Hard Rock Hotel Penang Diterjah

 Salam 1 Malaysia!! Sudah merancang tempat honeymoon anda untuk masa akan datang? Jika belum, apa kata mencuba menginap di Hard Rock Hotel Penang.  Hard Rock Hotel terletak di pantai Batu Feringghi, Penang. Lokasinya agak strategik dan berhampiran dengan tempat menarik di Penang.

Hasil penerjahan ke Hard Rock Hotel Penang, memang seronok. Memang tepat dengan tagline Hard Rock Hotel "Love All - Serve All". banyak gambar menarik boleh dijadikan kenangan disana. Untuk keterangan lanjut, boleh lawati >>HARD ROCK HOTEL<<.






74 comment on Hard Rock Hotel Penang Diterjah :

Anonymous said... on 12 January, 2011

wahh.. ni kene pegi ni.. blk dari misi bleh menerjah tempat ni.. i like HARD ROCk.. bleh tambah koleksi baju Hard Rock.. hehhehe..

-papairfan-

khairunnisa ♥ said... on 12 January, 2011

try pi penang lak next sem ;)

iN said... on 12 January, 2011

lambat...guwe da pegi dlu...
walaupun guwe org hulu...
lalalallalalaalallaa

kiwi said... on 12 January, 2011

brape bintg ni??mhl x???cntik la view dia ^^

E.d.Y said... on 12 January, 2011

kompem mahal ni

mie said... on 12 January, 2011

papairfan!!!
pengumpul hard rock....
sama la, tapi itu dulu..
ehehee

mie said... on 12 January, 2011

khairunnisa!!
pi jangan tak pi..
ehheeee

mie said... on 12 January, 2011

ubie!!!
pi time gue xde kat sini..
mana boleh kira...

mie said... on 12 January, 2011

kiwi!!!
gue cuma melawat kawasannya saja...
berbintang2 kot..
ehehee

mie said... on 12 January, 2011

edy!!!
semestinya...
ehheeee

iekabean said... on 12 January, 2011

Weee....
bukan nnti masa time ieka honeymoon pakcik nak sponsor kitaowang kat sini? Kan???Kan???
HAHAHAHHA

pls eaa, ieka nak bilik yg depan swimming pool tu... HAHHAHAHA

mie said... on 12 January, 2011

kenapa pula gue nak sponsor...
mungkin tidak..
ahhaaaa

Faaein Himura said... on 12 January, 2011

pergh.. hard rock hotel..
terasa 'keras' aje nk masuk situ..
hahaha.. =P

mie said... on 12 January, 2011

fuh!!!!
gue paham...
hehehe

Miss Ain said... on 12 January, 2011

best gak
tp klau ade org sponsor lg ++ best... (:

suri said... on 12 January, 2011

kalo satu malam berpa? seminggu heee...

asyik pusing2 melaka jer rasa bosan plk heee

Amirrah Zawani said... on 12 January, 2011

hotel ni baru buat kan..
masa sy practikal kat batu feringgi dulu hotel ni tak buat lagi.. :D

MAPPIAU said... on 12 January, 2011

wahhhh!! papairfan dah bagi lampu ijau tuh hikhikhik, best best best, tak sabar ni nak tunggu huhuhu.

nora said... on 12 January, 2011

harijadi aku nanti ko bg hadiah package 3h2m kat sini tau

tau tau tauuuuuuu

denaihati said... on 12 January, 2011

lama sungguh tak ke pulau pinang ni. macam best je hotel ni boleh lah cuba menginap trip bulan depan ni.

::..Dia daYa..:: said... on 12 January, 2011

Tempat Cantik dan menarik

ch!natsu said... on 12 January, 2011

harga pun menarik weh.. huhu~

Bay said... on 12 January, 2011

Wow! Very interesting blog you had here! Wish to connect with you on Google Friend Connect! Cheers! =) (http://whimsicalss.blogspot.com/)

miss nina said... on 12 January, 2011

sempat lagi mie g terjah?

btw..background gini agak pedih2 mata nk baca, jadi kurang clear

apezs shah said... on 12 January, 2011

Anda di TAG datangla melawat yea..;)

asybedazzle said... on 12 January, 2011

confirmm mahal gilaak.

Eazy Izzuddin said... on 12 January, 2011

besh sini....
tp x menginap la
x mampu
hehe
cuma dpt snap kat luar ja hehe

Kamal Mustafa said... on 12 January, 2011

Nice....tapi berapolah eh kono bayar 1 malam nie.

maCy said... on 12 January, 2011

sem dpn pi langkawi la~

mie said... on 12 January, 2011

miss ain!!!
jom mulakan pencarian sponsor..
hehehee

mie said... on 12 January, 2011

suri!!!
boleh rujuk pada websitenya..
eheheee

mie said... on 12 January, 2011

amirrah!!!
agak baru la juga...
heheee

mie said... on 12 January, 2011

mappiau!!!
nampaknya, dah ada tempat dating tu..
ehheheee

mie said... on 12 January, 2011

nora!!!
wow, nak pakej lagi....
ehhehee

mie said... on 12 January, 2011

denaihati!!!
itu la, sesekali boleh la mencuba...
ehehehee

mie said... on 12 January, 2011

daya!!
memang cantik dan menarik...
ehheeee

mie said... on 12 January, 2011

natsu!!
tempat cantik....
harga kena la menarik...

mie said... on 12 January, 2011

bay!!!
thankz ya....

mie said... on 12 January, 2011

miss nina!!!
iye ke, nnti gue akan cuba tukarkan..
ehehee

mie said... on 12 January, 2011

apezs!!!
thankz, akan datang...

mie said... on 12 January, 2011

asybedazzle!!!
mestila, tengok la tempatnya...

mie said... on 12 January, 2011

eazy!!!
sama la, hanya snap saja..
itu je mampu...
ehheeee

mie said... on 12 January, 2011

kamal!!!
cuma cek kat websitenya...
heheeee

mie said... on 12 January, 2011

macy!!
kenapa langkawi??
apa kata ke penang...
heheheee

NOOR FATIN said... on 12 January, 2011

tempat yang cantik. penah lalu je. hehe nyaman sebab berdekatan dgn pantai. hehehe

mr.syazwan said... on 12 January, 2011

waaa bestnya

bila nak bwk sy g sini??

;p

mie said... on 12 January, 2011

fatin!!
angin laut..
semestinya nyaman....

mie said... on 12 January, 2011

syazwan!!!
bila ada sponsor...
eheheee

::FAIZ FARISH:: said... on 12 January, 2011

mesti mahal ni..... dah la femes....

anamizu said... on 12 January, 2011

rindu penang..
dah setahun tinggalkan USM (T__T)
nak kena p jln2 sana nti nih..hihi

latest entry : |SEGMEN AKU & DRAMA KOREA|

sissyira said... on 12 January, 2011

salam

kwan cakap hotel ni mahai ni..

tak nak p honymoon sini, nak p island la, baru romantik sikit.heheh

niesz said... on 12 January, 2011

niesz x kawen lg, xley nk pk sal honeymoon..ekekeke..tp tmpt ni mcm best je..ley la g lps kwen nnti..haha..

Afzainizam said... on 12 January, 2011

,=====,o00o Ponn..Ponn.Ponn..
//__l_l_,\____\,__
l_---\_l__l---[]lllllll[]
_(o)_)__(o)_)--o-)_)___
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Selamat Tahun Baru Dengan Azam Baru
http://firestartingautomobil.blogspot.com/
http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Nanti lerrrr kawin nak bawak bini gi honey moon kat sini macam syok ajerrrr... janji tak ade orang nak skodeng cukuplahhh... honey moon katakan

papabear said... on 12 January, 2011

satu malam berapa?

hanafi said... on 12 January, 2011

Serius aku xtau yg penang ada hardrock. Dh bca bru aku tau..mahal neh

tehr said... on 12 January, 2011

aku suka slow rock je
hehehe

zool said... on 12 January, 2011

ntah bila nak sampai sana ntah. nanti sampai sana aku try.. tu pun kalau sampai dong

misz molecule said... on 12 January, 2011

takde sape2 nak bawak gua pergi nikmati keindahan kat sane ke??hehehe

mie said... on 13 January, 2011

faiz!!
gue tgk, memang mahal..
heheee

mie said... on 13 January, 2011

anmizu!!
pi jangan tak pi..
heheee

mie said... on 13 January, 2011

sissyira!!
gue pun rasa camtu..
ehheee

mie said... on 13 January, 2011

niesz!!
bagus2, tapi lambat lagi nak kawen tu..
heheee

mie said... on 13 January, 2011

afzainizam!!
ada juga yang nak skodeng..
heheee

mie said... on 13 January, 2011

papabear!!
cuba tengok website dia..
ehehee

mie said... on 13 January, 2011

hanafi!!
ye ke, hotel ni dah lama la..
heheee

mie said... on 13 January, 2011

tehr!!
slow rock pun xpe..
janji rock...

mie said... on 13 January, 2011

zool!!
xkisah, dapat pergi pun dah best..
heheee

mie said... on 13 January, 2011

molecule!!
maybe ada kot...
yang terbaca komen ni la..
heheeee

iniialahaku said... on 13 January, 2011

aiyak..lmanya xtdo hotel..tringin plak..

mie said... on 13 January, 2011

eh!!!
teringin....
ehehe

NICK IRFAN said... on 13 January, 2011

jeles aku dgn ko mie sbb aku ni nama je anak jati penang tp hard rock hotel ni first time aku thu selama aku hidup 21 thn ni... thnkz kasi info...

mie said... on 13 January, 2011

ye ke!!!
gue cuma tahu je..
ni pun 1st time pergi

Shirleen said... on 14 January, 2011

looks very promising.. :)

mie said... on 14 January, 2011

really...
ehheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new