:: mini cooper berjaya dimiliki ::

 mini cooper!!! walaupun kecil, tetapi harganya jauh bezanya dengan bentuk tubuhnya. maybe disebabkan brandnya ataupun kecomelannya. dah lama nak mliki mini cooper ni, tapi apakan daya. harganya membuat aku berfikir 2-3 kali. kalau nak ditunggu hantaran perkahwinan sebuah "mini cooper". bisakah?maklum la, hanya kais pagi makan pagi, kais petang makan petang. kalau tak pergi mengais, kita mengail!!

sebenarnya, hanya collection saja yang dapat aku miliki. sejak2 akhir-akhir ni, banyak pula gerai-gerai dekat pasar malam jual collection mini cooper ni. so, minat terpaksa diterukan la. tapi collection ni kena sembunyi. bahaya sentias ada dimana-mana pun!! (ada kaitan ke ni) hahahaa
sama tapi tak serupa!!!
 saiz sedang-sedang saja!!!
 mini cooper paling kecil skali!!
 bisakah mini cooper dibesarkan!!
 mini cooper cabrio!!
mini cooper pelbagai saiz!!!

56 comment on :: mini cooper berjaya dimiliki :: :

hana said... on 09 November, 2010

cumel la mini cooper..
i like...
=D

mie said... on 09 November, 2010

meang comel!!!
metoo..hahaha

hany said... on 09 November, 2010

lewTTTT

mie said... on 09 November, 2010

hewTTTT....

Admin said... on 09 November, 2010

cumel... tengok jalah... x mampu beli

mie said... on 09 November, 2010

sama la!!!!
tu yg kumpul collection je...
hehehee

suri said... on 09 November, 2010

hai..
comel sungguh...

bila ada kt blog ni rasa cam ada kt tengah2 lautan jer..

rasa nak balik melaka pulak...blh renung laut lama2 hee..pastu turunkan sauh kat akademik laut malaysia le jalan2 kt serata dunia heee

mie said... on 09 November, 2010

comel comel comel!!!!
jom gi belayar...
heheheee

queenlyana said... on 09 November, 2010

mini cooper ?
hahaha
kereta idaman kot tu.
Kalau duit melimpah ruah
boleh la beli sepuloh.
kalau tak, beli dalam hati jer.. hehe

Cik Gallus Gallus said... on 09 November, 2010

comel ye mini copper

- zuriey - said... on 09 November, 2010

so cute..siap boleh buka lagi pintunya..banyk gak koleksi

qhaseh said... on 09 November, 2010

kalo boleh dibesarkan...lala nak satu...boleh???hehehe

nurkaloi said... on 09 November, 2010

hehehehe....bagussss
tahniah laaa yer dapat miliki nye
ekeke
panggil doremon tuk pakai alat besarkan kete mainan tu ok

nursarah puteri biru said... on 09 November, 2010

mini cooper mmg mahal.. klasik!

mie said... on 09 November, 2010

cik gallus!!
semestinya comel...
tapi tuannya macho...haha

mie said... on 09 November, 2010

zuriey!!!
itu la, nak beli yg sebenar xmampu...
collection pun jadi la..

mie said... on 09 November, 2010

qhaseh!!
lala ke ni?buat gue konfius je..
xboleh di kongsi..hahaa

mie said... on 09 November, 2010

nurkaloi!!!
tgh cari doraemon la ni..

mie said... on 09 November, 2010

nursarah!!!
yang klasik tu la mahal...
hehheee

mie said... on 09 November, 2010

queenlyana!!
bila duit nak melimpah ruah...
hahahaaa

iekabean said... on 09 November, 2010

Yihaaaa....
ingatkan dah dapat betol2...
baru hari tu cakap, hari dah dapat. Kira hebat la pakcik. Padahal yg collection je.

Takpe, beli la kelisa.
buat macam keta yg kita nmpak tuh... kira ala2 cooper laaa~

mie said... on 09 November, 2010

janji dapat!!!
apa klas pakai kelisa...
hahaaaa

encHIx laNDax said... on 09 November, 2010

style gak ni bro~huhu

brat2104 said... on 09 November, 2010

En. Ken lagi comel! huh! =p

mie said... on 09 November, 2010

landax!!!
mmg stylo pun...hahhahha

mie said... on 09 November, 2010

brat!!!
en ken? siapakah??

iekabean said... on 09 November, 2010

Huhuhu...
takpe ar...
pakcik pon bukan selalu 'boleh' drive.
Statik kat sebelah boleh laaa~

iN said... on 09 November, 2010

guwe ade yg kfc punye je..
pe kate pakcik tlg tmbhkan koleksi guwe jugek..
plis..plis...

mie said... on 09 November, 2010

ieka!!!
kereta bukan utk drive je...
untuk buat pameran juga...

mie said... on 09 November, 2010

ubie!!!
bagi la kat gue yg kfc tu...
dah lama gue tggu..

etomyam said... on 09 November, 2010

memang comel sungguh. teringin nak naik sekali, tapi tak der peluang hehe

mie said... on 10 November, 2010

kalo de peluang, try je..
hheheeee

ciK LyndaWawa igUana said... on 10 November, 2010

kiutnye..nak jugak..=)

mie said... on 10 November, 2010

lynda!!!
ambil2 jangan malu2..
heheee

Redbloodsnow said... on 10 November, 2010

bro...klo aku kaya raya n duit x hbis di mkn kan, for sure nyer aku rembat red mini cooper seketui taw. KOMPOM! hehe

mie said... on 10 November, 2010

sama la, bila agknya boleh kaya raya ni..
ahahhaaa

brat2104 said... on 10 November, 2010

mie said...

brat!!!
en ken? siapakah??
========================

En. KENari =p!

mie said... on 10 November, 2010

ooo....
maklum la, gue xbape kenal nama2 glamour kereta..
ahahaha

brat2104 said... on 11 November, 2010

tu bukan nama glamour.. tu panggilan manjee.. aww!!!

Fitrihadi said... on 12 November, 2010

wah rajin gak ko kumpul replika Mini Cooper tu..aku ada replika BMW seketul...moga kita dapat kereta yang diidamkan hehehe

mie said... on 13 November, 2010

brat!!
fuyoo!!! dapat bermanja..hahhaa

mie said... on 13 November, 2010

fitrihadi!!!
niat hati nak beli je yg real...
tapi kumoul replika pun jadi la...
heheee

h3r0 said... on 16 November, 2010

Sempoi... memang peminat mini nie..

Aisyah AR said... on 17 November, 2010

wahahhahahahaha!!! mmg betol2 mini ni!!!!!! hahahahahahha!!!

mie said... on 17 November, 2010

h3ro!!!
minat je la yang da..
nak miliki xmampu

mie said... on 17 November, 2010

aisyah!!
ye la, kalo bole nak cari yg real mini lagi...

cimut munniey :) said... on 20 November, 2010

cimut suka mini cooperrrr . argghhh! if ade mini cooper yg lalu everytime tue tgk smpi leher terkehel *okay tipu smpai lehr terkehel* HAHA.

psl hntran kawen uh cimut nk gak hntran MC! Teehee :) ! bagi hadiah bufday bole? HIHI.

suka gila MC!

mie said... on 20 November, 2010

sama la tu!!!
pantang nampak mini cooper, habis terkehel leher ni...
nak beli sendiri pun xmampu, ini kan pula nak bagi hadiah..
hehehee

miss lolly a.k.a luvfareda said... on 20 November, 2010

kawan l0lly ada s0rabng minat gile ngan antikl2 camnih =)

mie said... on 21 November, 2010

ye ke!!!
tapi mini cooper antik ke?hehe

iekabean said... on 21 November, 2010

Pakcik, update pls!

mie said... on 22 November, 2010

perlu ke nak update?
hahaaaa

||| PöJìé PööH ||| said... on 22 November, 2010

Saya dah pernah racing dengan MINI dan baru2 nih pergi MINI launch, tapi malas plak nak update story tuh ;p

Love,
PojiePooh Abdullah

mie said... on 22 November, 2010

best tu!!!
gue je xpnh ada masa nk pergi event2 camtu

Amirez said... on 26 November, 2010

mini cooper memang cantik tapi nak memilikinya hanya tinggal harapan hehe. kalau ada duit pun rasanya baik ambik bmw..kecuali ada duit lebih haha

mie said... on 26 November, 2010

betul tu!!!!
tggu menang mini cooper la nampaknya..
heheeee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new