Dapatkan 5 Tiket Lost World Of Tambun Secara Percuma

 Salam 1 Malaysia!! Siapa sudah pernah pergi Lost World of Tambun? Berapa harga tiket untuk masuk ke sana? Kini ada cara mudah untuk dapat 5 tiket percuma ke Lost World of Tambun. Hanya menghantar sekeping gambar pelancongan anda sahaja.

Untuk lebih informasi, sila dapatkan Majalah LIBUR di pasaran sekarang. Jika gambar anda terpilih sebagai gambar "Pilihan LIBUR", anda akan memenangi 5 tiket dewasa ke Lost World of Tambun. Jangan lupa dapatkan majalah LIBUR keluaran March!! Nak tahu gambar pilihan LIBUR?

 Majalah LIBUR keluaran March 2011
 Gambar yang memenangi 5 tiket ke Lost World of Tambun
Inilah gambar originalnya

P/A: Nantikan pemenang-pemenang Contest Kisah Pelaut Terlampau Pilihan esok.

70 comment on Dapatkan 5 Tiket Lost World Of Tambun Secara Percuma :

najwa's said... on 02 March, 2011

wah, nak jugak!!

mie said... on 02 March, 2011

cuba la try...
kot2 bertuah juga..
eheheeee

mr.syazwan said... on 02 March, 2011

mie Tambun x berapa syok

da g da..

masuk free lg cos wat research kat sana

bohsan.. baik g Bukit Merah

tpi kalau nak merasa apa slhnya

hehe

mie said... on 02 March, 2011

ye ke!!
xkisah la...
yang penting percuma...
hahahahhaa

papabear said... on 02 March, 2011

tahniah mie!

A.s.t.i.n.a said... on 02 March, 2011

semoga terus beertuahhhhhh

far_east said... on 02 March, 2011

oo dapat tiket free ke tambun ekkk...

not bad lah tambun...

macam mr. syazwan kata tue..

tapi setiap orang keseronokan berbeza..

MAPPIAU said... on 02 March, 2011

wah!! tahniah dik rejeki tuh.
Eh dapat tiket 5 yeh? tu termasuk mamairfan, papairfan dan irfan la kan kan kan kan akekeke :P

arep_lockermonth said... on 02 March, 2011

alamak!! arep nk pergi tambun la weekend nih!! mie lambat la ..hehe

ALHAMDULILLAH!
Segmen: Saya dan Nama Blog
I am number four

nora said... on 02 March, 2011

noa nye ne???

yeay yeay dapat g lost worl of tambun =p

sissyira said... on 02 March, 2011

salammm

hemmm...xpelah tak leh p tenbum pun,,hihi...weekend nak p mandi kat tasik shah alam..boleh main gelungsur juga..heheh

nur ikhyar dee said... on 02 March, 2011

mai satu tiket free!

hehehe

Prince Halilintar said... on 02 March, 2011

wah best3x..xpernah g sana lagi pun..

mie said... on 02 March, 2011

papabear!!
bernasib baik je tu..
eheheheee

mie said... on 02 March, 2011

astina!!
memang sentiasa berharap tuah akan muncul..
eheheee

mie said... on 02 March, 2011

far-east!!
no problem, tiket free tu yang best..
ehehee

mie said... on 02 March, 2011

mappiau!!
memang rezeki, amcam tau2 termasuk skali..
eheheeee

mie said... on 02 March, 2011

arep!!
ye ke, best la dapat bercuti..
gue xpenah sampai lagi..
eheheeee

mie said... on 02 March, 2011

nora!!!!
eh, macam mana boleh terlupa ni..
hahahaaaaa

mie said... on 02 March, 2011

sissyira!!
shah alam ada tasik ye...
baru gue tau..
eheheeee

mie said... on 02 March, 2011

qeat!!!
semua dah cop tiket tu..
eheheeee

mie said... on 02 March, 2011

halilintar!!!
sama la, xpernah juga..
eheghee

KUREKURE COMEL said... on 02 March, 2011

hari tu nk pegi dh...tp hujan pulak...so batal niat...

ni ada free..wahhh...lumayan...

pipoq said... on 02 March, 2011

tiket masuk kalo beli dah RM38 utk dewasa..lokar simpan barang Rm10..pelampung RM22..perghh..walaupun tak jauh dari rumah LWoT ni, jarang jarang jugak la pegi sna tu..kecuali kalo dah takde aktiviti nak buat bila time cuti baru ke sana..

iN said... on 02 March, 2011

soalan cepu perak : brp bykkah majalah LIBUR yg telah pakcik beli???

hahaha..tahniah2..gue pun x pnh g lg kt sana..simpankan tiket utk gue :P

Afzainizam said... on 02 March, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
uihhhhh pernah kesana mmg tempatnyerrr best gilerrrr selain sunway dan bukit merah hahhh ni lerrr tempat yang bagi aku mmg menarikkk.... aku pun bolehhh menang tiket percuma kerrr

mie said... on 02 March, 2011

kurekure!!
memang lumayan..
siapa xsuka mende free.. heheee

mie said... on 02 March, 2011

pipoq!!!
mahal juga tiket masuk tu ye..
gue xpernah pergi lagi
ehehheee

mie said... on 02 March, 2011

ubie!!
itu rahsia, tiket ini tuk gue je..
nak masuk 5 hari berturut2..
ahahaaa

mie said... on 02 March, 2011

afzaiizam!!
excited pula nak pergi...
semua orang boleh menanh.. ehhee

suri said... on 02 March, 2011

hurm apa syrat dia ..syrat dia kena ambil gamabr sebaragan ker atau pic sedang bercuti heeee

mie said... on 02 March, 2011

gamabr bercuti di malaysia saja
beli lah majalah LIBUR utnuk keterangan lanjut

apezs shah said... on 02 March, 2011

wahhh nak juga hehe..

lizz said... on 02 March, 2011

kene isi form juga ke dari LIBUR tu wei???

mie said... on 02 March, 2011

apezs!!
join la, mudah je tu..
ehheeee

mie said... on 02 March, 2011

lizz!!
x perlu form apa-apa...
cuma send gambar dan buat summary skit..
simple saja..

Pisyek said... on 02 March, 2011

siot je... aku ingat detail ada la jugak kat sini... ni kena beli majalah libur pulak dah...

sape ade detail? boleh kongsi?

iekabean said... on 02 March, 2011

rajin ea pakcikkkk.
kalau dapat, jgn lupakan ieka!!!!

AHHAHAHAHAHAH

puteri ain said... on 02 March, 2011

menarik ni :) tak penah sampai kat sana jgk..
kalau mie dapat ehem2 jangan lupa orang kat sini..haha

mR.sYaH said... on 02 March, 2011

best tu.. tp tambun jauh sgt xde masa nk pergi.. gambang waterparklh gamoknyer..

Edy Zaidi said... on 02 March, 2011

kenapa tak try yg pergi cambodia tu?huhu

mie said... on 02 March, 2011

pisyek!!
saja nak promote majalah ni...
beli la dulu. hahaaa

mie said... on 02 March, 2011

ieka!!!
alamak, gue dah lupakan la..
hahaaaaaa

mie said... on 02 March, 2011

puteri ain!!
ramai nak kena ingat ni..
heheheee

mie said... on 02 March, 2011

syah!!
kot2 boleh bagi sapa yang nak pergi..
heheeee

mie said... on 02 March, 2011

edy!!
yang tu, kena kaji selidik banyak skit..
eheheee

Anati Soki said... on 02 March, 2011

cakap pasal; majalah.. bulan april sila beli majalah al islam dan mastika.. insya-allah ada muka hubby anat.. cewaaah.. promote.. muahaha

Raji berkata said... on 02 March, 2011

larhh igtkan mie wat GA Tambun lost world tdi
hak2

A.s.t.i.n.a said... on 02 March, 2011

Mie, naper masuk sini mcm lain ehh.. dah tukar ape2 ker...?

mie said... on 02 March, 2011

anati!!
sempat lagi nak promote..
insyallah ye..
eheheee

mie said... on 02 March, 2011

raji!!
cukuplah GA ni..
nak merasa hadiah la pula..
ehehee

mie said... on 02 March, 2011

astina!!
tukar apa?
sama je gue masuk...

Amirrah Zawani said... on 02 March, 2011

dah penah pg dah.. tp kalo dapat tiket free best jugak kan :D

mie said... on 02 March, 2011

ye ke,
xajak gue pun..
eheheee

NOOR FATIN said... on 02 March, 2011

mie antar. nanti menang bagi saya :P

mie said... on 02 March, 2011

eh!!
rasa macam dah menang..
ahhaaaaa

Dila Halim said... on 03 March, 2011

yeay yeay nak ikut nk ikut !
hahaha dila ada rhsia baik nye ni baik ajak ! ;p

lynn angel said... on 03 March, 2011

xpernah g tempat tu lg walaupun kg dekat sna.. haha.. :)

mie said... on 03 March, 2011

dila!!
nak ikut ke?
jom jom... heheee

mie said... on 03 March, 2011

lynn!!
sama la.. ehehee

Dila Halim said... on 03 March, 2011

haha main jelah.
mest r nk.bkn sng nk dpt tu !
hehehehe

mie said... on 03 March, 2011

mana bole..
kena pergi juga..
nanti pergi umah dila..
ahhaaa

Dila Halim said... on 03 March, 2011

owhh meh2 nk jemput kenduri tahun dpn ke ?
hahaha ;p

mie said... on 03 March, 2011

ye ke?
xrasa awal ke? hahaaa

Dila Halim said... on 03 March, 2011

mana awal pun.
perkara baik kena excited ckit !!
hahaha

oke semua tu usik2 ajaa..tehee

tehr said... on 03 March, 2011

aku belum pernah sampai kat tambun ni
wah, kalau la dapat tikit tu
memang best juga tu

mie said... on 03 March, 2011

dila!!
ye ke? esok juga la kalo camtu..
eheheee

mie said... on 03 March, 2011

tehr!!
sama la, tu yang excited sikit..
ehehee

Anonymous said... on 20 March, 2012

Sy merupakan agen tiket Lost World of Tambun.
Diharap Mie dapat membuat entry atau paparkan no telefon sy bg sesiapa yg berminat bercuti ke lost world

harga ditawarkan dewasa rm 39 dan kanak2 rm 29.

rm 2 setiap tiket diberi kpd Mie
h/p 0143404510

mie said... on 20 March, 2012

alamak!!
tengok la kalo berkesempatan...
paparkan kat bahagian komen pun ok kot..
ehehehee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new