Konspirasi Sukan Olimpik 2012 London

 Salam 1 Malaysia!! Lama tak kongsi "Mini Cooper Collection" ni. Kali ni, nak share salah satu mini cooper yang boleh dikatakan menarik. Tapi asalnya tetap mini cooper classic yang dicorakkan sempena Sukan Olimpik 2012 London.

Tapi yang menjadi tanda tanya sekarang adalah konspirasi dengan maskot dan logo Sukan Olimpik 2012 London. Adakah salah jika mempunya design mini cooper yang berkaitan dengan Sukan Olimpik ni. Alahai, takkan nak dibuang. Sayang seribu kali sayang!! Jom tengok pose mini cooper kali ni





52 comment on Konspirasi Sukan Olimpik 2012 London :

mr.syazwan said... on 22 February, 2011

tiada salah kot

nice kot

=_=

mie said... on 22 February, 2011

ye ke?
xpasal2 koleksi gue terkena tempias juga ni..
eheheee

MataHati @ MH said... on 22 February, 2011

sikit pun tak salah...
bila tgk mini cooper, terus teringat kereta mr. bean

mie said... on 22 February, 2011

uihh!!
kenapa mesti mr bean...
ini lebih bergaya..
ehheee

A.s.t.i.n.a said... on 22 February, 2011

saya klik nufnang anda tau.. ikhlas ni (muka simpati)

herher terklik ler..

komen sebenar: kete tu ade jual ker? saya mau beli..

mie said... on 22 February, 2011

baiknya samapai terklik...
ntah la,
kete ada satu saja dalam simpanan gue..
ehehehee

Ismail N said... on 22 February, 2011

Entahlah Mie,
kawe rasa org zaman ni pikir terlampau jauh sangat dan adakalanya yang bukan2. Bagi kawe designer itu mmg intended utk tulis 2012 dan bukannya benda2 lain. Sebarang keserupaan adalah kebetulan (1Malaysia pun kena jugak kan!). Yg penting niat le... wallahualam..
Cute cars. Mana mahu cari ooo? Mau jugak simpan satu..

M a W a D D a H said... on 22 February, 2011

wowww..cantik lor...syoknya mie boleh jadikan ia koleksi...:)

mR.sYaH said... on 22 February, 2011

smart r mini cooper ni..

p/s: mcm mane nk buat dgn malware nih???

emieysandra said... on 22 February, 2011

xsalah pown..tmbah lagi la koleksi..

;)

MAPPIAU said... on 22 February, 2011

ni kalau jumpe kat irfan nih konpem selesai mini cooper ni kang hahaha

NurLailatul said... on 22 February, 2011

very2 like mini cooper.

Prince Halilintar said... on 22 February, 2011

boley tahan gak design mini cooper tu..ok jer..

pipoq said... on 22 February, 2011

hehehe..anak aku tu kalo nampak je keter mini cooper ni terus dia cakap "mr.bean"..

Mr PenyuBiru said... on 22 February, 2011

kesian mini cooper.patutnya org yg kalerkan kat mini cooper tu aa yg bersalah.hehe

mie said... on 22 February, 2011

Ismail!!
itu la, gue terkejut juga..
koleksi ni, macam tempat boleh di cari..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

mawaddah!!
dah minat sangat..
semuanya dikumpul..
ehehee

mie said... on 22 February, 2011

syah!!!
thankz, nanti gue try cari caranya..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

emieysandra!!
banyak lagi koleksi sebenarnya..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

mappiau!!
selesai macam mana agaknya ni..
kena bawa sorok ni..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

nurlalilatul!!!
ye ke? gue lagi la like..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

halilintar!!
design biasa je..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

pipoq!!!
kereta xpe disebut mr bean..
jangan disebut gue udah la..
eheheeee

mie said... on 22 February, 2011

penyubiru!!
macam tu pun ada ke?
eheheeee

suri said... on 22 February, 2011

cantik...

terus ingat kete maina polis suri masa usia 7 tahun kala biru heee

p/s:ingtakan mau kongsi tgok pic awek mie tadi heeee

suri said... on 22 February, 2011

mahal ker kete mini ni.. hee...

rasany klo yang bisa2 msti murah yang original mahal kot hiiii

apezs shah said... on 22 February, 2011

wah nice tu...;)

mie said... on 22 February, 2011

suri!!!
kereta mainan, xde la mahal pun...
awek xboleh pose bersama..
keretea terlalu kecil..
ehheee

mie said... on 22 February, 2011

apezs!!
semestinya nice dipandang..
eheheee

zahidah dihaz said... on 22 February, 2011

comeinya...mana dapat? nak jugak sebijik...


New Entry: <a href='http://dihaz17-foryou.blogspot.com/2011/02/keputusan-spm-2010.html">Keputusan SPM 2011</a>

daus said... on 22 February, 2011

wah! comel gile.. nak satu :P



My Blog
Daus

NOOR FATIN said... on 22 February, 2011

comelnya. nak boleh? hik3

Edy Zaidi said... on 22 February, 2011

perrhhhh..smart kot

Afzainizam said... on 22 February, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Salam Persahabatan kami datang ziarah blog anda
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mini cooper atas papan dat... uihhhhh kreatif lahhhh..... gabungan yang nampak unik ni.....

ohhhh aku ade simpan 3 biji mini cooper mainan letak atas dashboard kereta....

SyahmiFikri said... on 22 February, 2011

mie..

ok per!!
nice beb!!

serius menarik..

Nadia Mashuri said... on 22 February, 2011

wah..
cantik koleksi tu..

mie said... on 22 February, 2011

dihaz!!
ada sebiji saja..
xbleh dikongsi...
susah nak dapat ni..
ehehee

mie said... on 22 February, 2011

daus!!!
alamak, ada pun satu saja..
ehehee

mie said... on 22 February, 2011

fatin!!!
uiih, ramainya minta..
eheheeee

mie said... on 22 February, 2011

edy!!
smart saja?
heheeee

mie said... on 22 February, 2011

afzainizam!!
ada koleksi juga ke?
heheeee

mie said... on 22 February, 2011

syahmifikri!!
ye ke, biasa je tu..
eheheee

mie said... on 22 February, 2011

nadia!!!
hanya koleksi mainan...
alangkah bagus kalo ada yang real punya..
eehheee

tehr said... on 22 February, 2011

koleksi mainan pun sangat cantik ni
apa lagi kalau dapat kereta yang betul
kempunan je nak mendapatkannya
hehe

arep_lockermonth said... on 22 February, 2011

semard meh!! nak satu!!


arepnakbebel: MALAY + ENGLISH = MANGLISH!! ( tak salah kalau mencuba )
arepnakbebel: HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA (10 mac 2011)

mie said... on 22 February, 2011

tehr!!
ntah bila nak dapat yang real..
koleksi mainan pun jadi la..
ehehee

mie said... on 22 February, 2011

arep!!!
eh, ada satu saja..
eheheeee

arep_lockermonth said... on 22 February, 2011

aiyoo!! cmne nih!! huuh:P

mie said... on 23 February, 2011

camtu la..
eheheee

MAPPIAU said... on 23 February, 2011

selesai dah tak ghupe mini cooper dah silap2 jadi jet pejuang dah mini cooper tuh!! hahaha

mie said... on 23 February, 2011

fuh!!
bahaya ni, kena bawa sorok dari irfan..
ehehhee

niesz said... on 23 February, 2011

cute nye mini cooper!

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new