Cenderahati Dari Pulau Langkawi

 Salam 1 Malaysia!! Niat hati nak pergi Putrajaya. Mahu melihat Hot Balloon Fiesta tapi tak ada yang mahu pergi sekali. Andai burung di atas ini dapat menerbangkan aku, rasanya masih ada kat Putrajaya lagi ni. Ops! topik hari ni adalah hadiah balik dari honeymoon.

Disebabkan pengantin baru honeymoon di Langkawi, banyak la barang dibeli. Antaranya chocolate, t-shirt langkawi, minyak gamat, kain batik dan pelikat, air gamat dan beberapa cenderahati. Kali ini, jom menjamah cchocolate dari Langkawi dengan mata sahaja. hehe!!

 Coklat berintikan strawberi
 Coklat Daim
 Toblerone yang bersegi-segi
Coklat pelbagai perisa

28 comment on Cenderahati Dari Pulau Langkawi :

Amirrah Zawani said... on 20 March, 2011

nak sikit coklat.. esok sy p hot ballon :D

arep_lockermonth said... on 20 March, 2011

kalau g langkawi mmg x sah la kalau x beli coklat!!

Afzainizam said... on 20 March, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
" Antara kau dan aku
Blog ini sebagai pengantara”
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

uihhhh aku pernah gi langkawi shopping cokelat sakan kat Sari idaman fuhhhhh murah-murah....

but bila beli sila perhatikan bebetul label dia ... pernah beli cokelat yang ade campuran alkohol nak nak kat area duty free zone

Raji berkata said... on 20 March, 2011

woahhh mie boleh buat GA nih
hadiah ksi toblerone pun dah mencukupi xD

MAPPIAU said... on 20 March, 2011

errrkkk!!! cokelat daim!!!! (terus siap laju2 terjah langkawi) hahahaha macam la langkawi sebelah umah :P

wawawa bermacam2 rupe la ballon2 terbang nih fuhyoooooo (cubaan nak bagi ko jeles!!!!! :P)

TiKa LEh said... on 20 March, 2011

hot balloon dah pegi thn lepas..best jgk..
samelah..tgk mkn coklat daim dr lgkawi ni..sedap..

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said... on 20 March, 2011

moga bahgia

mie said... on 20 March, 2011

amirrah!!
gue dah habiskan coklat tu..
sebab pergi tengok hot balloon x ajak gue..
eheheeh

mie said... on 20 March, 2011

arep!!
langkawi dengan coklat memang xdapat dipisahkan...
hehehehe

mie said... on 20 March, 2011

afzainizam!!
itu la, jangan ikir murah je..
fikir kandungannya juga..
eheheee

mie said... on 20 March, 2011

raji!!
tak boleh, nanti cepat cair..
hehehehee

mie said... on 20 March, 2011

mappiau!!
gue pun suka coklat daim...
xpe, tahun depan gue pasti pergi..
ehehehee

mie said... on 20 March, 2011

jom makan coklat..
abaikan pesta hot balloon tu..
ehehheee

mie said... on 20 March, 2011

brutalsolo!!
begitulah hendaknya...
hehehee

tehr said... on 20 March, 2011

betul kan?
banyak untungnya sama2 membantu orang dirikan masjid

yang dirikan masjid pulak, lagi la untung berbaloi-baloi
hehe

mie said... on 20 March, 2011

itu la..
xsabar nak mendirikan masjid juga..
ehehehee

sissyira said... on 20 March, 2011

salam

comelnya burung 2 ekor tu..

mie said... on 20 March, 2011

itu burung pembawa cincin..
hehehehehe

puteri ain said... on 21 March, 2011

i want daim and toblerone...hehe

mie said... on 21 March, 2011

dah habis..
ehhheeee

toyolkiut said... on 21 March, 2011

wah..
blk honeymoon..
apasal langkawi? cari mahsuri ye..
mai la honeymoon skali lg kt terengganu ni..
hehe..

Prince Halilintar said... on 21 March, 2011

byaknya coklat..sedap lagi klu dpt makan..hehe..smlm pon aku nk gi tgk belon panas jgk tapi xde geng..asal la xajak aku..haha

mie said... on 21 March, 2011

toyolkiut!!
gitu la nampaknya...
langkawin pulau terbaik kat kedah ni..
ehehehee

mie said... on 21 March, 2011

halilintar!!
ye ke, nanti boleh set time.
ahad gue de kenduri..
tu xsempat..
eheheeee

iekabean said... on 21 March, 2011

dah pegi tgk belon tuuuu

mie said... on 21 March, 2011

ye ke..
bagus la..

puteri ain said... on 23 March, 2011

dah habis ?? alaaaaa.....

mie said... on 24 March, 2011

nama pun coklat...
cepat la habis..

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new