Bunga Telur VS Bunga Ferero Rocher

Salam 1 Malaysia!! Penat kenduri kembali pulih. Kini sudah bersedia pergi kenduri di pihak lelaki. Keesokkan harinya, rombongan ke Klang akan disusuli. Diharap, kesempatan ke Klang boleh terlajak ke Putrajaya. Ada event special disana!!

Bunga telur diatas adalah pemberian "Mak Tam" yang memang menjadi tarikan pengunjung. Tambahan bagi pengumpul bunga telur. Bunga Ferero Rocher pula daripada kakak Faizah, sepupuku dari Kuala Lumpur. Seronok bila sanak saudara turut memeriahkan Majlis Perkahwinan kali ini.

Macam mana pula perkahwinan aku nanti? Ada sesiapa mahu sponsor sesuatu yang menarik? 

60 comment on Bunga Telur VS Bunga Ferero Rocher :

zahidah dihaz said... on 18 March, 2011

wedding cik mie nanti minta dari kapten....hehehehe

rindunya nak pergi kenduri kahwin...


New Entry: Temubual Cikgu Shida bersama Hot.fm

mie said... on 18 March, 2011

ye ke,
gue nak org sarawak sponsor kamik jua..
heheheee

Siti Nurhayati Dollah said... on 18 March, 2011

Best kalau kenduri ramai orang sponser. Time macam ni lah memerlukan pak cik dan mak cik yang pemurah hihi.

mie said... on 18 March, 2011

itu la!!!1
nasib baik ada keluarga yang ramai..
eheheee

A.s.t.i.n.a said... on 18 March, 2011

wahhh entry ini promo menarik.. Mie masih bujangggg

SoLy SoLicious said... on 18 March, 2011

bunga ferero rocher sedap!!! hee

mie said... on 18 March, 2011

ops!!
tunggu orang masuk meminang je..
hahahaaaa

mie said... on 18 March, 2011

soly!!
itu la, cepat benar habis bunga tu..
hheheee

MAPPIAU said... on 18 March, 2011

weeding ko nanti dik akak sponser kuewtiauuu sudehhhhh muahahaha :P

eh eh ko nak pegi putrajaya eh?? nanti siap2 bawak buah tangan eh akekeke :P

mie said... on 18 March, 2011

xkan kuew tiau je...
dah ada list untuk di sposor ni...
ingat nak cadangkan sponsor pakej honeymoon ke Paris!!

biah tangan xde, kaki tangan ada la..
eheheee

aLya maNip said... on 18 March, 2011

nak jugak ferero rocher..ngeee

meh nak sponsor..nak ape? bunga cekelat hacks boley?hehe

Alexandriana Alia said... on 18 March, 2011

sedapnya Ferrero Roche.!

ko kawin nanti aku sponsor lolipop. ok tak?. :p

mie said... on 18 March, 2011

alya!!
apa kata hacks ditukar kepada kit kat..
eheheeee

mie said... on 18 March, 2011

alia!!!
lolipop pun xpe,
gue trima seadanya..
eheheeee

Prince Halilintar said... on 18 March, 2011

sedap je nampak ferrero tu..esk ade pesta belon panas kat putrajaya kan..boley la melencong ke sana..

mie said... on 18 March, 2011

itu la..
niat hati nak pergi sana..
nak kena cari sape2 tolong bawakan..
heheheee

YATZAKIE said... on 18 March, 2011

aritu msa sya kawin sya xwat bunga telur @ bunga ferero ni..sya gune jelly je..jd bunga je;;y...senang...huhu

mie said... on 18 March, 2011

ye ke..
bagus juga idea tu..
tahan lama skit...
hehehee

puteri ain said... on 18 March, 2011

saya dengan murah hati nak sponser kehadiran saya bagi memeriahkan lagi wedding anda serta makan makanan yang sedap ! haha

mie said... on 18 March, 2011

itu pun cukup berhsrgs..
hehehehe

Encik Psychopath said... on 18 March, 2011

wei nak ferero rocher.

bankrup kalo telur diganti dengan ketulan coklat mewah.

mie said... on 18 March, 2011

itu la,
nasib baik smeuanya sponsor..
heheheee

Azza Firza said... on 18 March, 2011

hahahaa, nak nak nak !

Nadia Mashuri said... on 18 March, 2011

nak satu bunga ferero tu..

Amirrah Zawani said... on 18 March, 2011

nak bunga ferero rosherrrr :)

Raji berkata said... on 18 March, 2011

makin mahal lgi lah bajet utk kawen cmnih =.="

papabear said... on 18 March, 2011

bunga ferero.. yummy!!!

niesz said... on 18 March, 2011

mcm ni lah senang, xyah susah nk rebus2 telur..hee..

tehr said... on 18 March, 2011

satu inovasi menarik
mudah dan memudahkan

mungkinkah orang2 lama kurang setuju?

darkbatman said... on 19 March, 2011

entri ko ne bg aku 1 idea bru..leh tambah coklat ferrero cam bunge telurkan.kehkehkeh

TiKa LEh said... on 19 March, 2011

nak sponsor yg lbh mahal dr ferrero rocher tu..murah sgt tu.hahha

mie said... on 19 March, 2011

azza!!
terlambat, semua dah selamat dihabiskan...
ehhheee

mie said... on 19 March, 2011

nadia!!
bunga ferero sentiasa menjadi rebutan..
cepat saja habis...
hehehee

mie said... on 19 March, 2011

amirrah!!
itu juga jadi pilihan....
tetatmu vip saja dapat tu...
heheheee

mie said... on 19 March, 2011

raji!!
xpe, itu sepupu yang sonsor...
ehheheee

mie said... on 19 March, 2011

papabear!!
memnag menyelerakan...
lagi best kalau ada kek dari mamabear...
heehhehe

mie said... on 19 March, 2011

niesz!!
senang memang la senang...
bajet tinggi la...
hehheeee

mie said... on 19 March, 2011

tehr!!!
itu la, tapi tradisi buna telur jangan dilupa..
ehheheeee

mie said... on 19 March, 2011

darkbatman!!
boleh tu, tambah lebih komersil skit...
tapi sesuai tuk tetamu vip saja..
hehheeee

mie said... on 19 March, 2011

tika!!!
memang dialukan....
gue tunggu apa agaknya?
heheee

Bro Fit said... on 19 March, 2011

err aku rasalah telur rebus lagi sedap kot.. kalau dapat banyak boleh buat sambal telur.. wuu sedap tu hahaha

mie said... on 19 March, 2011

ye ke...
tapi memang bunga telur selalu diperbanyakkan...
ehheheeee

MDHAFiZ.NET said... on 19 March, 2011

kalau xda bunga telur mcm x besh je...

lea said... on 19 March, 2011

cantek gubahan tu!

mie said... on 19 March, 2011

mdhafiz!!
betul tu...
kalau nak semua ferero rocher..
bankrup la nnati..
eheheee

mie said... on 19 March, 2011

lea!!
memang cantik..
hehheeee

nur ikhyar dee said... on 19 March, 2011

bunga telur tetap menjadi pilihan :)

mie said... on 19 March, 2011

ye ke...
itu memang tradisi...
ehehheheeee

sissyira said... on 19 March, 2011

salam

kita nak sponsor telur burung puyuh...hehe

mie said... on 19 March, 2011

wow!!
yang itu lagi mahal..
ehehehheee

hidayah said... on 19 March, 2011

wah! menakjubkan! t___t

den dolu member sponsor fresh flower. amoi tu mmg minat bunga. dia gubah sumer.

pakngah kaya, mau sponsor apa lg. swatch pon dah ada. ops...

NICK IRFAN said... on 19 March, 2011

sedapnyer ferro roshe! pergh!! teringin aku nk mkn

kiwi said... on 19 March, 2011

nk bunga ferero rocher..hehe...

Puteri Iqa Izyan said... on 19 March, 2011

nak bunga ferero rocher satu lori! huhu

FATIN SYAFIQA said... on 19 March, 2011

mak aihhhh, sedapnya ferrero rocher!!!

mie said... on 20 March, 2011

yaya!!
gue pakai barangan tiruan je..
xmampu nak beli yang original..
ehehehee

mie said... on 20 March, 2011

irfan!!
makan la, jangan malu2..
ehehehee

mie said... on 20 March, 2011

kiwi!!
bunga tu antara cepat habis..
ehehehee

mie said... on 20 March, 2011

puteri iqa!!
nanti akan dihantar...
bila gue jadi jutawan..
ehehehee

mie said... on 20 March, 2011

fatin!!
memang sedap...
hingga menjilat kuku....
hehhee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new