Tron: Legacy Ice Hotel vs Movie

 Tron: Legacy 3D ditayang hari ini!!! Filem lakonan Jeff Bridges, Garett Headlund, Olivia Wilde dan ramai lagi pasti memanaskan panggung di Malaysia. Filem ni adalah sequel dari filem Tron yang ditayangkan pada tahun 1982. Eh, zaman ni aku tak lahir lagi...

Tapi kalau setakat 3D saja tak ada la menarik sangat. Apa kata cuba Tron: Legacy Ice Hotel di Sweeden. so, sesiapa yang ada duit lebih tu, boleh la honeymoon di sana atau pergi Korea. Kalau ada duit lebih lagi, boleh belanja aku tengok filem Tron: Legacy 3D ni. Di samping tu, boleh meninjau Celcom SALE yang semakin hangat ni.





56 comment on Tron: Legacy Ice Hotel vs Movie :

E.d.Y said... on 16 December, 2010

best ke dok hotel camni?

mie said... on 16 December, 2010

xbest pun!!!
yang best pergi Sweeden je..
hehehee

Ery Farieha said... on 16 December, 2010

serabut je tgk bilik tu o.O

mie said... on 16 December, 2010

betul tu..
pening dengan lampu2 tu..

dotblogspotdotkom said... on 16 December, 2010

sesekali nak jg tgk tempat org... asyik duk kat kl jee...huhuhuhu

mie said... on 16 December, 2010

betul tu!!
luas skit pemandangan..
heheee

khairunnisa ♥ said... on 16 December, 2010

wah, bestnya :P

mie said... on 16 December, 2010

apa yang best?
hotel or movie..
heheee

Faarihin said... on 16 December, 2010

1982.. saya pun tak lahir lagi.. hehehe

bila lah dapat pi ke tempat best2 tu...

zOuL.MzMn said... on 16 December, 2010

sah sah sape tido dalam tu esok pagi bangun confirm muntah sebabnye pening...hahahaha

- zuriey - said... on 16 December, 2010

fulamak..semacam je tgok

mie said... on 16 December, 2010

faarihin!!!
nampaknya, layan version baru la...

mie said... on 16 December, 2010

zoul!!!
sampai termuntah2 ke..
heheee

papabear said... on 16 December, 2010

macam scary jer hotel tuh...

mie said... on 16 December, 2010

zuriey!!
semamcam mana plak tu..

mie said... on 16 December, 2010

papabear!!!
scary hotel kot..
heheeee

MAPPIAU said... on 16 December, 2010

tak pernah lagi tengok wayang in 3D hurrmmmm nanti nak terai la...hiks :)

mie said... on 16 December, 2010

try jangan x try..
heheeee

Puteri Iqa Izyan said... on 16 December, 2010

mcm tak best je.

hahaha

nora said... on 16 December, 2010

aku pilih nk g korea ar

mr.syazwan said... on 16 December, 2010

FUUUYOOO... jom...

haha

ARieF said... on 16 December, 2010

wah..
aku seumur hdup pon blum tntu leh check in kt hotel tu..
komfem mahal gler

mie said... on 16 December, 2010

puteri iqa!!!
nampak memang xbest...
hehee

mie said... on 16 December, 2010

nora!!!
pilihan yang tepat...

mie said... on 16 December, 2010

syazwan!!!
jom jom jom

mie said... on 16 December, 2010

arief!!
semestinya mahal...
heheee

Raji berkata said... on 16 December, 2010

pergh best owh..
dpt bergambar pun dh ckup best dh XD

mie said... on 16 December, 2010

ye ke!!
ok, jom bergambar..
heheeee

efa said... on 16 December, 2010

uish...tak leh pergi...cmni..sah2 la sejuk situ hahaha

maCy said... on 16 December, 2010

asal scary semacam je? hehe

NICK IRFAN said... on 16 December, 2010

wah! agak unik jgk ni...

EnHEar said... on 16 December, 2010

nak pergi korea...;)
hotel sweden ni macam sakit mata ja..
kua dari hotel boleh berpinar mata...
hihhihi... tapi kalo dapat tiket dengan bilik free kat hotel ni.. pergi ja... ;)

Ain Zulaikha said... on 16 December, 2010

huwaaarggghhh mesti kena tgk ni... macam best je..

Amirrah Zawani said... on 16 December, 2010

tengok lama2 sakit mata.. tanak pg r.. eheh!! :D

SyahmiFikri said... on 16 December, 2010

style jer.. tapi cm serabot la.. hahahha

ANATI SOKI said... on 16 December, 2010

aiyooo.. boleh pening wooo kalau stay dibilik cmtuh.. wahahaha

etomyam said... on 16 December, 2010

macam dok di alam khayalan pulak rasanya hehe

mie said... on 17 December, 2010

efa!!!
memang sah2 sejuk..
persekitaran ice je...

mie said... on 17 December, 2010

macy!!!
nampak scary ke..
hohoho

mie said... on 17 December, 2010

irfan!!!
yup, nampak sedikit unik..

mie said... on 17 December, 2010

enhear!!!
itu semestinya ditunggu..
barangan frr..
heheee

mie said... on 17 December, 2010

ain!!
jom tgk skali..
heheee

mie said... on 17 December, 2010

amirrah!!
ye ke, baru nak ajak pergi skali...
heheeeee

mie said... on 17 December, 2010

Syahmifikri!!!
itu la, sayang sekali serabut...

mie said... on 17 December, 2010

anati!!
pening lalat ke?
heheee

mie said... on 17 December, 2010

etomyam!!
boleh berkhsyal sikit...
hehehee

Cik Tom said... on 17 December, 2010

erk nampak best je hotell tue...

mie said... on 17 December, 2010

eh!! best ke..
heheee

Fitrihadi said... on 17 December, 2010

woah macam gempak je hotel tu..

mie said... on 17 December, 2010

memang nampak gempak..
macam filemnya juga..
ehheeee

zik said... on 17 December, 2010

tengok memula.. macam janggal lah pulak... erkk..

mie said... on 17 December, 2010

memang janggal..
macam tido dlm igloo je..

lazaac said... on 17 December, 2010

wah, teringin juga nak pergi ke sana.. :p

mie said... on 17 December, 2010

pergi jangan x pergi..

akubiomed said... on 19 December, 2010

Mudanya ngko bro? Memang cerita Tron Legacy dinantikan.

mie said... on 19 December, 2010

muda??
semestinya...

:: instagram ::

:: banner ::

ping.sg - the community meta blog for singapore bloggers
new