Gambar Mascot Comel Di Universal Studio Japan

 Salam 1 Malaysia!!
Dari Namba kita pergi pula Univesal City, Osaka. Hanya mengambil masa 30 minit dengan dua pertukaran keretapi JR Lines. Universal Studio Japan memang antara yang paling terkenal di sini. Ianya adik beradik Universal Studio Singapore.

Kalau masuk disana sepanjang hari, pasti akan bertemu dengan pelbagai mascot Universal Studio Japan. Tapi aku hanya beli "Twilight Pass" saja. Tak sempat nak jumpa ke semuanya. Jom layan mascot USJ dan sila abaikan kadet-kadet ALAM yang comel itu.

 Popeye the sailorman!! 
 Betty Boop the sexy girl!!
 Woody Woodpecker!!
 Snowman!!
Candy Cane!!

32 comment on Gambar Mascot Comel Di Universal Studio Japan :

iN said... on 07 April, 2012

kesian...
Gamba pakcik yg macho xde..
Kesian..kesian...

mie said... on 07 April, 2012

itu la...
gue photographer...
dibuli kadet2 yang comel..
ahhahaaa

lyndadyana said... on 07 April, 2012

besnye g jepon

mie said... on 07 April, 2012

ye ke..
kebetulan saja kat sana..
ehehehee

Bardboo said... on 07 April, 2012

snowman tu sgt gebu!

mie said... on 07 April, 2012

itu sedap je peluk..
ehehheee

tehr said... on 07 April, 2012

ni mahu satu hari tak habis pusing ni
ada kedai makan kat dalam tu, bro?

mie said... on 07 April, 2012

memang xhabis pusing...
ada banyak, tunggu episode akan datang..
ehehhee

Anak Ulu Cheka said... on 07 April, 2012

best dpt jlan2 sana yek

real kartun tu nak jumpa sgt :)

mie said... on 07 April, 2012

real kartun kat malaysia pun ada
api jarang diorang keluarkan..
ehehee

yastro said... on 07 April, 2012

Puas hati dpt round2 kt sana tu bro...bape lama kt sana?

mie said... on 07 April, 2012

xpuas hati la..
xhabis pusing...
1 hari saja...
hehehe

NurMisnan said... on 07 April, 2012

wahhhhh... bestnyer cuti2... tolong kiss untuk popeye boleh.. hik3

ni nanti jgn lupa ole2 utk kiter.. hik3.. gurau2

mie said... on 07 April, 2012

xsempat nak kiss...
betty boop dah panggil2 popeye..
ahahahhaa

~ Cik Azz ~ said... on 07 April, 2012

Si Olive wife kesayangan Popeye takde ke..? Kalau ada dorang 3 beranak lagi comel, kannn... Suka tengok anak dorang tu... hahaha...

zool said... on 07 April, 2012

wah gi Jepun ni bercuti ke belajar ke keje?? sori baru je follow blog ni

mie said... on 07 April, 2012

cik azz!!
mungkin ada, tapi dah sampai lewat petang...
wife dia kena masak nasi..
ehehee

mie said... on 07 April, 2012

zool!!
bekerja sambil bercuti..
hehheee

azura said... on 07 April, 2012

Jepun...wah jauh berjalan ni

mie said... on 07 April, 2012

jauh perjalanan..
luas pandangan...
hehehee

Abu Luqman said... on 07 April, 2012

singgah malam ye

mie said... on 07 April, 2012

singgah2 la selalu..
ehehehee

kulanz said... on 07 April, 2012

Maskot-maskot tu tak kena buli ker bro? :D

mie said... on 07 April, 2012

kena juga..
budak2 main ketuk2 diorang..
ehehheee

kulanz said... on 07 April, 2012

setakat ketuk2 okey lagi.. jangan diorang jadikan kuda tu maskot sudah..hehehe

mie said... on 07 April, 2012

itu xbrape nampak la...
tapi best juga kalo de budak yang mengusik mascot tu..
ehehee

gnesop said... on 08 April, 2012

wah best nyer..
bila boleh gi gak nih.. :)

chii said... on 08 April, 2012

wahh..jeles tul chii tgk org yg dpt g universal ni. x dpt g japan..g yg kat singapore pun jadi la

mie said... on 08 April, 2012

gnesop!!
mana tahu kot2 bulan depan ada rezeki..
ehheehe

mie said... on 08 April, 2012

chii!!
jangan jeles2..
nanti kita pergi yang dekat universal studio singapore pula..
eheheee

ladyrose said... on 06 May, 2012

Yang kat Singapore belum pegi, dah pergi kat Jepun :))

mie said... on 06 May, 2012

jepun lagi dekat dari singapore...
nak tuggu pemandu pelancong singapore bawakan..
ehehehee