgk2 jerrr. hahaha

mie said... on 09 April, 2012

kalau nak mudah..
bawa bekalan untuk satu hari...
hehehehee

aReLaN said... on 16 April, 2012

memang kedai menarik tapi satu pon takleh nak makan.leh cuci mata jela masa gi USJ dulu.bawak siap2 bekal dari rumah.hoho

mie said... on 16 April, 2012

betul tu..
bawa bekal pun cukup..
nak kejor main smeua permainan sampai lupa makan..
ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new