Memenangi Tiket Animal World Safari Melaka


 Salam 1 Malaysia!! Sejak rajin join contest ni, banyak pula "luck" yang datang. Mula-mula dapat tiket Lost World Tambun. Selepas tu, tiket menyaksikan EPL Masters Football Malaysia Cup. Kali ini pula, menang tiket Animal World Safari, Melaka.

A'Famosa Animal World Safari, Melaka memang belum pernah di kunjungi. Terasa ingin saja dikunjungi. Terima kasih buat majalah Apartmen Impiana kerana memilih aku sebagai salah seorang pemenangnya. Adakah anda salah seorang?

Tapi peraduan majalah Apartmen Impiana kali ini, tidak boleh di sertai ke semuanya. Bayangkan borang peraduan diletakkan dalam helaian bersama. Jadio terpaksa memilih peraduan yang hendak disertai. Harap majalah Apartmen Impiana prihatin dengan isu ini.



66 comment on Memenangi Tiket Animal World Safari Melaka :

SoLy SoLicious said... on 24 March, 2011

waahh,... bestnye :)

aLya maNip said... on 24 March, 2011

waa...bila nak share luck nie?heeee

mie said... on 24 March, 2011

soly!!
itu yang best nya..
bila usaha segalanya terhasil..
eheheee

mie said... on 24 March, 2011

alya!!
boleh share ke luck ni?
heheheeee

papabear said... on 24 March, 2011

company ada buat family day kat a famosa bulan april nanti.. tidur sana satu malam.. and congrats to you!

mie said... on 24 March, 2011

best la ada company macam tu..
sama2 kita terjah sana..
eheheee

Nur Naimah Nashreen said... on 24 March, 2011

wahhh . nak nak . aritu nak pegy tapi ta jadi . huu

ika said... on 24 March, 2011

haish , asyik menang je ! x aci ! :p

mie said... on 24 March, 2011

nekmah!!!
sok lusa boleh pergi la..
bagi la org jauh pergi dulu..
heheeee

mie said... on 24 March, 2011

ika!!!
terlebih luck sejak akhir2 ni..
ehehheee

Nadia Mashuri said... on 24 March, 2011

wah..
menang lagi..
best betul..
tahniah ya..

iN said... on 24 March, 2011

wah...tahniah2...
tp...
buley pegi ke????bkn dh nk naek kapal ke?????

mie said... on 24 March, 2011

nadia!!
thankz, memang best..
eheheee

mie said... on 24 March, 2011

ubie!!
ye ke? gue dah naik kapal ke?
hahahaaaa

iN said... on 25 March, 2011

gue taip dh nk naek...bkn dh naek...
lalallalalalalalala

mie said... on 25 March, 2011

eh, dah nak naik ke?
pesal gue xtau.. ahhaaaa

Yastro said... on 25 March, 2011

Tahniah mie...jauh perjalanan tu nanti....dr Kedah kan?

Raji berkata said... on 25 March, 2011

boleh guna utk night safari tak?
dgr cter kt melaka punya ad gak night safari ;D

mie said... on 25 March, 2011

yastro!!
itu la, tunggu pergi kl baru la rasa dekat..
eheheee

mie said... on 25 March, 2011

raji!!
ye ke? nanti kena try tanya dulu..
eheheee

miss nina said... on 25 March, 2011

tahniah mie.
tiket2 bercuti :)

mie said... on 25 March, 2011

thankz...
ntah dapat pergi atau tidak..
ehehee

MAPPIAU said... on 25 March, 2011

wohaaa!! murahnye rezeki ko dik alhamdulillah :)

akak tak penah lagi ade luck untuk menang mane2 kontest..tsk

ni yang nak suruh papairfan buat contest pastu akak yang join haaaaa konpem gue menang!!!!(wajib menang okeh tak menang siap la papairfan akekeke :P)

ahahahaha :P

nora said... on 25 March, 2011

menyampahhh
asal aku join tak penah menang
menyampahhhh (10jutakali)

ENTRY HOT : Beku

arep_lockermonth said... on 25 March, 2011

bestnye!!huhu

arepnakbebel: bintang ku malap!kenapa ek?

Prince Halilintar said... on 25 March, 2011

tahniah bro..bertuah je ko kan..enjoy kat sana nanti..

mr.syazwan said... on 25 March, 2011

tahniah

=_=

nabilah_2908 said... on 25 March, 2011

seronoknya...sy tkpernh menang macam ni..huhuhu...

jom ke APA KATA HATI pulak ;
RAISYA IMAAN TIHANEE

mie said... on 25 March, 2011

mappiau!!
ye ke, mana tau kot2 boleh menang...
hehehheee

mie said... on 25 March, 2011

nora!!
kena join banyak kali..
baru boleh menang..
ehehehee

mie said... on 25 March, 2011

arep!!!
memang best...
ehhehehee

mie said... on 25 March, 2011

halilintar!!
tengah bertuah ni...
enjoy je..
eheheheeee

mie said... on 25 March, 2011

syazwan!!
thankz, hehehehe

mie said... on 25 March, 2011

nabilah!!
try dulu, mana tau kot2 menang..
ehehheee

mR.sYaH said... on 25 March, 2011

wah.. untung giler.. tahniah3..

mie said... on 25 March, 2011

bukan slalu dapat keuntungan begini..
ehehehee

Cheqna said... on 25 March, 2011

tahniah, saya tak masuk peraduan sebab takut menang, kesian orang lain..hehehe

:-)

zahidah dihaz said... on 25 March, 2011

wah..memang bertuahnya...

out: harus saya cerewet pilih kasut...

cik mie masuk blog saya tadi ada malware ke tak? ada orang bagi email bagitau blog saya ada malware...huhuhuh


New Entry: Heel: Harus aku cerewet

mie said... on 25 March, 2011

cheqna!!
nasib baik x join..
kalo x, gue xleh menang..
ehehee

mie said... on 25 March, 2011

dihaz!!
sesekali bertuah..
ada malware juga la...
huhuhuhu

suri said... on 25 March, 2011

bestnya hee...mmg tuan rumah suka joit peraduans ana sni ;)

mie said... on 25 March, 2011

sekadar mengisi masa lapang saja..
eheheheee

zahidah dihaz said... on 25 March, 2011

ye ke? boleh tak tolong try masuk balik..masih ada tak? huhuhu

mie said... on 25 March, 2011

ada lagi...
kalau masuk guna chrome memang de mallware...

zahidah dihaz said... on 25 March, 2011

owh...ye? hurm...saya pakai firefox ok je...thank...

mie said... on 25 March, 2011

ooo..
ur welcome...

NICK IRFAN said... on 25 March, 2011

wah! best tu!!!

mie said... on 25 March, 2011

memang best!!
xsabar nk pergi.. hihi

puteri ain said... on 25 March, 2011

bestnya ! bertuah betul :)

Amirrah Zawani said... on 25 March, 2011

wahhh bertuah sungguh.. tahniah yeaaaa ;D

tehr said... on 25 March, 2011

wah, bulan mac ni kira bulan bertuah la ya?
tahniah, mie

mie said... on 25 March, 2011

puteri ain!!
bukan selalu tuahnya datang..
eheheee

mie said... on 25 March, 2011

amirrah!!
thankz, sesekali je..
eheheee

mie said... on 25 March, 2011

tehr!!
itu la, x sangka pula ada tuahnya..
eheheeee

Mr PenyuBiru said... on 25 March, 2011

dari dulu lagi borang peraduan tu diorang buat depan belakang.maknanya supaya kita tak bolot seme kut.hehe

aku dah lama nak sertai peraduan tu.tangguh tangguh,last last expired.haha

mie said... on 25 March, 2011

itu la...
kena pilih yang aman yakin menang la...
eheheeeee

TheFusionTea said... on 25 March, 2011

Aslkum, Alhamdulillah, nak aura murah rezeki dari adik lah.

mie said... on 25 March, 2011

waalaikumsalam..
xde aura apa2 pun..
cuma mencuba..
eheheee

Dila Halim said... on 25 March, 2011

wahh sgt bertuah ni.
patut menuntut ilmu untuk kegunaan d msa lapang.HEHE

mie said... on 25 March, 2011

opss!!
tuah seketika je ni..
tapi nak menuntut ilmu kena belanja dulu..
eheheheee

Dila Halim said... on 26 March, 2011

haha darah tgh manis mmglah brtuah.kenduri jgn lupa jmpt nnt ! HAHA
ceit mna aci asyk kena belanja.lg afdal kalau kezen2 yg kecik dibelanja.tehee !

mie said... on 26 March, 2011

ceh!! ke situ plak..
darah manis ni bahaya..
takut drakula datang pula..
eheheeee

Wan Gerrard said... on 26 March, 2011

best gak nak menang~

mie said... on 26 March, 2011

boleh, cuba je mana2 penyertaan..
kalau ada rezeki...
menang la, hehee

Rie said... on 29 March, 2011

alhamdulillah
mmg murah sungguh rezki hang skrg ni
tmpang gembira :)

mie said... on 29 March, 2011

itu la...
tengah murah rezeki..
itu yang mencuba..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new