AFF Suzuki Cup 2012: Malaysia VS Thailand

Salam 1 Malaysia!!
Kehangatan AFF Suzuki Cup 2012 kian menjadi tumpuan. Tahniah buat pasukan Malaysia kerana berjaya melangkah ke separuh akhir. Perlawanan antara pasukan Malaysia dan Thailand akan berlangsung di Stadium Bukit Jalil pada 9 Dec 2012. 

Adakah pasukan Malaysia terus mempamerkan aksi yang mantap. Sama-sama kita saksikan! Siapakah yang  lebih hebat, Silat ataupun Muay Thai? Masih menunggu tawaran harga murah dari Air Asia untuk ke Bangkok menyaksikan separuh akhir ke-2. Boleh juga bercuti-cuti di Bangkok lagi.

 Pulut mangga yang sentiasa menjadi pilihan
 Twister versi Thailand
 Minute Maid versi Thailand
 Air apakah?
 Kotak KFC Thailand  setebal kotak kasut
 Ayam KFC Spicy + Limau kasturi. Terbaik ni!!
 Sos cili & tomato rasa pelik la
McDonalds Thailand ada "corn pie". BOIKOT?

34 comment on AFF Suzuki Cup 2012: Malaysia VS Thailand :

tehr said... on 09 December, 2012

pencak silat lawan tomoi la ni, bro
hehe

pipoq said... on 09 December, 2012

nampak gaya malam nanti semua melekat depan TV je la..

mie said... on 09 December, 2012

tehr!!
nampak gayanya...
macam tu la...
hehehehe

mie said... on 09 December, 2012

pipoq!!
hanya depan tv je, xkesampaian ke stadium..
ehehehe

Hazmin Hamudin said... on 09 December, 2012

Wah.. Banyak betul produk dari thailand tu ye. Harap malam ni malaysia boleh menang dengan thailand supaya peluang lebih cerah apabila perlawanan timbal balik nanti.

Dulu Lain Sekarang Lain said... on 09 December, 2012

Nasib baik kawe dok di KK. Kalu tak sure dah terjah Bukit Jalil malam nie. Apa-apa pun semoga berjaya Harimau Malaya. Kena score byk2 ehhh, kat negara Siam tu nanti banyak godaannya....

mie said... on 09 December, 2012

hazmin!!
itu la, yang diharapkan...
saja nak offer produk keluaran Thai..
ehehhee

mie said... on 09 December, 2012

Dulu Lain Sekarang lain!!
siam memang terkenal dengan godaan nya..
hehehehe

eita said... on 09 December, 2012

tak minat layan bola..huhuhuh

mie said... on 09 December, 2012

layan je...
maklum la, tengah jadi tumpuan..
ehehehee

ahsfantasy24 said... on 10 December, 2012

nak luruh jantung kita nengoknya.. huuu risau@..

dwaty said... on 10 December, 2012

sakit jiwa nengok semalam... sib baik seri... hope menang next game...

akubiomed said... on 10 December, 2012

Harimau Malaya sudah bermain dengan baik. Harap ketika bertandang ke Thailand nanti skuad negara boleh menang.

Knor said... on 10 December, 2012

tgok sbb terpaksa aje dik..sedap pulut mangga tu..

AminJohar.com said... on 10 December, 2012

@Mie,

Nyum3x.... Halal ke semua makanan tu.. meragukan..

Ikhlas,

Amin Johar (AJ)

gadisBunga™ said... on 10 December, 2012

dah terjawab...tunggu kite ke sana nanti pulak cemana. harap2 boleh ke final!

mie said... on 10 December, 2012

ahsfantasy24!!
jaga2, lemah jantung susah nnti..
ehehehe

mie said... on 10 December, 2012

dwaty!!
ni lagi bahaya...
sampai sakit jiwa....
ehehehehe

mie said... on 10 December, 2012

akubiomed!!
sentiasa mengharapkan kemenangan harimau malaya...
kita tunggu dan lihat...
ehhehhe

mie said... on 10 December, 2012

Knor!!
sapa yang paksa tu?
pulut mangga thai ni lagi sedap rasanya..
eeheheh

mie said... on 10 December, 2012

aminjohar!!
halal, itu kata org Islam kat Thai la..
dan dipercayai sebab yang jual orang Islam juga..
ehehhee

mie said... on 10 December, 2012

gadisBunga!!
itu la, tunggu dan lihat...
harap2 menang la..
ehehehe

Skull Writers said... on 11 December, 2012

er.... pulut mangga?



-Nico Robin-

mie said... on 11 December, 2012

ye pulut mangga..
sedap...
ahahhaa

Syira Qahira said... on 11 December, 2012

salam..

penat malaysia unttuk pertemuan kedua nanti ;(

♥ sitifarhana ♥ said... on 11 December, 2012

seri lah pulakk..zzz

sudipVSsenduk said... on 11 December, 2012

boleh sakit jantung bila tengok bola..

Juliet_iRa~" said... on 11 December, 2012

lelaki dan bola mmg xdpt dipisahkan :p

pulut mangga mmg makanan org thailand..pnh beli rs dl...

mie said... on 12 December, 2012

syira!!
nak harapkan sokongan peminat memang kurang...
hehehee

mie said... on 12 December, 2012

sitifarhana!
ye la, maybe boleh menang lepas ni..
heheheee

mie said... on 12 December, 2012

sudip!!
kejutan dan rasa marah sentiasa membuak2..
kalau menang baru reda sedikit..
ehehhee

mie said... on 12 December, 2012

juliet!!
semua layan je...
maklum la, sokongan moral diperlukan..
ehehhee

wanayu said... on 13 December, 2012

Tomoi mesti kalah dgn silat., hehe

mie said... on 14 December, 2012

nampaknya, silat telah dikalahkan..
ehehehehe

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new