Gambar & Keputusan Formula One Grand Prix Malaysia 2011

Salam 1 Malaysia!! Formula One Grand Prix Malaysia telah melabuhkan tirainya. Teruja sedikit datang Sepang International Circuit ni. Pertama kali datang tengok F1, banyak benda yang tak dijangka. Yang itu kita cerita kemudian.

Untuk kali ini, mari kita saksikan gambar dan keputusan Formula One Grand Prix Malaysia 2011. Tahun depan, pasti tidak akan lepaskan peluang menyaksikan F1 lagi. Ada sesiapa mahu sponsor pula?

Keputusan Formula 1 Grand Prix Malaysia 2011 [Top 10]

1. Sebastian Vettel (Red Bull)
2. Jenson Button (McLaren)
3. Nick Heidfeld (Lotus Renault)
4. Mark Webber (Red Bull)
5. Felipe Massa (Ferrari)
6. Fernando Alonso (Ferrari)
7. Lewis Hamilton (McLaren)
8. Kamui Kobayashi (Sauber)
9. Michael Schumacher (Mercedes GP)
10. Paul de Resta (Force India)

 Harga tiket F1 Grand Prix 2011!! RM0.00










60 comment on Gambar & Keputusan Formula One Grand Prix Malaysia 2011 :

MR. SYAH said... on 12 April, 2011

WAH MESTI BEST TENGOK LIVEKAN..

iekabean said... on 12 April, 2011

wahhhh! berapa depan tempat pakcik nih?? Pakcik kapan balik kedah.. Ieka follow~

zahidah dihaz said... on 12 April, 2011

bestnya....

cik mie, saya punya blog dah pindah ke domain sendiri....jemput singgah...


New Entry: Mr Ho Cupcake

Bro Framestone said... on 12 April, 2011

bro sampai la nie xpernah nk tgk live.. kecuali di depan tv

Prince Halilintar said... on 12 April, 2011

puas ati punya lah kan dpt tgk live..team ko sokong mng x mie?hehe

M a W a D D a H said... on 12 April, 2011

apa cerita yg xdijangka tu...xsabar nak tahu...

syok la die leh tgk f1 depan2...huhu

pipoq said... on 12 April, 2011

ko dapat gambor ekslusif camni ko duduk tepi trek ye ?

kalo tak pun mesti kamera mahal giler

hehehe

zamdotcom said... on 12 April, 2011

bestnya dpt tgk live..berapa harga tiket bro?

p/s: xpernah tgk F1 live

MAPPIAU said... on 12 April, 2011

takpelah lenkali kalo ade lagi konpem akak tunggu ko blanje tiket lagi hahahaha

nurkaloi said... on 12 April, 2011

ape ni abg mie
hahah kete yer nmpak
hahah kaloi nak pkwe laa

kekekek

Benjy said... on 12 April, 2011

Nengok live tu memang seronok ... alahai fernando alonso dah down dahh ! sebenarnya saya peminatnya semasa dia masih direnult ... sekarang ni dah doen pula ...

Mr PenyuBiru said... on 12 April, 2011

dulu masa bujang² duk umah sewa, syok aa layan F1 sebab ade geng kan..skang..dah tak follow dah..

mie said... on 12 April, 2011

syah!!
mesti la best..
datang la tengok lain kali..
eheheeee

mie said... on 12 April, 2011

ieka!!
depan, xdepan mana pun..
heheheee

mie said... on 12 April, 2011

dihaz!!
memang best...
tahniah atas domain sendiri..
eheehee

mie said... on 12 April, 2011

bro!!
ini pun 1st time dapat tengok..
eheheee

mie said... on 12 April, 2011

halilintar!!
hampir menang...
tapi feveret driver kena penalties la pula..

mie said... on 12 April, 2011

mawaddah!!
banyak cerita tu...
mesti la seronok...
heheheee

mie said... on 12 April, 2011

pipoq!!
xde la betul2 tepi trek...
camera pun xde la mahal...
eheheee

mie said... on 12 April, 2011

zam!!
memang best, harga tiket seperti tertera pada gambar berikut..
heheee

mie said... on 12 April, 2011

mappiau!!
sanggup tunggu ke?
lama lagi tu.. heheee

mie said... on 12 April, 2011

nurkaloi!!
pakwe xde, gambar awek litar ada la..
ehehheeee

mie said... on 12 April, 2011

benjy!!!
itu la, driver feveret gue pun dah down..
hehehehhee

mie said... on 12 April, 2011

penyubiru!!
ye ke, nasib baik masih bujang..
eheheee

tehr said... on 12 April, 2011

mesti sakit telinga dengar deru enjin
hehe

[sebenarnya aku jeles ni]

mie said... on 12 April, 2011

memang sakit telinga...
kes sebab malas nak beli ear plug yang harga 5 sen dijual dengan harga RM5..
hehehe

KUREKURE COMEL said... on 12 April, 2011

knape MS tak menang...dulu kan dia terer....huhuhu...

[p@kcikLie] : [ mamaDiana] said... on 12 April, 2011

tak penah lg merasakan keseronokan berada di sekitar litar F1...mau jgk la try sekali nt..harap tercapai impian sy...

@PkLie

khairunnisa ♥ said... on 12 April, 2011

*jelaes lagi*

bestnya dapat pi tengok ^_^

IMANSHAH said... on 12 April, 2011

hampa..alonso please

mie said... on 12 April, 2011

kurekure!!
zaman MS dah habis..
ramai pelumba baru sekarang

mie said... on 12 April, 2011

pakciklie!!
harap tercapai untuk tahun depan..
ehehhee

mie said... on 12 April, 2011

khairunnisa!!
jangan jeles..
nanti makin muda.. hehehe

mie said... on 12 April, 2011

imanshah!!
maybe alonso akan cuba lagi..
eheehhee

Siti Nurhayati Dollah said... on 12 April, 2011

Mie, telinga okay lagi ke tak hehe. Cantiklah gambar, ye ke bukan kamera mahal ni :P

puteri ain said... on 12 April, 2011

nice pictures mie :)

fiezah91 said... on 12 April, 2011

wah wah! best tu dpt tgk live.. hehehe.. eh?? best x ni?hahaha

Sharinginfoz said... on 12 April, 2011

Seronok betul dapat pergi tengok live

nelly said... on 12 April, 2011

wah ..bestnya !!!!

aiseh ..rugi tak pergi !!

mie said... on 12 April, 2011

siti!!
telinga dah makin ok...
mana mampu nak ada kamera mahal2..
eheheheh

mie said... on 12 April, 2011

puteri ain!!
thankz, itu je dapat diambil..
eheheee

mie said... on 12 April, 2011

fiezah!!
mesti la best..
ehehehee

mie said... on 12 April, 2011

sharinginfoz!!
memang seronok..
ehehehee

mie said... on 12 April, 2011

nelly!!
lain kali pergi la..
ehehehee

amny said... on 13 April, 2011

pergi xajak pon...T__T

mie said... on 13 April, 2011

nak kena ajak ke?
ingatkan xminat..
ehehehee

arep_lockermonth said... on 13 April, 2011

ermm,.,,,x minat la..bosan lau pergi tempat lumbe lumbe nih..huahahahah~

Ismail N said... on 13 April, 2011

Errr jelesnya kawe tak dapat tgk LIVE kat Sepang. Lemahnya tengok keta Mercedes slow giler... Tension Shumey duduk dalam keta tu. :D

mie said... on 13 April, 2011

arep!!
depend la, ada yang suka..
ada yang suka hibura je..
eeheheh

mie said... on 13 April, 2011

Ismail!!
xde rezeki schumacer tu..
eheheehe

blog ini masih belum memerlukan tagline said... on 13 April, 2011

WAh best tu dapat tengok hihi.
Dah pasang angan satu hari nak tengok kat sana hihi.

mie said... on 13 April, 2011

insyallah..
angan2 tu akan jadi kenyataan..
eehehee

aLya maNip said... on 13 April, 2011

ishh..ta penah tahu pasal f1..lagi2 sape bawak kete tu..haha

mie said... on 13 April, 2011

xpe, lain kali amek tau la..
heheheeee

MAPPIAU said... on 13 April, 2011

freee punye pasal sanggup!! hahahaaaaa

mie said... on 13 April, 2011

uihh!!
yang nak bagi free tu xsanggup..
eheheheee

arep_lockermonth said... on 14 April, 2011

mie..aku tag kau!!

arepnakbebel: 1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY || JIWA KACAU

mie said... on 14 April, 2011

insyallah kalo sempat gue buat,....
ehehehee

arep_lockermonth said... on 14 April, 2011

olite olite!!aku tag je!!kalau kau malas nk wat pon..tape!!hee~

mie said... on 14 April, 2011

ok!!
thankz, tag tu tanda ingat kat gue..
eheheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new