Coklat Percuma Dari Cik Puan Ubie

 Salam 1 Malaysia!!
Posto!! posto!! Ada bungkusan untuk Encik Mie yang kacak. Tiba-tiba dapat coklat pula padahal tengah dalam zon "diet". hahaha!! Sudah dapat percuma, pantang kalau tak diterima. Terima kasih Cik Puan Ubie atas kiriman ini tetapi hasil ciptaan HeartOfUs.

Ok!! kepada sesiapa yang teringin atau mengidam nak rasa coklat handmade ni, boleh menempah di HeartOfUs facebook. Pelbagai corak dan boleh juga cadangkan konsep pilihan sendiri. Apapun, yang penting owner HeartOfUs berasal dari Bandaraya Yan, Kedah. Mari kita makan coklat bersama-sama.

 Tak sempat nak tangkap gambar, sudah ada yang merasa.
 4 jenis coklat dan pelbagai perisa
 Coklat oh coklat!! cair lah di mulut
Daun berperisa pudina
 Ini buah apa ye?
 Strawberi berperisa strawberi. aiiikk!!
 Kerang berperisa coklat
Ini yang Cik Puan Ubie dapat!! Kotak pun boleh makan. Ini tidak adil!!

22 comment on Coklat Percuma Dari Cik Puan Ubie :

666skywalker666 said... on 31 March, 2012

Wahhh~~ Nak satu.. :p

mie said... on 31 March, 2012

jemput la...
kalo nak banyak boleh tempah..
hehhehee

iN said... on 31 March, 2012

Org diet x boleh dpt coklat yg kotak tuh...
X elok utk kesihatan...
Hahahahahahahhaahahah

tehr said... on 31 March, 2012

kotak pun boleh dimakan?
Memang dah sangat bagus tu

mie said... on 31 March, 2012

ubie!!
xelok untuk kesihatan..
tapi elok untuk tumbesaran..
ahahhaa

mie said... on 31 March, 2012

tehr!!
itu la, xyah susah nak cari tong sampah..
habis licin di makan..
eehehehee

peace289 said... on 31 March, 2012

sodap nih...huhu

mie said... on 31 March, 2012

sodap jangan lupa tempah ye..
heheheee

chii said... on 31 March, 2012

sayangnya nk mkn..da la cantik >__<

azura said... on 31 March, 2012

betul kata chii sayang nak makan coklat cantik2 ni...tapi menyelerakan

pipoq said... on 31 March, 2012

macam sedap..

mie said... on 31 March, 2012

chii!!
rugi xmakan...
masuk dalam mulut dah hilang cantiknya..
eheheee

mie said... on 31 March, 2012

azura!!
memang menyelerakan...
sekali kunyah nak lagi..
heheheee

mie said... on 31 March, 2012

pipoq!!
memang sedap pun..
try la, hehehee

redlomo said... on 31 March, 2012

mcm sedapnya.. nak rasa satu...

mie said... on 31 March, 2012

nak ke?
tinggal dua je lagi ni...
datang la sini..
hahaaa

Iza Teratak Usang said... on 31 March, 2012

Assalam..
Bandaraya Yan? Terkezut dengar. Dah jadi bandaraya ke? tempat sendiri pun ku dah tak tau.huhu...sedaerah la nampaknya..
Sedap coklat tu...

mie said... on 31 March, 2012

ye ke,
satu daerah rupanya...
bandaraya dalam mimpi je,
hehehee

Ibu Mifzal Arsyad said... on 01 April, 2012

wah...lazatnya..best la dpt percuma lak tuh..

mie said... on 01 April, 2012

itu la...
percuma tu yang paling best..
tambahan pula coklatnya sedap..
ehehehee

Yas y said... on 02 April, 2012

Nampak cam sodap je cokelat tue...beruntung bebeno le sape yg dapek tuuu....

mie said... on 02 April, 2012

memang sedap!!
dapat free..
lagi sedap la..
ehheheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new