Gambar EPL Masters Football Malaysia Cup

Salam 1 Malaysia!! Rasanya cukup dengan entry kawen ni. nanti ada pula yang jemu, asyik tunjuk gambar kahwin saja. Baru-baru ini, terlepas satu peluang untuk menyaksikan EPL Masters Football Malaysia Cup. Tambahan pula tiket diberi percuma.

Tiket free diberi oleh Air Asia melalui pengisian slogan di twitter. Tak sangka pula boleh menang!! Disebabkan terlalu sibuk, terlupa pula dengan tiket free ini. Akhirnya berkubur begitu saja. Lagipun, tarikh nya tidak beberapa seseuai.

Inilah antara gambar-gambar semasa EPL Masters Football malaysia Cup. Credit to lowyat.net. Lepas ni, lebih semangat nak join contest dari twitter mahupun facebook. hehhee!!




56 comment on Gambar EPL Masters Football Malaysia Cup :

MAPPIAU said... on 15 March, 2011

wah!! murah rejeki ko dik, ari tuh dapat tiket pegi tambun ni tiket free nengok bola pulak...

bile nak dapatkan tiket free untuk akak nih hiks :)

mie said... on 15 March, 2011

ye la, tapi xdapat nak pergi tengok...
nak tiket apa?
tiket filem juon boleh? hehehhee

iN said... on 15 March, 2011

tahniah3..asek dpt tiket free...
gue baru sekali je dpt tiket free...
hahahahahahahaha

P A U L I N E said... on 15 March, 2011

congratulation! hope you did have a great day.. =)

Prince Halilintar said... on 15 March, 2011

prince pon teringin gak nk pergi ritu..tapi memandangkan ade hal yg lagi penting terpaksalah melupakan hajat..byk legend bolasepak ade main time tu kan..

mr.syazwan said... on 15 March, 2011

ku pun dapat gak tpi x g

jual kat org lg berbaloi2

hohoho

mie said... on 15 March, 2011

ubie!!
harap2 murah rezeki lagi la..
eheheeee

mie said... on 15 March, 2011

pauline!!
thankz, begitu la hendaknya..
heheee

mie said... on 15 March, 2011

halilintar!!
itu la, xde rezeki nak pergi..
heheheeee

mie said... on 15 March, 2011

syazwan!!!
betul tu, tapi xsedar dapat pula..
heheheee

puteri ain said... on 15 March, 2011

fuyooo best gilerr..
untung la mie..selalu bertuah :)

mie said... on 15 March, 2011

xde la slalu..
kadang2 je bertuah..
heheheee

saya_arief said... on 15 March, 2011

best nie..
:D

mie said... on 15 March, 2011

itu la, rugi xdapat pergi..
heheheee

suri said... on 15 March, 2011

dapat tgok bola secara live heee..

jels den heeee...

suri said... on 15 March, 2011

saya kaki bangku hee..

jom martabatkan perinahasa melayu

tuah ayam nampk di kaki tuah bro mie tidak sapa yang meyangka

mie said... on 15 March, 2011

semua orang ada tuahnya...
siap berperibahasa lagi..
ehehehe

papabear said... on 15 March, 2011

rugi la.. lupa punya pasal eh..

mie said... on 15 March, 2011

itu la!!
kalo x, boleh bagi kat sape2 walaupun xsempat

hidayah said... on 15 March, 2011

dah kata jgn makan semut

tengok.....

NOOR FATIN said... on 15 March, 2011

tahniah mie! :)

NICK IRFAN said... on 15 March, 2011

wah! best la...

ika said... on 15 March, 2011

wah . hebat gitu . :)

iekabean said... on 15 March, 2011

wahhhh...dpt tiket free tuhh!

mie said... on 15 March, 2011

yaya!!
tersibuk sikit..
sampai lupa..
heheheee

mie said... on 15 March, 2011

fatin!!
thank, tapi terlepas..
eheheee

mie said... on 15 March, 2011

irfan!!
memang best..
tapi xdapat pergi...

mie said... on 15 March, 2011

ika!!
terasa diri ini hebat la pula..
eheheee

mie said... on 15 March, 2011

ieka!!
itu la, bukan senang orang nak bagi..
eheheee

TiKa LEh said... on 15 March, 2011

hehhe..kalo barcelona ke MU ke yg dtg, pi x??hehhe

mie said... on 15 March, 2011

ntah la...
ini banyak legend liverpool...
feveret team tu..
ehehee

Dila Halim said... on 15 March, 2011

fuyyoo fuyoo salu menang.kena menuntut ilmu neh.ekekeke !
terus follow twitter !! HAHA

mie said... on 15 March, 2011

darah tgh manis..
sebab tu menang..
terfollow...
ehehheee

Nadia Mashuri said... on 15 March, 2011

wah..
best nyer dapat tiket free..
=)

mie said... on 15 March, 2011

memang best..
yang xbest xdapat pi..
ehheee

Solihin Zubir said... on 15 March, 2011

alaaaa... mana gambaq MU? heheh..

ades.. rugi.. bagi aku pon xpa tiket tu.. ehehe..

aLya maNip said... on 15 March, 2011

waaa...tiket free.
alya ta penah dapat pape hadiah camtu..slalu tade tuah..hahaha

MAPPIAU said... on 15 March, 2011

hah tiket tengok juon?? takpelah dik kat umah akak boleh tengok juon tuh tanpa tiket free dik hahaha :P

mie said... on 15 March, 2011

solihin!!
itu la, terasa kerugian disitu..
rasanya, legend liverpool je yang datang..
eheheee

mie said... on 15 March, 2011

alya!!
sekadar mencuba..
tiba2 dapat la pula..
eheheeee

mie said... on 15 March, 2011

aduhai..
xnak trima la pula...
baru je nak book satu cinema..
ahahaaaaaa

Raji berkata said... on 16 March, 2011

kau pakai ilmu ap nih boleh lucky sgt?
hahaha

mie said... on 16 March, 2011

ilmu putih!!!
heheheheee

sissyira said... on 16 March, 2011

salam

ruginya...

mie said... on 16 March, 2011

itu la..
terlepas plak..
hehehee

tehr said... on 16 March, 2011

macam tu la, mie
kadang2 dapat rezeki percuma
kadang2 terlepas begitu je

kalau berkesempatan, aku juga sangat teringin nak tengok bekas bintang epl ni

kulanz said... on 16 March, 2011

kalau dapat tengok sendiri lagi best tu bro.. tapi xpa kan.. ada rezeki nanti boleh pegi bila2 masa.. mana tau menang tiket free lagi lepas ni

Encik Psychopath said... on 16 March, 2011

eh robbie fowler ?

wah best. McNamanan ade? Paul Ince?

Edy Zaidi said... on 16 March, 2011

aku dapat gak 4 tiket, tp xdpt pegi sbb ada class..dem..rugi2..last2 member2 aku yg pegi

nora said... on 16 March, 2011

aku tgk game nih
rugi ko tak g
besttt gile woo

ooo lupa nk g tau
aku tgk kat gambar yg ko letak tu ar
best gile kan kan kan :p

ENTRY HOT : Lucah Day :p

mie said... on 16 March, 2011

tehr!!!
itu la, semuanya diluar kawalan..
ehehehee

mie said... on 16 March, 2011

kulanz!!
itulah yang diharapkan..
ehehehee

mie said... on 16 March, 2011

psychopath!!!
gue xpergi, tapi robie fowler memang ada..
eheheheee

mie said... on 16 March, 2011

edy!!
uihh, dapat juga...
hehehheee

mie said... on 16 March, 2011

nora!!
saam2 la kita tengok gambar je..
eheheheee

Anonymous said... on 28 November, 2012

Hi thегe evеrуbody, heгe every person iѕ sharing thesе kinds of familiаrity, sο it's good to read this website, and I used to pay a quick visit this webpage everyday.
My webpage :: www.vapornine.com

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new