Kemasukkan Dan Majlis Konvokesyen Akademi Laut Malaysia 2012

 Salam 1 Malaysia!!
Tahniah buat kadet-kadet Akademi Laut Malaysia yang telah berjaya menamatkan pengajian mereka. Tiba-tiba berasa "dengki" sedikit. Zaman aku tamat pengajian, tak ada pun konvokesyen macam ni. Tambahan pula dengan uniform baru. Memang nampak smart!! credit to Facebook ALAM untuk semua gambar Konvokesyen ALAM ke-104.

Keputusan SPM 2011 baru saja diumumkan. Bagi yang berminat untuk menyertai "cadetship Sponsorship Programme", jangan lepaskan peluang ini. Tarikh akhir adalah sebelum 5 April 2012. Untuk maklumat lanjut, boleh melawat website ALAM [www. alam.edu.my]. Mari kita saksikan Majlis Konvokesyen ALAM







20 comment on Kemasukkan Dan Majlis Konvokesyen Akademi Laut Malaysia 2012 :

redlomo said... on 27 March, 2012

meriah sungguh best kalau boleh berpakaian mcm 2...

mie said... on 27 March, 2012

mesti la...
kena ada perasaan bangga sikit..
ehehehee

tehr said... on 27 March, 2012

aku suka tengok seragam putih ni
nampak memang kemas
segak sangat

mie said... on 27 March, 2012

memang segak..
naka jaganya yang susah..
ehehehee

puanbee said... on 27 March, 2012

bestnyaa.. suka tengok sergam putih n disiplin tu ..

dulu saya memang tk nak masuk apa2 program yg melibatkan kawad ni , tk reti hahaha ...

madammondoq said... on 27 March, 2012

wah.. u tentera laut ke??

mie said... on 27 March, 2012

puanbee!!
ye ke, putih itu suci...
rugi xmasuk apa2...
ehehhee

mie said... on 27 March, 2012

madammondoq!!!
bukan tentera laut la..
hnyalah seafarer...
ehehehee

yastro said... on 27 March, 2012

Adik ipar saya dah berhenti dr jd admin kapal MISC selepas kawen...hehehe tak sangguppp!!!:)

mie said... on 27 March, 2012

admin tu biasa je...
just masuk time keje..
kitaorang dari study lagi..
ehehheee

pipoq said... on 27 March, 2012

aku nak masuk jugak boleh ? ahahaha..bahagian kitchen punya..

iN said... on 27 March, 2012

sayang betul...
xde gamba pakcik yg ensem tersesat kt sini...
hahahahahhahaha

chii said... on 27 March, 2012

pergh...smart seh..

anak sedara kwn chii masuk alam gak..2 org..tp xtau dorang da abih ke lum

mie said... on 27 March, 2012

pipoq!!
boleh, sangat2 dialukan...
nak order chicken chop boleh> heheee

mie said... on 27 March, 2012

ubie!!
orang dah hensem xperlu kan publisiti..
ahhaaaaa

mie said... on 27 March, 2012

chii!!
memang smart....
ye ke, tunggu anak chii plak join lepas ni..
ehehehe

aLya maNip said... on 27 March, 2012

suke tengok uniform putih tp xde jodoh kot nak pakai..hihi

mie said... on 27 March, 2012

boleh..
beli pastu pakai je..
eheheheee

Anonymous said... on 02 January, 2013

mcm mne nak masuk sane..

mie said... on 02 January, 2013

tunggu je iklan dalam surat khabar..
ataupun di laman web ALAM..
ehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new