Hello Kitty & Daniel Bun Special

 Salam 1 Malaysia!!
Masihkah anda ingat dengan post wordless wednesday #2 ini? Ramai pula yang pesan suruh aku beli Hello Kitty Bun ni. Gerai Hello Kitty ini terdapat di Universal Studio Japan. jangan lepaskan peluang membelinya jika anda ke sana.

Selain "kitty & daniel bun" terdapat juga menu-menu lain di gerai ni. Jom lihat senarai menu Hello Kitty dan "kitty & daniel bun" dalam kotak special. Apa lagi, tempahlah tiket ke Universal Studio Japan, Osaka sekarang.

 Hello Kitty Bun box special
Hello Kitty pork bun with cheese?

34 comment on Hello Kitty & Daniel Bun Special :

Kiera Zainal said... on 19 February, 2012

kalau camni sayang nak makan sebab comel sangat. heee. kalau ade kat malaysia ni mesti sangat laku ok!

mie said... on 19 February, 2012

laku ke?
kena buka cawangan kat malaysia ni..
ehehehee

pipoq said... on 19 February, 2012

bahaya kalo anak aku nampak ni..ahahaha..

mie said... on 19 February, 2012

err...
kena bagi nampak ni..
ehhee

nizamghazi said... on 19 February, 2012

Hello Kitty suatu brand yang berpengaruh tak kira peringkat umur, lelaki or perempuan.

Tak sangka dorang buat bun Hello Kitty ni. Sangat kreatif.

Nak pergi beli jauh sangat. Ngidam ajelah di sini ;)

mie said... on 19 February, 2012

mengidam susah tu...
boleh kumpul duit...
ehehheee

Amirez said... on 19 February, 2012

kecik2 dulu suka tengok kartun hello kitty kat NTV7. comel je. bun ni pun kalau beli tak sanggup nak makan agaknya hehe

mie said... on 19 February, 2012

Rugi la kalo xmakann
Mahal tu. Hehehe

zool said... on 19 February, 2012

memang comel. kalau aku kaya memang buka cawangan kat sini.. Ramai pompuan comel2 dtg.. sambil meniaga boleh mengurat sekali. hahaha

cik najiha said... on 19 February, 2012

wah nampak sedap nie. nak order satu, tapi mie blanja yea :D

Mr PenyuBiru said... on 19 February, 2012

pembuat bun atau pau kat sini boleh tiru idea ni. tentu ramai kanak2 berselera nak makan.

errr..yg kat Jepun tu halal ke tak? was was dibuatnya.

mie said... on 19 February, 2012

zool!!
moga cepat2 kaya dan perolehi awek2 yang cun melecun..
eheheheeee

mie said... on 19 February, 2012

najiha!!
order boleh tapi xtau nak beli atau x...
cuba tengok menunya..
eheehhee

mie said... on 19 February, 2012

penyubiru!!
idea menarik kan...
tapi tengok menu dah boleh tahu halal haramnya..
ehehehee

khairunnisa ♥ said... on 19 February, 2012

comelnya. setakat ni ada sarung bantal Hello Kitty je. hik3x..

mie said... on 19 February, 2012

ye ke...
bahaya ni, nanti disimpan buat pekasam..
ehehheee

Benjy said... on 19 February, 2012

Pastikan yang halal Broo ... :D

mie said... on 20 February, 2012

semestinya...
huhuhu

rahman said... on 20 February, 2012

jepun..jauh tu

mie said... on 20 February, 2012

jauh kalau berenang..
cuba naik flight, rasa dekat je..
eheheheee

~ariFFin~ said... on 20 February, 2012

whoa..sangat suweettt la semua nie

iN said... on 20 February, 2012

pink sangat hello kitty ni...
kalau domo gue suke la..
baru gangster...
hahahahahahaha

mie said... on 20 February, 2012

ariffin!!
memang sweet dan comel..
eehhheee

mie said... on 20 February, 2012

ubie!!
pink la menarik..
tergoda tau...
ahahahaaa

L said... on 20 February, 2012

smpai biler2 L xkn beli.. hahhahaha... dah xpenah smpai...

jom baca sebentar..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/02/menyekutukan-allah.html

Jobless Girl said... on 20 February, 2012

Cutenya.

mie said... on 21 February, 2012

L!!
insyalllah, kalau ada rezeki sampai la..
ehehheee

mie said... on 21 February, 2012

jobless girl!!
memang cute...
ehehheh

chii said... on 22 February, 2012

comelnya..rasanya chii x sampai ati plak nak mkn..
jauh plak..kalo ada kat sini kan best

mie said... on 22 February, 2012

itu la, kalo dekat mesti laku ni..
ehehehee

aLya maNip said... on 24 February, 2012

comel sangat..x smpai hati nk makan..hihi

mie said... on 25 February, 2012

uiihh!!
basi la kalo makan...
hhehehe

Syamil said... on 02 March, 2012

best gak ni
http://online-perfume.blogspot.com/

mie said... on 05 March, 2012

memang best..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new