Malaysia Grand Prix Concert RAIN Live

 Salam 1 Malaysia!! Keputusan F1 Grand Prix Malaysia 2011 sudah diketahui. Alang-alang dapat ada tiket Formula One, dengan automatiknya dapat join Konsert Rain di Sepang. Memang tak dinafikan, ramai yang hadir terutamanya peminat Kpop.

Konsert dimulai dengan catwalk finalist Ford Model yang tergeliat pinggang. Diikuti pula dengan persembahan Joe Flizzow, Altimet dan SonaOne. Dominic Lau dari E! News mengacarakan konsert kali ini. Akhirnya, muncul juga Rain di pentas.

Hanya sekejap saja aku saksikan konsert tu. Tak boleh lama-lama join konsert yang sampai terlampau fanatik. Tuala Rain lap peluk di celah ketiak pun direbut-rebut. Bahaya juga kalau terlampau fanatik tu. Sudah la kamera DSLR tak boleh bawa masuk. Leceh juga konsert ni!!

 Kipas Promotion Air Asia & Rain
T-Shirt Concert Rain Percuma
 Sebahagian awek litar Sepang
 Permainan yang turut ada di Sepang International Circuit
Antara Kereta F1 yang dipamerkan

42 comment on Malaysia Grand Prix Concert RAIN Live :

iekabean said... on 13 April, 2011

wallla pakcik Rainnnn!!!!!!!

mie said... on 13 April, 2011

mana hujan la,
panas terik ni..
ahahhaaaa

Prince Halilintar said... on 13 April, 2011

rain ni perempuan msia mmg fanatik gak gan die...terutama yg gile tgk cite korea la kan..hee

mie said... on 13 April, 2011

itu la, gue gilakan juga citer korea..
tapi x la sampai tergila2 kan peluh pelakon korea..
ehehheeee

nurkaloi said... on 13 April, 2011

walaupun rain jatuhkan talak 3 kat kaloi
tp kaloi tetap suke kat dyer

wahahahahah
renang laju-laju

MAPPIAU said... on 13 April, 2011

phewww seb baik rain bukak ex boipren gue hahahahaa (perahsantan :P)

mie said... on 13 April, 2011

nurkaloi!!
tu dia, sampai bertalak2..
heheheee

mie said... on 13 April, 2011

mappiau!!
eh, repot nanti..
ahahahaaaaa

nabilah_2908 said... on 13 April, 2011

eeeeeuuu..

sungguh ka tuala yg dia lap2 peluh tu pun org berebut...ish..ish..ish...

kot yer pun minat...tok sah la fanatik sngt...

jom ke APA KATA HATI pulak ;
BLOG REVIEW : LIFE 101

mie said... on 13 April, 2011

itu la,
lepas aksi tu, terus blah je...
xselera nak tengok konsert dengan peminat camtu.. hehee

oranglidi said... on 13 April, 2011

yurk!! agak2 la jugak...tuala lepas lap peluh tu....

kenapalah rain tak bawa mblaq sekali....



New Entry: MENGIDAM | JANGAN DITURUTKAN NAFSU

mie said... on 13 April, 2011

itu la..
mblaq tu mende? hehehee

nurkaloi said... on 13 April, 2011

HEHEH bro mie
nk tolong jwb
mblaq uh anak didik si rain ni

group singer heheheheh
*gile korea*

mie said... on 13 April, 2011

ooo, nasib baik ada tolong jawab...
kalau x, jenuh pikior..
memang gile korea ni..
eeheheheee

sop said... on 13 April, 2011

Dah lama x tgk konsert live. Hububu

mie said... on 13 April, 2011

tgk kat tv pun ok..
live rasa xbest la pula..
eheheee

khairunnisa ♥ said... on 13 April, 2011

oh Rain.. baru je tengok cte full house hari tu ^_^

kebetulan hari ni pun Rain (hujan)

woh, sempat amik gambar awek Sepang ^_^

mie said... on 13 April, 2011

opss!!
sini pun hujan sikit...
awek speang kena ambil..
penyeri tu, hehehee

Nadia Mashuri said... on 13 April, 2011

best nya..
=)

mie said... on 13 April, 2011

apa yang best?
ehheheeee

MR. SYAH said... on 13 April, 2011

hahah.. mmg terlampau sampai tuala ketiak pun nk.. fuh tk prnh tgk konsert mcm ni..

mie said... on 13 April, 2011

xyah la tengok..
naik rimas je....
baik tgk konsert maher zain..
eheheee

puteri ain said... on 13 April, 2011

kat hostel , girls ramai nak g tgk rain...bukan nak tgk lumba kereta..hehe

NOOR FATIN said... on 13 April, 2011

rain? yg dalam iklan 'hye, nama saya rain' tu ke? hehehe xkenal la. tapi awek litar tu seksi sungguh :P

amny said... on 13 April, 2011

rainnn!!!nak pegiii..huhkhkukk..sedihh...

mie said... on 13 April, 2011

puteri ain!!
ye ke, alang2 tengok kereta boleh tengok rain..
hehehe

mie said... on 13 April, 2011

fatin!!
hujan dari korea..
awek litar kena seksi, hahaaaaa

mie said... on 13 April, 2011

amny!!
dah habis...
kat malaysia ada rain juga...
hahhaaa

Benjy said... on 14 April, 2011

Peminat fanatik RAIN ni dah tahap serius ni nampaknya ... tetapi itulah manusia kita berbeza diantara satu ngan lain ... mungkin yang fanatik tu bahagian dengan cara mereka ... harap2 kita tak jadi macam tu ...

Wahh !!! baro gambar awek2 litar tu memikat betul lah ... sungguh mengancam minda dan perasaan ... harap mereka juga bahagia dengan cara mereka ...

permainan tu free ka kalau nak nak main ? atau kena masuk token .. ?

Janji semua yang hadir bahagia dan gembira ... (bahagia dan gembira perlu juga batas-batasnya)

asybedazzle said... on 14 April, 2011

dia kena tmbah dekat flyer tu : opening act by ford model yg tergeliat pinggang. hahaha. baru lg rmai org dtg :D

nelly said... on 14 April, 2011

jeles2 !!

mie said... on 14 April, 2011

benjy!!
peminat rain dengan gayanya...
awek litar dengan seksanya...
mainan disana pasti dibayar...
batas kita juga harus dijaga..
eheheee

mie said... on 14 April, 2011

asybedazzle!!
tapi sokongan ford model kurang..
sorakan rain je yang lebih..
eheheee

mie said... on 14 April, 2011

nelyy!!
jangan jeles..
ehehehee

Siti Nurhayati Dollah said... on 14 April, 2011

Agak-agaklah kalau nak fanatik pun. Bekas peluh ketiak pun mahu kah? huhu


*Teringat lagu tadika "Rain-rain go away, come again another day"

mie said... on 14 April, 2011

itu la..
dah terlampau fanatik..
xdapat la den nak menolong..
ehehee

decrewz said... on 14 April, 2011

Org ramai lebih bersorak tuk rain dari F1..he3

mie said... on 14 April, 2011

jeritan F1 xkedengaran...
enjin bunyi terlalu kuat..
eheheheee

tehr said... on 14 April, 2011

'Ford Model yang tergeliat pinggang' ni macam mana ni, mie?
hehe

mie said... on 14 April, 2011

aksi catwalk bakal international model...
hehehee

Ismail N said... on 15 April, 2011

paham ke peminat2 fanatik Rain tu bhs korea? Gasak aje la kan? Orgnya pun hesem mcm kawe masa muda remaja dulu... so sure awek2 la ni yg ramai minat. BF ikut aje temankan..
Tapi tgk video dia, menari mmg dasyat.. tapi lagu tu biasa2 lah. Tak ler hebat sangat.
Tuala lap ketiak tu sapa yg dapat? Sure awek la jugak tu..

mie said... on 15 April, 2011

itu xpenting..
bagi diorang rupa pun dah cukup..
gue pun xtau sapa dapat tuala tu..
ehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new