Maher Zain Live Concert In Malaysia

 Konsert Maher Zain kembali lagi. Kini akan berlangsung di Stadium Malawati Shah Alam pada 25 dan 26 February 2011. Konsert bermula pada 8:30 malam dan berakhir pada lebih kurang 11:30 malam. Jom sama-sama memeriahkan konsert ini.

Konsert yang turut menampilkan kumpulan InTeam (Malaysia), Irfan Makki (Canada) dan Mesut Kurtis (Macedonia). Harga tiket untuk konsert Maher Zain bermula dari RM53, RM103, RM203, RM253, RM297.

Konsert yang dianjurkan selama dua malam ini (25 & 26) ini adalah anjuran Inteam Record Sdn Bhd dan Fiero Sdn Bhd dengan kerjasama Awakening Entertainment, Tiket-tiket boleh didapati secara online di ticket hotline. Cepatlah menempahnya, sebelum terlambat. Berikut adalah kedudukan tempat mengikut harga tiket.
 Kedudukan konsert pada 25 February 2011
Kedudukan konsert pada 26 February 2011

78 comment on Maher Zain Live Concert In Malaysia :

zik said... on 11 January, 2011

fuh lau.. kepada sesiapa yang nak jumpa MZ.. jangan lepaskan peluang ini...

mie said... on 11 January, 2011

betul tu!!!
jangan lepaskan peluang..

khairunnisa ♥ said... on 11 January, 2011

alamak..hujung tahun ni Maher Zain datang lagi tak? :')

mie said... on 11 January, 2011

eh!!
tahun ni, typing error..
hehehee

kiwi said... on 11 January, 2011

sronok ni..pegi ke?? ^^

mie said... on 11 January, 2011

kalo ada sponsor..
pergi la..
heheeee

E.d.Y said... on 11 January, 2011

nak cari tiket free la

mie said... on 11 January, 2011

semesti la...
kot2 ada giveaway tiket free...
heheheee

apezs shah said... on 11 January, 2011

fuh ada lagi tu.. mahal juga yea harga tiket.. mesti meriah lagi ni..;)

::..Dia daYa..:: said... on 11 January, 2011

wah
seronok nya
sampai 2 hari tu...
Best nya

Faaein Himura said... on 11 January, 2011

wah.. menarik ni.. tapi.. cam tak dapat lagi nak ikuti.. hmmm..

Robot | Sakti said... on 11 January, 2011

Dia datang lagi.
haritu tiket pun sold out.
mesti ramai yang pergi ni.

hehe

IMANSHAH said... on 11 January, 2011

Abngmaher zain nak sign otograph

Mr PenyuBiru said... on 11 January, 2011

aku tunggu kuar kat youtube je la nnt.hehe

hacker said... on 11 January, 2011

jom bce mcm2 info mnarik kt blog hacker...semuanye hot...dijamin halal...

maza said... on 11 January, 2011

aduhai.. maza ingin pergi juga ni... huhuhu

nora said... on 11 January, 2011

ko belanje aku kan..

MAPPIAU said... on 11 January, 2011

wahhh!! nanti nak goda2 papairfan la ajak pegi konset nih miahaha

iekabean said... on 11 January, 2011

Walaweyhhh!!!
Maher Zain lagi... bukan baru ni dia ada dtg M'sia kaa? Ni dia dtg lagi... memang laris laa!

Jom gi konsert.

Kamal Mustafa said... on 11 January, 2011

Belum berpeluang lagi nak tengok konsert MZ nie.bilolah agak eh.

papabear said... on 11 January, 2011

alahai, jam la aku nak keluar masuk rumah....

hans said... on 11 January, 2011

sapa nak belanja den pergi konsert tu?
hehehehe
P/S : Antara Pukul, Jam, Minit Dan Waktu

mie said... on 11 January, 2011

apesz!!!
amek yang paling murah la..
ehheheee

mie said... on 11 January, 2011

daya!!!
best dapat pergi tu..
ehehehe

mie said... on 11 January, 2011

faaein!!!
kenapa pula...
next time la join lagi

mie said... on 11 January, 2011

robot!!!
itu la, kena beli awal2..

mie said... on 11 January, 2011

imanshah!!!
amek autograph gue dah la..
ehheeee

mie said... on 11 January, 2011

penyubiru!!!
ada masa layan youtube,...
kira ok la..

mie said... on 11 January, 2011

hacker!!
jom jom..

mie said... on 11 January, 2011

maza!!!
sama la, keinginan tetap ada

mie said... on 11 January, 2011

nora!!!
belanja? hahahhaaa

mie said... on 11 January, 2011

mappiau!!!
goda jangan xgoda...
dia dah balik ye..

mie said... on 11 January, 2011

ieka!!
itu la, memang laris..
jom...

mie said... on 11 January, 2011

kamal!!!
sama la, ingat kali ni boleh tengok..
heheee

mie said... on 11 January, 2011

papabear!!!
habis la, xleh keluar rumah la nnti..
ehehee

mie said... on 11 January, 2011

hans!!!
sila2 cari penaja..
ehhehee

emieysandra said... on 11 January, 2011

xcuti ag 25&26 tuu.

mie said... on 11 January, 2011

ye ke!!!
rugi la..
ehheheee

ch!natsu said... on 11 January, 2011

bestnya klu dpt pegi..~

mie said... on 11 January, 2011

itula, sama la..
ehheee

MAPPIAU said... on 11 January, 2011

belum lagi dik, ujung bulan nanti baru si dia balik hihihi, sempat kot nak goda2 time tuh nak pegi tengok konsert maher zain neh hihihi

mie said... on 11 January, 2011

ooo....
xpe, bukan slalu kan....
hehehee

niesz said... on 11 January, 2011

ade lg ke tiket tu..mcm nk g je..mau tgk my MZ..

mie said... on 11 January, 2011

ada lagi, baru je open tiket tu semalam..
kira masih panas lagi ni

asmadi said... on 11 January, 2011

bestt gak ni ..blog saya dok alunkan aje lagu maher zain jemput2 dtg `

mie said... on 11 January, 2011

ok, insyallah akan singgah...
sama2 kunjung mengunjung

NOOR FATIN said... on 11 January, 2011

sponsor boleh ? XD agagaga gurau saja.

bestnya. xda duit nak pegi tgk. tunggu je la masuk paper nanti..weee

mie said... on 11 January, 2011

hehehee
jom sama2 cari sponsor..
ehheeee

deCrewz said... on 11 January, 2011

Blh naik pentas ke nyanyi ngan MZ..he3

efa said... on 11 January, 2011

hua..nk pi...tapi napa wat kt kl jer...jauh ah uhuk...tidak..nak tgk gak..oh..maher zain..like he voice ahaks...kalo da seponsor keta+tiket nk gak pi hahaha

iniialahaku said... on 11 January, 2011

di dalam dompetku sekarang xsmpai 50...haha..tket mna yg sesuai yer??

Amirrah Zawani said... on 11 January, 2011

tak pg kot.. hehe!!
btw, lagu maher zain mmg best :)

mr.syazwan said... on 11 January, 2011

tiket mahal sgt..

huhu

NICK IRFAN said... on 11 January, 2011

aku nk tgk la nnt sbb nama aku ade.. Irfan makki

khairunnisa ♥ said... on 11 January, 2011

kirim salam dengan maher zain ^__^

maCy said... on 11 January, 2011

bile maher zain na smpai uma macy ni~ ahaha

Eazy Izzuddin said... on 11 January, 2011

sapa yg boleh support nk tgk konsert neh
hehe

donny said... on 12 January, 2011

panjangnya komen...hehe

datang lagi,ramai peminat dia ni

mie said... on 12 January, 2011

decrewz!!
cuba try request...
heheheee

mie said... on 12 January, 2011

efa!!
kita serupa..
sedang mencari sponsor..
ehheee

mie said... on 12 January, 2011

iniialahaku!!
tiket tambang saja ke sana..
ehheee

mie said... on 12 January, 2011

amirrah!!
xpe, bukan kena paksa..
ehheeee

mie said... on 12 January, 2011

syazwan!!!
mahal ke??
hohohooo

mie said... on 12 January, 2011

irfan!!!
rupanya artis undangan ye...
eheheee

mie said... on 12 January, 2011

khairunnisa!!
insyallah, kalogue dipanggil naik pentas..
eheheee

mie said... on 12 January, 2011

macy!!!
lepas konsert kot..
heheeee

mie said... on 12 January, 2011

eazy!!!
sama-sama mencari sponsor..
ehheeee

mie said... on 12 January, 2011

donny!!!
maher zain memang ramai peminat..
ehheee

Farhana Sahri said... on 12 January, 2011

xsabar nk pergi knsert maher zain ni. Ibu dah beli tiket.waa...xsabar..hahaa

mie said... on 12 January, 2011

ye ke!!
best la...

||| PöJìé PööH ||| said... on 12 January, 2011

Wow.. Kalaulah ada duit nak gak pergi..
Tak sabar nak dgr Insha Allah versi Melayu

PojiePooh; Hanya Satu...

tehr said... on 12 January, 2011

dah tentu aku tak pergi
jauh sangat2

cikpuanhady said... on 12 January, 2011

perghh..bestnyer..mesti best dengar secara live..

Jom skodeng : Apa itu Matterhorn?

mie said... on 13 January, 2011

pjie!!!
sama la, pasti algi insyaalah tu yang dinanti..
ehheee

mie said... on 13 January, 2011

tehr!!!
xpe, tak wajib pun...
ehheee

mie said... on 13 January, 2011

cikpuanhady!!!
xtau la yang mana best...
kita tunggu dan lihat...

nuriz said... on 08 February, 2011

konsert maher zain takpa jgn konsert mohsen namjoo
http://nurizspace.com/2011/02/mohsen-namjoo-penyanyi-iran-hina-quran-pernah-dihukum-penjara.html

mie said... on 08 February, 2011

ye ke..
gue baru tau..
eheheee

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new